Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 827560x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
18.09.22 10:01:08 | #18488

Vylízánek co predikoval přijmutí statisíců ilegálních migrantů prounijní vládou, zisk 40% hlasů SPD ve volbách a pád Kyjeva do tří dnů nás sem chodí poučovat o politice.
Pokrytecký čuně co roky nadává liberálům že se bojej islámu protože má sílu, ted klečí před putinem jak malá submisivní coura a straší jeho atomovkama a každému, kdo se opováží proti putinovi říct křivé slovo, navrhuje tento rádoby přímej demokrat, bojovník za svobodu a prej vlastenec odpojit okamžitě plyn.
Největší pokrytecká guma na českých diskuzích, ulhánek Antagon.



| Předmět:
18.09.22 09:59:53 | #18487

Vládní ministři i opoziční politici reagují na výrok premiéra Petra Fialy o proruských svolavatelích sobotní demonstrace proti vládě. Podle hejtmana Jihočeského kraje Martina Kuby byla jeho slova nešťastná. Od slov Fialy se distancoval také šéf Pirátů a současný ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš. „Odmítám banalizovat obavy lidí z energetické krize,“ uvedl na Twitteru.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/kritika-premier-petr-fiala-vyrok-demonstrace-politici-ministri-distancovani.A220904_141231_domaci_lre

Tady má samozřejmě Fiala naprostou pravdu.
Drtivá část organizátorů a řečníků je vlastizrádná proruská havět, a každej účastník měl předem zvážit, zda chce být s touto žumpou spojován.
Nicměně naivita tohoto plebsu a místních imbecilů typu Antagon, věřících že vláda brzy skončí mne velmi pobavila.
Nejvtipnější na tom všem je, že přesně tahle pokrytecká havět ještě nedávno osočovala protibabišovské demonstranty z nerespektování výsledku voleb a demokracie.



| Předmět:
18.09.22 09:56:37 | #18486

Na ostravském letišti pokračuje druhým dnem největší bezpečnostní přehlídka v Evropě. Nedělní program Dnů NATO v Ostravě opět nabídne divákům dechberoucí letové ukázky, těžkou armádní techniku i zásahy speciálních jednotek.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/nato/dny-nato-ostrava-mosnov-armada-gripen-vojaci-policie.A220918_084115_zpr_nato_inc



| Předmět: RE:
18.09.22 09:30:19 | #18485 (1)

Panuje obava, že to je dílo rusáka.


 #18484 

| Předmět: RE:
18.09.22 15:58:14 | #18489 (1)

Ajj. Zeleneského milice, který je závislý na pervitinu zase řádila. Je až šokující jakých mediálních lží jsou české media schopné.



| Předmět: RE: RE:
18.09.22 16:03:03 | #18491 (2)

Zato ruská, kterejm věříš každé slovo jsou pravda sama že kolaborante.



| Předmět: RE: RE:
18.09.22 21:26:58 | #18538 (2)

Na ničem není závislý :-)))


 #18489 

| Předmět:
17.09.22 22:35:36 | #18479

Dnes si připomínáme smutné výročí ruské invaze na území ČR.

Nedopustme, abychom k moci pustili služebníky té stejné chamradě, která i přes konec komunismu stále tahá za nitky v Kremlu.

Nedopustme,aby místní vlastizrádci pod bláboly o tradičních hodnotách, tupém nacionalismu, rasové, náboženské a sexuální nesnášenlosti ohrozili naše postavení v západních strukturách.

Nedopustme, abychom kdy dali přednost před rádoby státními zájmy, cenami energií a pokryteckou neutralitou s hlavou v písku před bojem proti východnímu zlu.

Sláva Ukrajině a liberálním hodnotám.



| Předmět: RE:
18.09.22 07:33:40 | #18481 (1)

Já jsem si taky včera připomněl výročí, kdy mi zdechl pes a musel být pochován na zahradě pod ořechem.
Když jsem zjišťoval zdáli se v době invaze vojsk varšavské smlouvy vojska paktu dopustili humanitárního bombardování, obdržel jsem tuto odpověď:
,,Ne.“ ,,Humanitárního bombardování a genocidy se v Jugoslávii dopustila vojska Pentagonu a NATO.“

&ab_channel=Ne­moKofola


| Předmět: RE:
18.09.22 07:48:56 | #18482 (1)

Dvanáct tun uranu a troška plutonia
26.1.2001 13:52 | PRAHA (EkoList)
Stránky novin jsou v posledních dnech plné zpráv o tzv. balkánském syndromu. Panuje obava, že řada onemocnění a úmrtí vojáků z různých států sloužících na území bývalé Jugoslávie, konkrétně v Bosně a Hercegovině a na území srbské provincie Kosovo, může souviset s používáním střel obsahujících ochuzený uran.

Vojáci, jejichž choroby jsou označovány za možný důsledek tzv. balkánského syndromu, trpí různými rakovinnými onemocněními, často leukémií. Souvislost mezi těmito onemocněními a používáním ochuzeného uranu není dosud prokázána (nemusíte být vystaveni zrovna působení ochuzeného uranu, abyste onemocněli rakovinou). Řada lékařů také tvrdí, že není možné, aby se následky případného ozáření projevily tak rychle.

Uran může zabít rychle

Zpravodajství britské stanice BBC na internetu však 16. ledna informovalo o názoru dvou významných britských vědců, podle nichž není vyloučeno, že se rakovinná onemocnění mohou u osob zasažených prachem obsahujícím ochuzený uran rozvinout mnohem rychleji, než se všeobecně soudí. Ani jeden z obou vědců (jeden je profesorem fyziky a druhý předním odborníkem na vlivy ionizujícího záření) si však nepřál zveřejnit své jméno.

