Rozcestník >> Politika >> Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy

Informace

Název: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 27.11.2020 16:11
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 71081x
Příspěvků:
874

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy - Pro ty, kteří nesouhlasí s plížícím se náboženským a ideologickým kultem jednoho schizofrenického člověka, který se prohlásil prorokem Boha a jeho stoupenci k šíření jeho kultu využívají cestu evropské demokracie a zázemí poskytované rádoby progresivistickým pseudohumanismem.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #315

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
09.12.20 21:57:47 | #315
Reakce na příspěvek #314

Hodne veci v Koranu jsou jen opsane z uceni Bible jak ze SZ tak i NZ, samozrejme v upravene podobe.
Muslimove dokonce narozdil od Zidu uznavaji Krista nejen za vyznamneho Boziho proroka, ale i jako MESIASE = KRISTA. Neuznavaji ho jen jako Boziho Syna ve spojeni s tim, ze by mel byt nejakym vecsim ci mensim BOHEM a uznavaji pouze jedineho BOHA stejne jak i Zide, ale stejne tak za JEDINEHO PRAVEHO BOHA uznava OTCE i sam Bozi Syn Jezis Kristus i kdyz i on sam ma diky velke autority a moci od OTCE postaveni boha.

jehovisti neexistuji ale Svedkove Jehovovi jsou svym krestanskym ucenim ke Kristovi a jeho uceni, ktere je zapsano v Bibli v NZ nepochybne nejbliz v mnoha dulezitych vecech.

Vylouceni z kretanskeho zboru je praxe vychazejici z uceni rannych krestanu jen treba u rimsko katoliku driv takto vylouceni nekdy jeste navic byli i upaleni jako treba Jan Hus a jini. U SJ vylouceni nejacneho hrisnika porusujiciho casto zakladeni moralni krestanske hodnoty ma vychovny charekter a tento clovek muze dal chodit na zhromazdeni SJ a muze byt do zboru SJ i prijat zpatky. Jeho vylouceni by i dle oficialniho doporuceni primo od SJ nemelo mit zadny vlyv na to, ze je mu dal v jeho rodine projevovana laska jako rodinnemu prislusnikovi, ale dokud dal nekajicne hresi ostatni se pouze strani od neho v souvislosti s tim jeho hrichem a ostatni spoluverici z krestanskeho zboru s nim nepestuji blizsi duchovni spolecenstvi.

Za zakazem SJ v Rusku stoji nabozensky fanatici z pravoslavni ruske krestanske sekty a pak i verici muslimove primo propojeni na politiku ruske federace. Byli proti SJ pouzite falesne obvineni pro jejich zakaz a byli porusene v teto veci i mistni Ruske zakony nemluve o tom, ze byli poruseny jejich zakladni lidske prava a svobody a byli sproste okradeni a jsou i zcela bezduvodne sikanovani mistnimi ruskymi mafiemi propojenymi na ruskou vladu.

To jak se dnes chovaji predstavitele moci v Rusku vuci SJ velice ostre kritizuji i lidi co SJ pritom sami kritizuji i tu v CR a nesouhlasi s temi argumenty a tvrdenim z ceho jsou obvinovani a na zaklade ceho meli byt i zakazani a povazuji to za vylhane duvody.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
09.12.20 22:12:26 | #317 (1)


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
09.12.20 22:28:09 | #320 (2)

Vis jak se to rika. Kdo chce psa bit palici si najde. Kolem SJ se ale siri hodne polopravd a lzive demagogie ovlyvnene casto i zcela bezduvodnou nenavisti.

Clovek s kritickym myslenim si ale jiste informace overuje treba i primou konfrontaci s nazorem toho kdo jiste veci haji a neprijima slepe pouze nekoho kritiku zvlast kdyz je zrejme, ze ta kritika je casto vedena nekym kdo nijak svoji nenavist vuci SJ neskryva a snazi se tim treba i hajit vlastni presvedceni, ktere je pritom casto zalozeno na lzi, kterou tito SJ odhaluji.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 22:35:01 | #322 (3)

kolem jehovistů se šíří hlavně to, jací doopravdy jsou, to nijak neokecáš, rozbíjejí rodiny, kryjí pedofilii, a to všechno v rámci falešné ideologie...


