Rozcestník >> Politika >> Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy

Informace

Název: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 27.11.2020 16:11
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 71498x
Příspěvků:
874

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy - Pro ty, kteří nesouhlasí s plížícím se náboženským a ideologickým kultem jednoho schizofrenického člověka, který se prohlásil prorokem Boha a jeho stoupenci k šíření jeho kultu využívají cestu evropské demokracie a zázemí poskytované rádoby progresivistickým pseudohumanismem.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #234

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: Náboženská cenzura a nenávist
04.12.20 13:27:52 | #234
Reakce na příspěvek #230

Je to tak. Hlavni vinu za tu migraci tedy nesou prave lidi ze zapadu. Mluvit tu tedy o nejake islamske invazi ze strany lidi z techto zemi je proste nemysl i kdyz se uz i diky zapadnim mafiim prepojenych na mistni mafie v tech zemich odkud lidi migrujou stal z teto veci pro ne i vynosny obchod.

Je pochopitelne, ze nikdo normalni nechce zit v nejake valecne zone a na miste, kde jsou i kvuli te valce dalsi problemy a pochopitelne hleda lepsi a bezpecnejsi misto pro svuj zivot.



| Předmět: RE: RE: RE: Náboženská cenzura a…
06.12.20 17:20:27 | #281 (1)

Co jiného, než muslimská řízená invaze , co loraks, vždyť neutíkají před ničím, to nejsou utečencí, to jsou nájezdníci, sta tisíce mladých muslimáků útočících na , bez dokladů o své identitě, kolikrát bez otisků prstů, kde jsou ty ženy, děti .....nikde, doma to má nějakou ženu, dvě, pár děcek, 25 let a tady se vydává za nezletilého, jeden horší od druhého.
Tím že je házím do jednoho pytle, tím pádem říkám - tady nemá žádný muslimák žádné právo na nic, na žádný azyl, žádného nepřijímat, a tím zachráním alespoň jeden život , tak se tohle "škatulkování" vyplatí !


 #234 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Náboženská cenzura a…
08.12.20 13:28:36 | #285 (2)

přesně:

vykopat je zpátky, verbež...


 #281