Rozporné jsou rovněž zprávy o možných vlivech ochuzeného uranu na zdraví místních obyvatel. Podle bosenskosrbského ministra zdravotnictví Željko Rodiče byl v bosenské Republice srbské (RS) zaznamenán zvýšený počet případů rakoviny, nebyla však prý zjištěna jasná souvislost s tím, že síly NATO používaly za bosenské války v první polovině devadesátých let munici s ochuzeným uranem. Podle Slavice Jovanovičové, lékařka z města Bratunac na východě Bosny, je mezi srbskými uprchlíky z předměstí Sarajeva Hadžiči, kteří se uchýlili do Bratunace, úmrtnost dvojnásobná ve srovnání s ostatním obyvatelstvem RS. Tato skutečnost může podle Jovanovičové souviset s radiací v Hadžiči po bombardování NATO za bosenské války. Světová zdravotnická organizace (WHO) naproti tomu oznámila, že v Kosovu nezaznamenala zvýšení počtu případů leukémie po skončení leteckých útoků NATO proti Jugoslávii v červnu 1999.

Munice obsahovala i plutonium

Většina níže uvedených informací o složení a vlastnostech ochuzeného uranu vychází z předpokladu, že ochuzený uran byl získán při zpracovávání přírodního uranu. 16. ledna letošního roku však Program OSN pro životní prostředí (UNEP) oznámil, že jedna z laboratoří, které analyzují vzorky odebrané experty UNEP v Kosovu, nalezla v ochuzeném uranu ze střel NATO 0,0028 % vysoce radioaktivního uranu 236. Nalezená množství nezvyšují významně radioaktivitu nalezených vzorků, ale znamenají, že ochuzený uran používaný NATO pochází z procesu přepracování vyhořelého paliva z jaderných elektráren. Současně se objevily zprávy, že munice NATO obsahuje rovněž stopová množství radioaktivního a prudce jedovatého plutonia.

Mluvčí NATO v reakci na tyto zprávy prohlásil, že "není novinkou", že se v ochuzeném uranu může objevit jak uran 236, tak plutonium, zjištěné koncentrace jsou však prý bezvýznamné. Není však jasné, proč, pokud tato informace není novinkou, ji NATO veřejnosti nesdělilo dříve, než ji odhalily laboratoře UNEP.

Pravda vycházela najevo postupně

Používání munice s ochuzeným uranem přiznávalo NATO jen zdráhavě. 9. dubna 1999 uvedl ruský ministr zahraničí Igor Ivanov, že je přesvědčen, že NATO při bombardování Jugoslávie používá střely s ochuzeným uranem. Britské ministerstvo obrany tehdy prohlásilo, že si nemyslí, že je ochuzený uran používán. 3. května 1999 na tiskové konferenci amerického ministerstva obrany generálmajor Chuck Wald na opakovaný dotaz novináře, zda americká letadla A10 při útocích střílejí uranovou municí, však odpověděl stručným a jasným "ano".

Nicméně oficiálně NATO ještě dlouho odmítalo potvrdit použití munice obsahující ochuzený uran. Když se pracovníci UNEP vypravili v srpnu 1999 do Kosova, velení jednotek KFOR jim sdělilo, že informace o použití ochuzeného uranu jsou tajné.

Teprve v únoru roku 2000 zaslal generální tajemník NATO lord Robertson generálnímu tajemníku OSN Kofi Annnovi dopis, ve kterém mu sdělil množství ochuzeného uranu použitého při náletech NATO.

Způsob, jakým zodpovědní činitelé NATO a USA dávkují informace o použití ochuzeného uranu a možných zdravotních rizicích, vyvolává vážné pochybnosti i u ostatních členských zemí NATO. Německý ministr obrany Rudolf Scharping se 20. ledna nechal slyšet, že nelze "partnery z aliance, jako je Německo, informovat prostřednictvím dokumentů zveřejněných na internetu". Evropský parlament 17. ledna schválil rezoluci, ve které požaduje dočasný zákaz používání zbraní s ochuzeným uranem. O týden později se k užívání munice obsahující ochuzený uran ještě ostřeji postavila Rada Evropy. Její Parlamentní shromáždění 24. ledna vyzvalo k zákazu výroby, zkoušek, prodeje a používání zbraní s ochuzeným uranem. Poslanci RE také požádali výkonný orgán organizace, Výbor ministrů, aby "od NATO a Evropské unie požadoval program lékařského dohledu nad civilisty na Balkáně, vojáky, kteří se účastnili operací, členy humanitárních organizací i novináři, kteří pracovali v terénu".

Česká Poslanecká sněmovna - pevná opora NATO

Pevnou oporu mají činitelé NATO, kteří používání munice s ochuzeným uranem obhajují, ve Výboru pro obranu a bezpečnost Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Ten o tomto problému jednal 18. ledna a podle ČTK "nepodpořil úvahy, že zdravotní problémy vojáků z vojenských misí na Balkáně způsobily střely s ochuzeným uranem." Náčelník sekce vojenského zdravotnictví generálního štábu Jan Petráš a šéf výboru Petr Nečas (ODS) navíc při jednání zpochybnili informace tisku, že síly NATO používaly při bojích v Kosovu také munici obsahující plutonium.



| Předmět: RE:
18.09.22 07:49:51 | #18483 (1)

Základní fakta o ochuzeném uranu

Ochuzený uran (anglicky depleted uranium, zkratka DU) je odpadní produkt přípravy paliva pro jaderné elektrárny.

Přírodní uran se skládá ze tří izotopů - uranu 238 (s 238 neutrony v jádře, U 238, hmotnostní podíl 98,28 %), U 235 (hmotnostní podíl 0,72 %) a U 234 (hmotnostní podíl 0,0056 %). Při zpracování uranové rudy na palivo pro jaderné reaktory se získává ochuzený uran, ve kterém je vyšší koncentrace U 235, a jako odpadní produkt vzniká právě ochuzený uran s nižší koncentrací U 235. Konkrétně ochuzený uran obsahuje 99,8% U 238, 0,2 % U 235 a 0,001 U 234. Radioaktivita takto získaného ochuzeného uranu dosahuje asi 60 % radioaktivity přírodního uranu. Měrná hmotnost ochuzeného uranu je asi 19 tun na metr krychlový - je tedy asi 19krát těžší než voda a 1,7krát těžší než olovo.

