Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 828169x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
29.12.22 18:15:20 | #20048

Je fascinující sledovat s jakou pečlivostí cílí poslední dobou okamura na komunistické voliče, neustálý pláč nad zdražováním, kritika volného trhu a dokone už i hesla typu- voda musí patřit občanům nikoliv soukromníkům.Již brzy se dočkáme vyvlastnování a konfiskace majetku ve prospěch chudých.
A voliči této ultralevicové populisticé chamradě nazývají liberáli bolševiky a neomarxisty.

Velmi doporučiji porovnat aktuální program a rétoriku Ksčm a spd, jsou v podstatě totožné.



| Předmět:
29.12.22 18:05:01 | #20046

Bez existence NATO bysme ruskou sféru pravděpodobně nikdy neopustili, a pokud ano, tak bysme se po opětovném vstání z popela kremelské havěti stalij ejím snadným terčem.
Což je ostatně vlhkej sen luquinha,spratka, jehlana a další vlastizrádné žumpy upřednustnující nacionální ruskou totalitu před liberální západní demokracií.



| Předmět:
29.12.22 09:39:28 | #20041


| Předmět: RE:
29.12.22 09:45:31 | #20042 (1)

Pokaždé když se tu objeví stále se opakující spamy o W. Smlouvě tak tu vždycky dám tento dokument, aby porovnali kdo ve zkutečnosti na kom páchal genocidu, kterou chtěl potichu zamést pod koberec. Jestli to byli vojska varšavské smlouvy v ČR, nebo vojska NATO v Kosovu. Nikdo rozumný si ze sebe idiota dělat teda nenechá.



| Předmět: RE: RE:
29.12.22 18:09:12 | #20047 (2)

že jde o naprosto odlišné události ti samozřejmě nedochází.



| Předmět:
28.12.22 22:04:13 | #20038

Občas se jako strašidlo ze starých dob vynoří hlasatelé velkoslovanské ideje. Většinou jsou to lidé, kteří s něhou hledí směrem k putinovskému imperialistickému Rusku a vzpomínají na Slovana Miloševiče. Proč to vykládají u nás, když to není s naším slovanským původem moc slavné, těžko říct. Asi že je to blbost, tak se to bude líbit.

V rozhovoru pro Aktuálně.cz profesorka Šárka Pospíšilová z Masarykovy univerzity hovoří o genetické variabilitě české populace. Zmiňuje věc, o které se občas píše, ale dobré si ji připomenout: „Zastoupení osob s typickým slovanským původem (cca 36 %) významně nepřevyšuje nad ostatními, například germánský původ je zastoupen u 25 % Čechů, tři další (jihoslovanský, skandinávský a středomořský) mají zastoupení přibližně po osmi procentech.“

Variabilita v populace je podle zemí různá Pokud jde o slovanskou haploskupinu, „Polsko ji má zastoupenou v 58 % a germánskou pouze ve 12 %. V Rusku je 46 % slovanská haploskupina, jihoslovanská pouze 10 %, na Slovensku je 42 % slovanská haploskupina, a další dvě, germánská a jihoslovanská, po cca 15 %.“

Teď jde o to, jak se stoupenci slovanské vzájemnosti a všelijakého velkoslovanství vyrovnají s empirickými fakty. Možná se pokusí něco vymyslet ohledně kulturního vlivu, jenomže my jsme byli po tisíc let součástí různých západních nadnárodních celků, respektive říší (někdejších Evropských unií, abychom poškádlili stoupence mytologické suverenity), že nás to formovalo i kulturně.

Když se počátkem roku zase hodně diskutovalo o Muchově Slovanské epopeji, řekl nám profesor Martin C. Putna: „Lidé v barokní době nebo romantismu mohli snít o tom, že je Rusko úžasné, protože ho nikdy neviděli, neboť bylo bezpečně daleko a neměli s ním žádnou osobní zkušenost. My jsme zažili 20. století, kdy se Slované mezi sebou vyvražďovali a podřezávali. Na Balkáně na sebe mohli Chorvaté a Srbové pokřikovat sprosté nadávky a rozuměli si a to slovanství tam neznamenalo vůbec nic. 20. století zažilo čtvrté dělení Polska, když si Hitler se Stalinem rozdělili Polsko vejpůl. a další události, které nějaké představě o jednotě slovanských národů učinily naprostý konec. Že se ta myšlenka přesto objevuje, znamená asi to, že někteří lidé jsou nepoučitelní…“

Jsme tedy Slované? K tomu M. C. Putna říká: „Čeština je slovanský jazyk, to je lingvisticky zcela objektivní a jasně daná věc. Jazykověda je také jediná vědecká disciplína, ve které se dá o slovanském kontextu hovořit. Čeština, bulharština, lužická srbština a běloruština prostě jsou příbuzné jazyky, ale jinak ty národy nemají společného nic a nikdy nic společného neměly.“

