Rozcestník >> Politika >> Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy

Informace

Název: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 27.11.2020 16:11
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 71303x
Příspěvků:
874

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy - Pro ty, kteří nesouhlasí s plížícím se náboženským a ideologickým kultem jednoho schizofrenického člověka, který se prohlásil prorokem Boha a jeho stoupenci k šíření jeho kultu využívají cestu evropské demokracie a zázemí poskytované rádoby progresivistickým pseudohumanismem.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #456

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE:
15.12.20 00:31:14 | #456
Reakce na příspěvek #427

Co bys napsal o tech rimsko katolicich jenz tu v minulosti dost podobne jak i ti dnesni islamsky fanatici jine lidi pronasledovali za jejich presvedceni a odlisny nazor, nez byl ten nasilne a mocensky prosazovan Rimem, kde se tito nabozensky fanatici z Rima nijak nestitili pro zachovani sve mocenske pozice pouzit vuci jinym lidem i nasili a nevahali i zneuzit tu nabozenskou nesnasenlivost tim, ze aby nekoho mohli okradnout, tak ho proste vyhlasili za kacire a pak ho jeste pri tom okradani i zabili a tak se vlastne dopustili lupezne vrazdy. Samozrejme sklon k tomu nasilnemu a netolerantnimu egoistickemu a nelaskavemu chovani vuci jinym lidem se muze projevit u kazdeho a je moc nebezpecne, kdyz ma takovy clovek v rukou prilis velkou moc.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
15.12.20 12:05:06 | #473 (1)

Katolíci jenže na rozdíl od islámu už mají za sebou reformaci a 2. Vatikánský koncil.


 #456 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
15.12.20 16:19:43 | #504 (2)

Nastesti to reformni usili prineslo hodne pozitivniho i co se tyce te nabozenske svobody, ale jak vidis ne vsude to tak dnes je i pokud se bavime o tech takzvanych krestanskych cirkvich, kde prave to propojeni na politiku prinasi hodne negativ i dnes. Propojeni s politickou moci a propagace jakekoliv ideologie je vzdy jen na skodu a vede k restrikcim a omezenim v svobode projevu, ale muze mit i mnohem negativejsi dopad a tohle jiste neni jen problem nejakeho Islamu.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
15.12.20 18:39:20 | #510 (3)

z některých oprávněně odpůrců katolické církve se staly ještě horší sekty, krom normálních protestantů, adventisti, jehovisti, mormoni, moonisti a podobní podnikatelské společnosti, které si osobují monopol na náboženskou víru jedince...
takže, katolickou víru může oprávněně kritizovat jedině ten, který je nad věcí, který především nepropadá zhoubným kultům...


 #504 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
15.12.20 19:43:08 | #513 (4)

Se nejdriv sam lepe seznam s tim, co je tim puvodnim Kristovym ucenim a pak budes moct lepe posuzovat i to, kdo zavadi nejake novoty a sektu odkladnejsi se od toho puvodniho uceni Krista. Pises pitomosti zatizene falesnymi predsudky a velice povrchnim nahledem na viru a presvedceni jinych lidi a o historii a uceni Krista toho zrejme moc nevis. Pocet a mnozstvi vericich nic nevypovida o tom ci je nekdo sektou ci nikoliv a sekty mohou byt diky urcitym jenotlivcum utvareny i uprostred toho krestanskeho zboru, co se pridrzuje toho puvodniho uceni Krista a jeho uceniku a apostolu, ktery jim byli i primo vyucovani.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
15.12.20 20:38:26 | #515 (5)

původním učením Krista není katolicismus, ale ani jehovismus, adventismus, mormonismus, nebo scientologie...


 #513 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.12.20 01:16:54 | #518 (6)

Cetl sem uz nektere z tvych nazoru na Krista a jeho uceni, ale popiranim uceni NZ v Bibli spochybnujes i samotneho Krista a skutecne se tu nemusime bavit o zadnem z tech jak je sam nazyvas izmech.