Využití ochuzeného uranu

DU je využíván hlavně pro svou vysokou hustotu a snadnou dostupnost v civilní i vojenské oblasti. Mezi civilní aplikace patří ochranné štíty proti kobaltovým zářičům v nemocnicích a vyvažovací zátěže v letadlech a v lodních kýlech. Ve vojenské oblasti slouží poněkud paradoxně jak pro výrobu pancířů tanků, tak pro zvyšování průraznosti střel určených právě k prorážení tankových pancířů. DU využívají podle BBC armády následujících států: USA, Velké Británie, Francie, Ruska, Ukrajiny, Turecka, Israele, Pákistánu, Číny, Saúdské Arábie a Řecka.

Použití střel s DU při útocích vůči Jugoslávii v roce 1999

Letadla NATO útočila na území Federativní republiky Jugoslávie v období od 24. března 1999 do 10. června 1999. Střely obsahující DU byly používány americkými letadly A10 Thunderbolt II. Jejich palubní kanón GAU8/A ráže 30 mm může vystřelit za minutu 3900 nábojů, z nichž přibližně každý pátý obsahuje pro zvýšení průraznosti těleso z ochuzeného uranu o hmotnosti 292 gramů. Letadla A10 útočí náboji obsahujícími ochuzený uran proti tankům a dalším obrněným vozidlům. Značná část DU se po zásahu a pravděpodobném následném požáru rozptýlí po okolí ve formě jemného černého prachu, který snadno proniká do plic. Podle tvrzení amerického ministerstva obrany vypálila americká letadla během roku 1999 na území Jugoslávie při asi 100 bojových misích 31 000 nábojů obsahujících ochuzený uran, což odpovídá více než devíti tunám DU. Náboje dopadly na 112 lokalit (v průměru tedy na jednu lokalitu dopadlo asi 277 nábojů, což odpovídá 81 kg DU - to je 8krát více, než předpokládá studie UNEP, zmíněná níže). V této souvislosti Pentagon rovněž přiznal použití těchto nábojů při leteckých útocích proti srbským silám v Bosně v oblasti kolem Sarajeva v letech 1994 a 1995 - tam bylo údajně vystříleno 10 800 těchto nábojů, což odpovídá více než 3 tunám DU.

Použití střel s DU při válce v Perském zálivu v roce 1991

Střely s ochuzeným uranem byly poprvé použity v boji ve válce v Perském zálivu v roce 1991. Podle údajů, které poskytlo americké ministerstvo obrany, zůstalo na bojištích v Iráku a Kuvajtu asi 300 tun ochuzeného uranu, převážně ve formě drobných částeček a prachu.

Zdravotní rizika související s ochuzeným uranem

Možnými zdravotními následky používání střel s ochuzeným uranem se zabývá studie UNEP nazvaná "Potenciální vlivy na lidské zdraví a životní prostředí vyplývající z možného použití ochuzeného uranu během konfliktu v Kosovu v roce 1999 - předběžné zhodnocení". Autoři studie, datované říjnem 1999, mohli vycházet pouze z různých předpokladů o množství a způsobu použití munice s DU protože NATO se v té době oficiálně nevyjádřilo k tomu, zda a v jakém množství tuto munici v konfliktu použilo. Studie tak vychází mj. z předpokladu, že na jednu lokalitu dopadlo 10 kg DU, zatímco, jak jsme vypočetli výše, z oficiálních tvrzení NATO vyplývá množství 81 kg. Studie nepočítá s tím, že střely obsahovaly plutonium a uran 236.

Ochuzený uran může poškodit lidské zdraví jednak radiací, jednak chemickým působením. Podle zmíněné studie UNEP může být působení radiace potenciálně nebezpečné při nošení úlomků DU na těle (např. v kapse), při vniknutí DU do otevřených ran, při vdechování prachu obsahujícího DU bezprostředně poté, co střela zasáhne cíl, a při konzumaci masa a mléka zvířat, která se pásla na trávě v bezprostřední blízkosti zasažených lokalit. Chemické působení uranu (ohroženy jsou zejména ledviny) je nebezpečné při požití kontaminované zeminy (např. dětmi), při konzumaci neomyté listové zeleniny, při konzumaci masa a mléka zvířat, která se pásla na trávě v bezprostřední blízkosti zasažených lokalit, při zasažení otevřených ran a při pití vody z kontaminovaných studní.




| Předmět:
16.09.22 18:20:31 | #18445

Varšavská smlouva bránila sovětské spojence před „agresivním“ NATO a sovětská invaze do Československa v srpnu 1968 byla nutná, protože se v zemi chystal ozbrojený převrat. Alespoň podle nového dokumentu, který odvysílala ruská stanice Rossija 1. Čeští historici film považují za ukázku novodobé ruské propagandy.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Stříleli po nás shora z kulometů,“ tvrdí ve snímku před budovou Národního muzea v Praze bývalý komunistický poslanec ruské Státní dumy Jurij Sinělščikov, který se invaze účastnil jako četař spojovacího praporu.

Jeho vzpomínky na „palbu z ručních kulometů a automatických zbraní po sovětských vojácích v shora otevřených transportérech“ a „hořící tanky“ jsou prostříhány se sovětským propagandistickým filmem z roku 1969 "Československo, rok zkoušek“, ve kterém v pražských ulicích hynou potomci osvoboditelů z května 1945.

Snímek údajně zachycuje „odtajněné stránky“ dějin vojenského paktu Sovětského svazu a jeho satelitů. Odpovědnost za „události roku 1968“ film přičítá pražské opozici a její „úderné síle“, Klubu 231. Členy organizace, která ve skutečnosti sdružovala politické vězně komunistického režimu a po srpnové invazi byla zakázána, byli podle Sinělščikova odsouzení esesáci, fašisté a kolaboranti. Podle snímku nešlo o žádné opozičníky, ale spíše o „žoldnéře“.

„NATO se chystalo vtrhnout do Československa, do Prahy. Byly tam už připravené jednotky,“ tvrdí ve snímku poslední náčelník štábu sil Varšavské smlouvy Vladimir Lobov z let 1989-90, který se invaze v roce 1968 zúčastnil jako kapitán. Jeho tankisté podle filmu obsadili pražské mosty, ministerstvo vnitra, generální štáb a další klíčové pozice.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Podle svědectví očitých svědků se všechny akce proti vstoupivším vojskům odehrávaly jen v centru Prahy. Na jejím okraji a na venkově obyvatelstvo vyjadřovalo podporu akcím Varšavské smlouvy,“ uvedla televize. A Lobov zavzpomínal na české pivo a následné bratření, na které v životě nezapomene.

„Situace vzniklá v Praze v roce 1968 ohrožovala celý blok socialistických zemí, a proto konaly společně - s výjimkou Albánie,“ uzavřela Rossija 1 kapitolu „pražské krize“. Aniž se zmínila například o odporu rumunského vůdce Nicolae Ceaušeska vůči invazi.
Návrat k sovětské propagandě, soudí český historik

Podle ředitele Ústavu pro soudobé dějiny Akademie věd ČR Oldřicha Tůmy je film „pozoruhodným návratem k nejzprofanovanějším metodám sovětské propagandy, jimiž se Moskva v roce 1968 pokoušela obhajovat intervenci“. Ta podle mezinárodního práva nebyla ničím jiným než nevyprovokovanou agresí proti suverénnímu státu, upozornil historik.

„Je nemožné si neklást otázku, co tento obrat a návrat k dávným metodám dezinterpretací dějin znamená. Vždyť od intervence se ve své době jasně distancovali Michail Gorbačov, Boris Jelcin i Vladimír Putin. Také celá plejáda ruských historiků...,“ řekl v reakci pro ČTK Tůma. Takový nepřijatelný přístup ruské televize nelze podle něj než pranýřovat.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

NÁZORNÁ UKÁZKA PRÁCE Z FAKTY DNEŠNÍ RUSKOU PROPAGANDOU.
KAŽDÝ,KDO JE NA STRANĚ TÉTO PROLHANÉ CHAMRADĚ ZODPOVĚDNÉ ZA 40 LET VRAŽD,VĚZNENÍ A ZOTROČENÍ ČESKÉ SPOLEČNOSTI PROTI DNEŠNÍ DEMOKRATICKY ZVOLENÉ ČESKÉ VLÁDĚ JE VLASTIZRÁDCE NEBO DUŠEVNĚ CHORÝ OIKOFOB.
NAŠTĚSTÍ 90% ČESKÉ SPOLEČNOSTI MÁ ROZUM,VZDĚLÁNÍ A PAMĚŤ, TAKŽE SE SLUHOVÉ TÉTO LŮZY K MOCI V ČR NIKDY NEDOSTANOU. *86* *86*



| Předmět: RE:
16.09.22 23:37:14 | #18450 (1)

A znova,co příspěvek,to ideologickej zvratek. Znova a znova. Ted třeba na závěr tohle,cituju "NAŠTĚSTÍ 90% ČESKÉ SPOLEČNOSTI MÁ ROZUM,VZDĚLÁNÍ A PAMĚŤ, TAKŽE SE SLUHOVÉ TÉTO LŮZY K MOCI V ČR NIKDY NEDOSTANOU" Tohle je typická ideologická sračka a zvratek kde by stačilo vyměnit..vlastně ani ne,tohle je jak ze slovníku největšího fanatika z roku 1950. Ty jeden vylízanej debile jeblej,prolhanej. Ty že nejsi prolezlej ideologií ? To víš že jo. Lůůůůza se k moci nikdy nedostane,o to už se postaráme !!!!!! Jdi ty demente a spláchni se ho hajzlu.


 #18445 

| Předmět: RE: RE:
16.09.22 23:38:55 | #18451 (2)

Jo a ve Švédsku už si k moci čuchli,to jsou věci co ? Co ted budeš dělat ? Jak to že to tam ti pokrokoví lidi dovolili ? To se přece nemohlo stát,ne ? Po tom co jste tu zemi totálně zničili. Ty vylízenej debile. Zlatí bolševici proti vám.zlatí bolševici prot vám. Vy jste horší než bolševici. Naštěstí,naštěstí ještě musíte ctít aspon základně demokracii,takže se vás lidi zbaví,když se vás zbavili ve Švédsku kde jste měli extra silný pozice,zbavíme se vás i tady. To budeš ještě čumět kdo si čuchne k moci a kdo ne. Ty novodobej zasranej,pojebanej svazáku.


 #18450 

| Předmět: RE: RE: RE:
17.09.22 12:48:14 | #18470 (3)

Myslíš to Švédsko,kde vládne liberální prozápadní demokracie a které se teď hlásí do NATO imbecile?
Jedinej fanatik ideolog seš tady ty ulhanej frustrate.



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 13:38:59 | #18471 (4)

Prounijní nefungující politický systém ve Švédsku vedený cháskou feministek a homosexuálních politiků, který nyní kolabuje o obyvatelé zoufalé volají o pomoc:



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 13:39:31 | #18472 (4)


| Předmět: RE: RE: RE:
17.09.22 22:34:29 | #18478 (3)

Prej potom co jste tu zemi totálně zničili, to je asi totéž jako bych tebe vinil ze všech chyb konzervativního nacionalismu za posledních třicet let ty kolektivní vino.Pokud to nevíš, tak já ve švédsku nevolím demente.



| Předmět: RE: RE:
17.09.22 12:11:06 | #18469 (2)

On nemá při jeho ztrátě argumentů možnost nahlašovat jak to často dělal na lide.cz a tak bude pokaždé tapetovat rozsáhlými texty, aby nechtěné nekorektnosti alespoň takto zametl pod koberec. Je to obdobné jako obrana hovnivála. Když se hovnivál cítí ohrožen, tak vypustí odpuzující a odrazující zápach.



| Předmět: RE: RE: RE:
17.09.22 22:38:47 | #18480 (3)

Argumentovat nesvéprávnému imbecilovi jako ty,, co je schopen napsat, že zemanovi názory byly otočeny vakcínou, nemám zapotřebí, nehledě na to že ty neargumentuješ, jen sdílíš proruské zvratky.




| Předmět:
16.09.22 08:03:51 | #18439

Jistě jistě, budeme jen nečině přihlížet jak rus masakruje země včetně žen a dětí a budeme se modlit abysme ho byt jen slovem neurazili, má přece atomovky.
A tahle havět co líže putinovi prdel a cenu plynu považuje za důležitější než jsou životy civilistů se nazývá vlastenci.
Nejodpornější kolaborační lidskej odpad, Luquinho ,Nodis, Antagon, Spratek