Je to rána. Jak teď velkoslovanství vzkřísit? Genetici, historici a znalci kultury ho neberou vážně. To bude chtít nasadit na síti hodně trollů a robotů. On se na to vždycky někdo chytne.



| Předmět:
28.12.22 21:30:30 | #20035

Od toho smutného 24. března 1999 již uplynulo 23let, přesto se mi ten stud stále vrací. Před 23lety začaly nálety NATO na tuto, nám tak blízkou zemi, trvaly dlouhých 78 dnů. Ta malá slovanská Jugoslávie měla být ponížena, zničena…. Agrese se stala i s naším souhlasem, byli jsme pouhých 12 dnů v NATO. Přesto jsme zbaběle kývli, tedy ne my občané, ale vláda Miloše Zemana a prezident Václav Havel. Ten stud v sobě cítíme dodnes. V této souvislosti stoji za to připomenout výrok tehdejšího českého prezidenta Václava Havla, který pro významný francouzský deník Le Monde uvedl :

„ Domnívám se, že během zásahu NATO existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat, nálety, bomby, nejsou vyvolány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární… Tento článek v deníku Le Monde[6] byl převzatý z italského listu La Repubblica[7], kde vyšel 23. dubna 1999. Francouzská agentura AFP navíc 28. dubna 1999 uvedla, že podle Havla „má bombardování výhradně humanitární povahu“. Tuto zprávu následně citovala Česká tisková kancelář, od níž ji převzaly deníky Blesk a Právo. Není co více dodávat.

To tzv. humanitární bombardování Jugoslávie trvalo dlouhých 78 dní, těch obětí náletů bylo na tisíce, umíraly děti i ženy, k tomu zničená města, mosty, nemocnice, školy, ropná zařízení, … škody šly do desítek miliard dolarů. Bomby i ty kazetové, rakety, to vše dopadalo především na Srbsko a Kosovo. Nutno ještě zdůraznit, že tento akt agrese se uskutečnil bez mandátu RB OSN !

Omlouvám se ti Srbsko

Několikrát jsem poseděl s prof. Rajko Dolečkem (1925 – 2017), významným lékařem, ale především statečným srbským vlastencem, který nic nevzdával. Po mamince byl Srb, po tatínkovi Čech, ten před válkou pracoval pro ČKD v Jugoslávii. Prof. Rajko Doleček byl také jedním z posledních aktivních účastníků druhé světové války. Jugoslávský partyzán. Od roku 1948 žil v Praze. Až do konce svých dnů se nesmířil s rozpadem a ponížením Jugoslávie. Jeho knížka „Žaluji“ je toho dokladem.

Jugoslávie, jezdili jsme tam rádi, nadechnout se k moři, ale nadechnout se i svobody. Národy Jugoslávie to jsou pro nás především naši blízcí Srbové, ale i další Slované Chorvati, Slovinci, Makedonci, Černohorci… Dějiny jižních Slovanů, jsou součástí našich dějin. Pomáhali jsme my jim, tak jako oni nám. Společně jsme „bourali“ Rakousko-Uhersko, společně i kladli odpor německé agresi. Vedle Slovenska nám není bližšího národa než Srbové. Po staletí jsme společně budovali vzájemný respekt i úctu. Jak v době Mnichova, tak i v srpnu 1968 jsme k Jugoslávii vzhlíželi s úctou, s nadějí, ale i s láskou, oni nás nikdy nezradili, naopak tisíce našich běženců našlo u nich pomoc. Jugoslávie také akt Mnichova i agresi států Varšavské smlouvy vůči Československu odsoudila. Společně jsme v Bělehradě také jásali a slavili náš titul mistrů Evropy ve fotbale. I tehdy to bylo upřímné.

Kolem dnešního smutného výročí agrese proti Jugoslávii se dnes potichu našlapuje, jak u nás, tak i na západ od nás v centrále EU i NATO. Neuvidíte na obrazovkách plačící srbské ženy, děti…, neuvidíme zničená srbská města, hořící Bělehrad. Přesto nezapomeneme ! Vždy budeme tu hanbu zrady našim politikům připomínat. Omlouváme se vám bratři Srbové.



| Předmět: RE:
28.12.22 22:01:38 | #20036 (1)

Dojemnej offtopic
že to byla tenkrát chyba, nemění nic na faktu užitečnosti NATO ted a tady v boji s kremelským diktátorem, za jehož zájmy dlouhodobě kopeš.
Díky progandistickejm žvástům které tu šíříš napadl ukrajinu a zabil mnohonásobně víc lidí, než nad kterejma tu pláčeš hlupáku.



| