Rozcestník >> Politika >> Svobodná diskuze bez cenzury, vedena slušnou a věcnou formou...

Informace

Název: Svobodná diskuze bez cenzury, vedena slušnou a věcnou formou...
Kategorie: Politika
Založil: Heerakleitos
Správci: Heerakleitos
Založeno: 31.01.2024 04:46
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 99858x
Příspěvků:
3011

Toto téma sledují (6):


Předmět diskuze: Svobodná diskuze bez cenzury, vedena slušnou a věcnou formou... - Diskuze je určena všem kteří chtějí svobodně diskutovat o politice a jiných tématech bez omezení, s vyjímkou protiprávního jednání, které bude v souladu se zákonem a s pravidly portálu trestáno a mazáno...Vítán je každý kdo dovede vést věcnou diskuzi bez osobního osočování, bez šíření dezinformací a bez vulgárního napadání...Názorová rozdílnost zde není na překážku, ale naopak je vnímána, jako zdravý základ pro širokou věcnou vzájemně obohacující diskuzi...
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1382

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE:
07.02.24 16:14:17 | #1382
Reakce na příspěvek #1381

Čo si predstavuješ Kefalín pod pojmom hybrydná válka?-))) Hybridní válka je součást propagandy všech režimů, tedy i USA, kde vlastně tento pojem vznikl... A pokud je východní hybridní válka vítěznější než západní, tak to bohužel znamená, že západní propaganda je slabší. To je fakt a žádná omáčka kolem toho to nezmění.


1  
 #1381 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
07.02.24 19:10:15 | #1402 (1)

Jo aha.
Já bych tedy primárně podotkl, že se k tomu příspěvku vyjádří, pokud někdo, tak ten, jehož text jsme ZKOPÍROVAL odjinud, kam nemohu. Tedy Potua, která to "nad čarou", to první, napsala u vás na bez cenzury. Opakovaně už zase, i přes naprosto jasnou oponenturu s tím nedá pokoj, asi že jí to řekl Petránek nebo kdo.
čili ty první věty nad čarou jsou Potuy, moje reakce až to pod čarou.

Já si pod pojmem hybridní válka nic nepředstavuju. Hybridní válka je vcelku definovaná :
https://cs.wikipedia.org/wiki/Hybridn%C3%AD_v%C3%A1lka
a vznikla spíš v rusku, ne usa (viz ten samý link) (i když dezolát mi samozřejmě předloží valník "příkladů" hybridní války USA, ovšem bez jediného důkazu, zatímco u ruska ty důkazy máme.

no a za tu větu :
"A pokud je východní hybridní válka vítěznější než západní, tak to bohužel znamená, že západní propaganda je slabší."
moc díky. já kolem toho dodám jen jednu omáčku - to tedy samozřejmě znamená, že my na západě jsme pod tlakem MNOHEM MENŠÍ, jestli vůbec nějaké, propagandy mainstreamu, jediný tlak jediné propagandy je tlak té ruské propagandy, šířený právě konspirátory a dezoláty v alternativních, dezolátních mainstreamových mediích.
Díky.


 #1382 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
07.02.24 19:13:46 | #1403 (2)

PS : za to zmatení omluva, ona ani ta čára není moc vidět, myslel jsem ale, že bude stačit to, že jsem to navěsil na Potuu :-))))


 #1402