Pokrytecká elita, co roky onanuje nad státní suverenitou tu obhajuje ruskou invazi korupcí, chudobou a nebo nejnesmyslnějšímy výmysli ruské propagandy, která je pro tyto kolaborační zoufalce poslední ubohou oporou v boji se západní demokracií.
Fakt, že rus pošlapává stonásobně přesně ty práva, které vyčítají EU, je pro tuto pokryteckou šmíru irelevantní.



| Předmět: RE:
16.09.22 12:18:34 | #18442 (1)

Jsi lhář a demagog, právo bylo pošlapáno tehdy, když byl násilím vyhnán prezident, který vyhrál svobodné volby, toho chtěla většina Ukrajinců.Po násilném puči už na Ukrajině žádné právo není, vraždění proruských Ukrajinců převážně na východě Ukrajiny, co myslíš ty mrdko, že to bude Putin věčně tolerovat?



| Předmět: RE: RE:
16.09.22 12:27:08 | #18443 (2)

To se samozřejmě pleteš.
Nepopírám, že svržení Janukovyče bylo protiústavní, ale : vzhledem k tomu, že Janukovyč ty uvedené volby vyhrál s programem prozápadním, aby následně zcela otočil k Rusku, je to jednoznačné porušení deokratičnosti voleb ze strany Janukovyče - s proruským programem hy zvolen nebyl, tedy docela obyčejný podvod a pokud, měl odstoupit sám - času na to měl dost, prakticky 4 měsíce.
Do násilí euromajdan pak přešel poté, co nechal střílet Berkut do lidí a byli i mrtví.
Svržení janukovyče právo naopak obnovilo, dočasná neústavní vláda po svržení nedemokratického prezidenta uhlásila konání nových voleb, zhruba v termínu, ve kterém je sliboval i janukovyč opozici před svým svržením
Ty volby se konaly a byly už demokratické, jediný, kdo se zachoval nedemokraticky, byl výhod ukrajiny, kde si udělali volby svoje, luhansk i doněck, a ty celoukrajinské ignorovali, přestože to byla součást Minských dohod, že se i luhans a doněck zůčastní ukrajinských voleb.

No a samozřejmě že na východní ukrajině nikdo nikoho nevraždil, dokud nezačali vyhánět a vraždit ukrajince proruští separatističtí teroristi.

A poslední : Putlerovi do toho bylo úplný hovno. Když pomineme, že za vším tím už od 2010 putler stál, protože janukovyče vydíral a uplácel. rusák je válečný zločinec.


1  
 #18442 

| Předmět: RE: RE: RE:
16.09.22 12:29:47 | #18444 (3)

jdi do hajzlu, prezident má právo měnit názory, když se to někomu nelíbí, může se vyjádřit v dalších volbách ... tvl. co to tu na mě hraješ, zmrde, víš to ty, vím to i já, že je to dílo USA



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 19:53:53 | #18446 (4)

Je mi líto. Každý zvolený zástupce je zvolený s nějakým programem. A NEMÁ právo ho neplnit. Tím vlastně ty volby anuloval, protože zvítězil lží. A to demokracie není.
Vyjádřit v dalších volbách se volič může - a zase se nechat podvést? To asi ne. Demokracie je založena na přání, vůli VOLIČŮ. Pokud je někdo zplnomocněn provádět ve jménu voličů, kteří ho volili, program, kvůli kterému ho volili, NEMŮŽE otočit a dělat pravý opak. A nelzo ho tam nechat ani minutu a dotyčného nechat zlikvidovat vlastní zema způsobit nevratné škody.


 #18444 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 20:04:01 | #18447 (5)

tak mi tedy odpověz, pokud chtěli Ukrajinci na západ, do EU, proč si tedy nezvolili prozápadní Tymošenkovou a zvolí si proruského Janukovyče? nemůžeš vědět, co se odehrává v zákulisí, jaké podmínky si kladla EU, Janukovyč jednal dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, má právo měnit, pro co byl zvolen, když se podmínky změní, jedná pro Ukrajinu, ne pro EU



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 21:04:23 | #18448 (6)

To je úplně jedno, proč si nezvolili Tymošenkovou (nejspíš kvůl ipředchozím zkušenostem s ní). Nás může zajímat jen to, že i Janukovyč sliboval "cestu na západ", aby ji ze dne na den otočil do ruska. to opravdu není demokratické.


 #18447 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 21:06:02 | #18449 (7)

mimochodem, záhy po svém zvolení zcela svévolně prodloužil rusákům pronájem sevastopolu o 25 let. prozápadní ukrajinci, tedy většina, to považovali za vlastizradu, také tam byly kvůli janukovyčovi problémy už od 2011, ne až ty od prosince 2013, ukončené majdanem a svržením janukovyče


 #18448 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 23:45:32 | #18452 (7)

Tak to je dobrý,takže ti mám rozumnět tak že jak někdo neplní své volební sliby tak je povolený jít a svrhnout ho,popřípadě rovnou odstřelit? Aha. Tahle koaliční zoufalost už se v hodně věcech odklonila od svých předvolebních slibů,takže souhlasíš s tím že je plné právo tuto hrůzu svrhnout všemi prostředky ? Jsem rád že si konečně rozumíme :-))))))))


 #18448 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 00:00:36 | #18453 (8)

Samozřejmě. Janukovyč dostal dost času odstoupit sám.
Tahle koalice se ještě neodklonila ani o píď, je mi líto.
Nebo ty znáš nějakého voliče koalice, který si stěžuje, že otočili o 180 stupňů? někdo v bohnicích?


