Rozcestník >> Politika >> Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy

Informace

Název: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 27.11.2020 16:11
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 71923x
Příspěvků:
875

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Stop Islamisation of Europe - Stop Islamizaci Evropy - Pro ty, kteří nesouhlasí s plížícím se náboženským a ideologickým kultem jednoho schizofrenického člověka, který se prohlásil prorokem Boha a jeho stoupenci k šíření jeho kultu využívají cestu evropské demokracie a zázemí poskytované rádoby progresivistickým pseudohumanismem.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #516

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
15.12.20 22:21:26 | #517 (1)

Je zajímavý, že Seznam tyhle zprávy necenzuruje. Dokonce jsem nedávno slyšel pořad na Českém rozhlasu, který vyzněl kriticky k migrantům. To jsem nečekal. Že by to už bylo tak moc, že už to prostě nejde dál zatloukat?


 #516 

| Předmět: RE: RE:
18.12.20 15:28:20 | #532 (2)

začíná se to trochu lámat. na ČT v hlavních zprávách byla někdy kolem posledních útoků ve Francii reportáž, kde nechali promlouvat francouzského politika o doslova ,,fašistickém islámu". další reportáž byla o BLM v USA, kde nechali promluvit černocha, který se vyjadřoval k jejich situaci tehdy a dnes, a napomínal současné černochy, že ta situace se nedá srovnávat a že i oni se musí snažit a nečekat, co za ně udělají druzí. ovšem to bylo ještě krátce před Bidenovým zvolením.