 #320 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 23:19:51 | #333 (4)

Nepotrebuji znat na SJ jen nejake nazory jinych lidi, nebo je velice dobre jako lidi znam sam i osobne. Znam i tu tebou vyse zminovanou kritiku i detaily v tom o cem pises. SJ jako i jini lidi zcela jiste bezchybni ani dokonali nejsou, ale medzi SJ sem poznal mnohem vice cestnych a moralne jednajicich lidi, nez v jinych nabozenskych uskupenich.

Pro vecsinu z nich neni to, ze jsou krestani pouze nalepkou, ale ma to vlyv i na jejich zivot, ve kterem se usiluji zit v souladu s vysokymi moralnimi hodnotami, ktere Kristus a jeho ucenici vyucovali a sami se pak podle nich i usilovali zit.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
09.12.20 22:14:21 | #318 (1)

vyloučení z jehovistického sboru je po vytvoření naprosté závislosti na této komunitě tou nejhorší satanskou pomstou "náboženské organizace" - to znamená destruktivní sekty...
v rusku se k tomu postavili zodpovědně, měli by kromě vás jehovistů zakázat i všechny ty mormony, scientology a podobnou škodnou verbež, které vůbec nejde o člověka, ale jen o jejich modlu "náboženskou organizaci", které jsou schopni ve své naivitě ochotni sloužit jako Bohu a odevzdávat jim tučné částky peněz na jejich život v luxusu a provoz podvodné "firmy"...
stop islámu, stop jehovismu, mormonismu, scientologie a dalších podobných podvodníků, zakažme to!


 #315 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
09.12.20 22:24:14 | #319 (2)

V Rusku byli jehovisté zakázáni za šíření náboženské nesnášenlivosti, rozbíjení rodin, ohrožování života členů při léčbě, urážky vládního zřízení a šíření poplašné zprávy. Odstartovalo to zasílání velkých finančních obnosů do USA získaných za cca 150 prodaných modliteben.


 #318 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 22:32:53 | #321 (3)

tak samozřejmě, proč by měl stát trpět to, že se peníze vybrané náboženskou sektou odesílají do nepřátelské země? a USA je opravdu nepřátelská země, podporuje saudskou arábii a tím i fanatický islamismus, nevím, co tím ty mocné svině sledují, přejí si snad úplnou destrukci a nadvládu fousatých opičáků ,z pouště?


 #319 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 23:10:00 | #329 (4)

SJ nepodporuji politicky zadnou stranu a na nasilnem valecnem tazeni se neucastni v pripade zadne zeme. Narozdil od vecsiny jinych v duchu slov a uceni Krista zachovavaji velice prisnou neutralitu a oddelenost od politiky statu.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 23:00:25 | #326 (3)

Ne jehovisti, ale Svedkove Jehovovi byli zakazani za sireni nabozenske nesnasenlivosti prave temi, kdo jsou sami i v tom Rusku nejvic nesnasenlivy a netolerantni a to jsou fanatici z pravoslavni cirkvi i muslimove propojeni na mistni politiku v Rusku.

SJ zadne rodiny nerozbijeji ale spis naopak zjednocuji je na zaklade uceni Krista i kdyz i v jejich pripade nekdy plati tato Kristova slova "...Nepřátelé člověka vskutku budou lidé z jeho vlastní domácnosti..." Temi neprateli jsou ale prave ti jenz nedokazou prijmout Krista a jeho uceni ve svem zivote, jak jejich rodinny prislusnici. Jiste i sam tato slova z Matouse 10 kap. 36 versi velice dobre znas.
SJ nikoho pri lecbe neohrozuji a vzdy pro sebe i sve nejblizsi pozaduji tu nejlepsi lecbu a maji v tom i podporu mnoha lekaru, co sami vericim SJ nejsou.
O tom co ma byt tou urazkou statniho zrizeni by sme nejdriv potrebovali vedet, co za takovou urazku nekdo povazuje a ci pak v teto veci meri stejnym metrem i jinym lidem zijicim v Rusku a stejne tak to plati i pri tom sireni tech jakoze poplasnych zprav.

SJ jsou celosvetovym krestanskym zborem a tak jestlize i maji nejaky spolecny majetek mohou s nim sami nakladat dle vlastniho uvazeni. Az se Ruske vlade nepozdavalo urcite jednani ze strany vedeni SJ mohli si to nechat vysvetlit proc k takove veci prislo a jestlize melo prijit k poruseni nejakych zakonu mohli v souladu s nimi jednat. Co kdyz ted nejaky verici muslim ci katolik z Ruska posle nejaky financni dar ci prispevek nekomu v zahranici. Treba katolik do Vatikanu, mela by se Ruska vlada zajimat i o podobne veci a maji pravo to nekomu zakazovat. Nemeli by si podobnou vec uvnitr resit predevsim ti lidi ktery se to tyka a o kterych majetku se tu i bavime ? Tohle preci neni duvod pro konfiskaci majetku jinych lidi a jejich dalsi sikanovani a protipravni jednani, kde uz nekterym fanatikum vadi i to, ze si SJ chteji spolecne cist a studovat Bozi slovo treba bezne pouzivano i tou ruskou pravoslavni cirkvi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 23:09:49 | #328 (4)

Znám člověka, který se nesmí jako děda stýkat s vnoučaty, protože vystoupil od jehovistů a jeho syn s dětma u nich zůstal. Vlastní vnuk mu řekl: Dědo, já se s tebou nesmím bavit, protože ty jsi vodpadlík. Viděl vnuky 2x v životě, dnes je jim kolem 18 let, a to bydleli od sebe kousek. Ten syn se nebaví s tatou, ale ani se svou sestrou, protože ta taky odešla. Tak jaký že jehovisté nerozbíjí rodiny.


 #326 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
09.12.20 22:38:34 | #324 (2)

Ja nejsem ve spojeni se zadnym zborem SJ ani jinou organizovanou nabozenskou skupinou, ale s tim tvym nazorem nesouhlasim.

Stale tu pises o laske a respektu vuci jinym lidem, ale zda se, ze jsou to pouze slova a jsi spis veden slepou nenavisti vuci jinym lidem. SJ zcela jiste zadnou sektou nejsou a uz vubec ne destruktivni. Jejich nenasilne jednani zalozene na uceni Krista je moralni fackou vsem ostatnim vericim, ktery pouze o nenasilnem a laskavem chovani k bliznym jen krasne mluvi, ale konaji v rozporu s tim o cem mluvi a maji tu drzost jit jeste utocit i na lidi jenz se toho Kristova uceni v teto veci pridrzuji. SJ nemaji zadne desatky ani povinne cirkevni odvody a vse co prispivaji je pouze na bazi dobrovolnosti a v oddelenosti od politiky a podpory od statu si temito svymi zbirkami financuji vse co souvisi s jejich krestanskym vyucovanim.

Ja tedy pisu. STOP takovym nasilnym a netolerantnim ideologum jakym jsi ty sam, ktery nijak nerozlisuji a chteji zakazovat vsem lidem necemu verit a svobodne myslet a radi by jim nasilne nadiktovali vlastni predstavu toho co povazuji za spravne.

Vzpamatuj se a bud jen rad, ze tu mas i ty sam svobodu a muzes i svobodne psat o tom cemu sam veris. Chovej se k jinym lidem tak jak pak chces aby se oni chovali k tobe.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 22:57:58 | #325 (3)

Loraku, já tě znám z jiného fóra jako nenávistného člověka, co furt někoho uráží a nadává a trolí pořád dokola stejné mantry, neměl bys sám napomínat jiné diskutující nebo církve.

Až těm tvým jehovistům nahlídneš pod pokličku, vyběhneš s nima stejně jako s katolíkama.


 #324 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 23:07:24 | #327 (4)

Nejsem nenavistnym clovekem, ale otevrene a uprimne kazdemu pisu, co si opravdu myslim o jeho chovani i nazorech, ale nenavist vuci zadnemu cloveku v sobe neprechovavam i kdyz nekdy nekoho prisne karam, ze to ze treba haji lez a nebo dela neco jine cim jinym lidem skodi.

SJ znam stejne dobre jak i katoliky a vsem merim spravedlive stejnym metrem. Vzdy jednam v teto veci cestne dle sveho nejlepsiho vedomi i svedomi. Nemam problem mluvit vecne jak s temi katoliky tak i se SJ.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 23:11:02 | #330 (5)

Já tě znám jinak, jak jsem napsal.


 #327 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 23:23:19 | #334 (6)

Zrejme ti vadi, ze otevrene poukazuji na to kdyz v necem jine lidi zavadis a lzes. Sam ale dobre vis, ze i tak vuci tobe zadnou nenavist neprechovavam a preji si, aby si i ty sam dospel k presnemu poznani pravdy a bylo ti v tvem zivote projeveno co nejvic lasky a milosrdenstvi od naseho nebeskeho Otce skrze Jezise Krista.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.12.20 23:26:01 | #335 (7)

A co když ty lžeš a já mám pravdu. Kdo nás rozsoudí?


 #334