 #18452 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 00:18:28 | #18454 (9)

Nesmysl samozřejmě. Síkela před časem "zastropování cen jsou bolševistické manýry,tohle rozhodně dělat nebudeme" Ted dělají pravý opak. Takže otočení o 180 stupnů. A další mnohé věci které pětikolka hlásala před volbami a ted bude dělat pravý opak. "Přinášíme novou slušnost a kulturu v politice" Kde,v kauze dozimetr ? Ve velké části toho co hlásala pětikaalice před volbami ted otočí a bude to jinak. Ale tak samozřejmě promluvil mistr demagogie a dvojtého metru. Je to tak Kraku - když něco se ti nelíbí,tak je plné právo to svrhnout. A argumenty a fakta už se tak nějak ohnou,aby to vyhovovalo. Když ti něco vyhovuje tak jakýkoliv pokus o svržení je nelegitimní i kdyby se to odklonilo od svých původních volebních slibů ne o 180,ale o 360 stupnů a rotovalo to jako centryfuga. Protože prostě proto a nějak se to okecá. Tak aby to zase vyhovovalo tomu záměru kam to potřebuješ napasovat. Umění demagogie. Dvojtej metr,kde se fakta ohnou dle potřeby. Nic víc,nic mín. A to ještě jsem napsal hodně slušně.


 #18453 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 00:30:55 | #18456 (10)

četl jsi jejich program?
nebudeme se tu handrkovat o každý slovo, který někdo jeden někdy řekl a pak se třeba změnila situace ap.
kauza dozimetr jde mimo vládu
zatím jsi nenapsal nic, co hlásala a otočila o 180 stupňů
o dvojím metru hrozně rád píšeš, ale očividně nejsi schopen to posoudit
ne, když se mi něco nelíbí, v demokracii nemám právo to svrhávat násilím (nenásilně tlak vyvíjet mohu vždy)
nejsem natolik bezpáteřní kripl, jako asi ty, aby mi vyhovovalo jak to pod 0 stupni, tak to otočené o 180 stupňů, protože to je opak to ho prvního. ty to tak očividně máš a proti si to projektuješ do jiných. tak ne, já mám názoruy pevné a řídím se "cestou", ne vedoucím zájezdu

ty prostě jen zoufale blábolíš, posledních 8 měsíců *34258* *34258* *34258* *34258*


 #18454 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.09.22 00:47:19 | #18463 (11)

"nebudeme se tu handrkovat o každý slovo, který někdo jeden někdy řekl a pak se třeba změnila situace ap" Tak tohle je nic víc než ukázkový dvojtý metr. Dál --- "kauza dozimetr jde mimo vládu" Tak tohle je rovnou očividná lež,jistě,kauza dozimetr jde mimo vládu. On ten Rakušan je snad někde na měsíci a je místo něj mimzemštan jaio ministr. Ty vole....:-)))))))))))))­)))))))))))))) to se nedá :-)))))))))))))))) A zbytek toho příspěvku ?? Zbytek jsou blábolismy někoho komu už začíná snad senilovatet mozek....


 #18456 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.09.22 00:51:47 | #18464 (12)

Proč jsi tak zoufalej? :-)))

  1. Pakliže před volbama něco slibuju, A PO VOLBÁCH otočím o 180 stupňů, musím odejít. Dolož, že síkela před volbama sliboval, že nebude zastropovávat. protože jen to odpovídá adání, které jsi naprosto zjevně nepochopil a neumíš rozlišt mezi předvolebními sliby a povolebním chováním a řešením problémů vládou
  2. dozimetr se netýká nikoho z vlády. to, že se lidi znají, a stýkají, není relevantní, ty kokůtku :-)))))) a přesto platí, že gazdík a ještě někdo odstoupil jen proto, že se s redlem nebo jak znali z civilního života. srovnej si to s babišem.-

zbytku jsi jako nerozuměl, protože cnímáš, že to je vše pravda :-)))) *34258*


 #18463 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.09.22 00:57:23 | #18465 (12)

Kdyby jsi byl nestrannej,tak by jsi neměl absolutně zapotřebí psát o kauze kde ministr vnitra i za cenu politické sebevraždy vlastní strany prosazuje do vedení tajné služby mafií dosazeného manáska - že to jde mimo vládu. Naopak,by jsi musel kroutit hlavou jak je tohle vůbec možné. Ale ted,protože jsi jednostanej musíš napsat že udržování mafíánského šíbra ve vedení tajné služby ministrem vnintra jde mimo vládu. Jako neunavuje tě to bejt takhle jednostrannej. Není to na píču ? Fakt tě to baví,dělat ze sebe pitomce ? Pro koho ? Pro Rakušana co tady za půl roku nebude ? Jak proč to děláš ? Aha,chápu,hlavně to hnát na Rusáka a zalízt do Americký prdele až po poprážky. Jasný,chápu. Ty vole :-))) jako neměnil bych z tebou :-)))))))))))))


 #18463 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.09.22 01:05:59 | #18466 (13)

to, že se dotyčný šéf bis nebo čeho stýkal s hlubučkem nebo kým také ale vyplynulo až v běhu času, rakušan to nevěděl, ale soň to tvrdí a neexistuje důkaz opaku, a pokud se nepletu, dotyčný tu funkci složil. tak o co ti proboha jde? .-))))))))
ty se v problému vážně vůbe cneorientuješ, a jen jako totálně slepej kůň hrkáš tu svou káru jen svým jednostranným myšlením, neschopností objektivity a chápání a pochopení souvislostí .-))))

tvé okolí to musí docela zatěžovat .-)))))))))))))))))))


 #18465 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.09.22 01:07:45 | #18467 (13)

PS : věř, že já s tebou bych neměnil už vůbec :-))))) ani bcyh nemohl, já mozek mám. a ty nejsi schopen normální, věcné diskuse :-)))) ty mi v podsttě nemáš co říct aa jsi mi vlastěn jen pro sradu, protože během 5 vět se vždycky začneš topit ve vlastních mindrákách :-)))))))))))))))))


 #18465 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 00:37:34 | #18458 (10)

mimochodem, když se někdo odkloní od svých slibů o 360 stupňů, jak to pak vypadá?
dejme tomu, že do voleb jdu s tím, že povedu zemi na západ.
budu zvolen, a po volbách otočím o 360 stupňů : kam povedu zemi?


 #18454 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 00:29:41 | #18455 (9)

Síkela "Zastropování jsou bolševistické manáry,tohle nikdy dělat nebudeme" Ted budou zastropovat až se nich bude kouřit. Jistě,neuhli ani o píd :-)))))))) "Přinášíme novou kulturu v politice". Kauza dozimetr je opravdu mega slušnost,taková jaká tady nebyla snad ani v 90.kách,ale jistě,oni neuhli ani o píd. Jistě. Hele s tím svým dvotým metrem žiješ celej život a nebo jsi se to naučil až ted nějak v poslední době ? Mě by to nebavilo,protože pokud máš v mozku aspon zbytek rozumu,tak musíš vidět zákonitě i ty sám že to co píšeš má jednostranej postoj. A všechno jenom proto nandat to Rusku a zalést do prdele USA až po podrážky. Jak nevím no. Podle mě je to dost ubohý. Ale tak tvoje volba.


 #18453 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 00:35:34 | #18457 (10)

neuhli, v programu o tomhle nic neměli,a v tomto případě se jedná jen o řešení nějaké nastalé, navíc nečekané, bnepředpokládané situace
přinesli novou kulturu, mnohe větší slušnost, otevřenost, když se někdo i zcela mimo psp potýká s nějakými problémy, odstupují i ministři a lidé, kteří s dotyčným podvodníkem se i jen znali. vildumetzovou musli tlačit a babiš neodstúpl, účelofka, ani když byl trestně stíhanej sám, natož někdo z ANO.
už jsi s tím dvojím metrem neskutečně směšnej .-)))))))))))))
ano, já rozum mám a tak vidím, že píšu logické věci. a vím, že ty ho nemáš, a proto jen zoufale stále dokola blekotáš svoje frustrace a mindráky .-))))))

proč jsi do toho domácího zamotal rusko, ty zoufalče? :-)))))))))))))­))))))))))
rusko je třeba vypráskat a co nejvíc zničit, protože svinstva, kterých s edopouští, nepatí do civilizovaného světa.


 #18455 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.09.22 00:40:25 | #18460 (11)

Civilizovaného světa :-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))­))))) Vietnamec co mu házeli Napalm na hlavu by z tebou asi nesouhlasil,člověče .-))))))))))))))))))


 #18457 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.09.22 00:43:14 | #18462 (12)

?????
A já někde psal, že tehdy byl svět civilizovanej?????
ty zase vymejšlíš, chudýsku :-))))))

já pominu, že ten napalm házeli na hlavu primárně vysoký trávě, občas vietkongu v ní schovanýmu. kterej rozhodně civilizovanej nebyl, jako nikdy žádnej z vás komunistů

ale myslím si, že jsme o 50 let dál, 50 let, to je půl století. svět se změnil, hlavně v 1985-90. ale rusko ne.


 #18460 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 00:38:34 | #18459 (10)

Kdyby jsi byl nestrannej,byl by jsi mnohem víc svobodnejší a volnější a je to daleko lepší. Když jsi motivovanej pro jednu stranu,tak jako ty,tak musíš prostě u části diskuse přemýšlet jak ohnout fakta,aby to zapadlo tak jak se to hodí do krámu a ztrácíš tím x času. Bejt jednostrannej je na píču,když to řeknu na rovinu,bere ti to volnost při psaní a musíš se zdržovat ohýbáním faktů. To tvoj Jůesej,ty vole,taky. Za toho času co jsi kvůli nim nalhal by to měli dát metál. Ale dají ti leda tak hovno,jen jsi tím promrhal takovýho času,asi ho máš na rozdávání,co ? :-)) A ta tvoje nenávist k Rusům,jako by ti snad za války znásilnili babičku. Začínám si to myslet


 #18455 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.09.22 00:40:58 | #18461 (11)

To neřeš, na to nemáš :-))))
Tím dokazuješ jen jak se v tom topíš ty sám, kolik mindráků a frustrací z jiných a světa kolem sebe máš, že není po tvém .-)))))))))))))))))))
ty už blábolíš fakt jako malý dítě, umíněný, vzteklý, že není po jeho *23266* *34258* *47* *3440* *7487* *4585*


 #18459 

| Předmět:
15.09.22 18:47:55 | #18430
ahoj, jsem všemi deseti pro EU, ale toto by mě také zajímalo, stejně jako toho slovenského politika ...
&t=2s


| Předmět: RE:
15.09.22 22:05:14 | #18431 (1)
| Předmět:
15.09.22 18:40:13 | #18427

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) na pražském Střížkově zahájilo kampaň do komunálních a senátních voleb. Podle místopředsedy hnutí Radima Fialy jsou hlavními hesly kampaně „zastavíme zdražování“ a „zastavme válku“. Druhé heslo se váže k aktuální situaci na Ukrajině. „Lepší horší dohoda, nežli pokračující boj,“ uvedl Fiala.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spd-svoboda-a-prima-demokracie-tomio-okamura-radim-fiala.A220618_125459_domaci_ised

Nádhernej populismus na získávání hlasů lobotomního plebsu, co věří tomu, že spd na krajské urovni zastaví ukrajinskou válku, nebo ovlivní inflaci *2* *2* *2*

Též se velmi těším na to co této předvolební koalici řeknou pokrytci gustav a spratek, co tu opakovaně prohlašovali, že předvolební koalice jsou podvod *2* *2* *2*

Velmi doporučuji komentáře *2* 2




| Předmět:
15.09.22 18:14:16 | #18421

Europoslanec Hynek Blaško ve středu oznámil, že končí v hnutí SPD. V dopise předsedovi hnutí Tomiu Okamurovi uvedl, že ho podrazili. Okamura na jeho slova reagoval tím, že se Blaško urazil a psychicky neunesl, když ho hnutí nepodpořilo jako kandidáta na Hrad. „Oni to ale zúžili jenom na to, že jsem se urazil. Já jsem se neurazil, protože jsem o jejich podporu nežádal,“ odmítl slova Okamury pro iDNES.cz Blaško.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozhovor-europoslanec-hynek-blasko-odchod-z-spd-reakce-na-predsedu-okamura.A220915_103937_domaci_vank

To už je taková klasika, každý kdo se okamurivi ve straně postaví je záhy odejit, aneb demokracie pouze v názvu.



| Předmět: RE:
15.09.22 18:23:09 | #18422 (1)

Blažko to vzal osobně že ho nekandidovali. Čistě lidský postoj,který se dá pochopit. Zbytek jsou kecy neoliberálního buzíka co chce provokovat.


 #18421 

| Předmět: RE: RE:
15.09.22 18:30:06 | #18423 (2)

škoda že sám tvrdí něco úplně jiného, totéž co předhcozí okamurova konkurence.
Totalitní strana ruskejch loutek, která má v české politice jedinej cíl a jedinej výsledek, okamurovu šrajtofli, jinak se nepohne ani myš.



| Předmět: RE: RE: RE:
15.09.22 18:33:38 | #18424 (3)

Jediná loutka která tady je je jedna brobruselská loutka opakující zasranou novodobou ideologii


 #18423 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
15.09.22 18:35:48 | #18425 (4)

Mohu vědět kde přesně píšu jakoukoliv ideologii ulhánku?



| Předmět: RE: RE: RE:
15.09.22 18:39:48 | #18426 (3)

V životě by mě nenapadlo že 30 let po převratu budu tady zase poslouchat ideologický kecy a sračky,jen místo Moskvy Brusel,místo z SSSR na věčné časy z USA na věčné časy a místo dělníci a rolníci,menšiny a otevřený hranice. 30 let po převratu "cenzura je přípustná když je pro "správnou" věc,pro tu naši věc. A to všem říká debil co ani komanče nezažil a poučuje co je to jediná možná demokracie. Podle něj.


1  
 #18423 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
15.09.22 18:42:02 | #18428 (4)

NIKDY nenapsal nic o žádné jediné možné demokracii imbecile, dyk ty vůbec neumíš číst, všecho co řeknu si upravíš.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
15.09.22 18:44:35 | #18429 (5)

Ani o věčnejch časech, ani o žádné ideologii, ty seš prostě imbecil, co má svět na dvě skupiny aby to tvuj slepičí mozek pobral.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 01:28:05 | #18435 (6)

Fakt jo ? Fakt ? A co třeba to tvoje "už si nikdy k moci nečuchnete,slušní lidé to už nikdy nedovolí" Přesně tohle je slovník bolševiků,tím koho mysleli že si k moci už nečuchne mysleli buržoazii a ty slušné lidi kteří už to nikdy nedovolí všechny ty "pokrokové" komunistické lidi. Stejně jak ty si myslíš že si k moci nečuchne už někdo z tvého pohledu nepřijatelný a ti "slušní" lidé jsou přece všichni ti liberální správní lidé které máš na mysli. Jsi prolezlej novodobou ideologií a nejhorší na tom je že už si to sám ani neuvědomuješ. Zvolání ""vy si k moci už nikdy nečuchnete,po­krokoví/slušní ldé to nedovolí" je přesně ve stylu slovníku bolševiků z 50.tých let.


 #18429 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 01:45:59 | #18437 (7)

A mohl bych ti najít tady dalších tvých 150 ideologických výkřků jako ze slovníku bolševika z 50.let,jen místo dělníků jsou to menšiny a otevřený hranice a místo toho kdo si nečuchne není buržoazie,ale cokoliv co není dostatečně noeliberálního. A místo klanění se internacionální centrále v Moskvě je to klanění se neoliberální centrále v Bruselu. To samé,jen se změnili strany a obměnili určité výrazy a slova. A to že jseš jelito který samo totalitu nepoznalo,tak se klaní nové,počínající to už je další věc.


 #18435 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 08:02:45 | #18438 (8)

Tak hledej, na výrocích že si proruská havět k moci nečuchne, na rovných právech sex,rasových a náboženských menšin není ideologického absolutně nic.
Bolševiky hledej hlupáčku v lidech obdivujícího kagébáka z kremlu, v kriticích zdražování, volného trhu, a globalismu. V bojovnících za to, aby všichni rozhodovali o všem.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 14:22:00 | #18474 (8)

Jen s tím rozdílem, že po válce se životní úroveň občanů průběžně zvyšovala. Od roku 1989 klesá a v současnosti, kdy už není co prodávat (banky, továrny, zadlužovat stát) tak životní úroveň Čechů prudce klesá a tento proces se zrychluje. Máme tu inflaci, zdražování energií, potravin … . *6561*


 #18437 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 14:25:48 | #18476 (9)

Posledním hřebíčkem do rakve Č.R. bude přechod na ójro ! Adamová i Pekarová za to už silně lobuje. *33856*


 #18474 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.09.22 15:36:03 | #18477 (9)

jj, od 48 do 89 (cca 40 let) se životní úroveń socialistického čechoslováka "zvedla" z 75 % půrměru životná úrovně v západní evropě na 69 % :-)))) od 1990 k dnešku se zvedla z69 % na 83 % .-)))))))))))))­))))))))

inflaci, zdražování enerií, potravin (to už navazuje na ty energie a inflaci) má celý svět a už 1,5 roku .-)))))))


 #18474 

| Předmět: RE:
15.09.22 23:13:19 | #18432 (1)

Podle mě Blaško pro to asi hodně udělal, aby byl tím kandidátem, ale nakonec se mu tam vecpala nějaká rychlokvaška, tak se nasral.


 #18421 

| Předmět: RE: RE:
15.09.22 23:15:19 | #18433 (2)

Navíc je strategicky blbost, aby vůbec SPD postavila kandidáta na hrad. Je to jednoduché - bude to Babiš versus někdo z pětikoalice. Tohle soukromničení akorát odčerpá hlasy Babišovi, kterej je SPD určitě bližší než někdo z pětikolky.


 #18432 

| Předmět: RE: RE: RE:
15.09.22 23:20:12 | #18434 (3)

Vzhledem k tomu že Babiš je prounijni a protiruské, tak samozřejmě Strach populismus a demagogie kandidáta postaví.Ze bude mít nulovou šanci netřeba dodávat.



| Předmět: RE: RE: RE:
16.09.22 01:31:05 | #18436 (3)

Babiš kandidovat nebude,to není jeho cíl.


 #18433 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 08:10:36 | #18440 (4)

Tak doted sem si jistej nebyl, ale když Antagon tvrdí že nebude, tak určitě bude.



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
16.09.22 08:12:00 | #18441 (4)

Jeho primární cíl je premier, což se mu za tři roky s podporou dalších prounijních stran splní.



| Předmět: RE: RE: RE:
17.09.22 14:23:30 | #18475 (3)

Nejlepším kandidátem na prezidenta je Skála.


 #18433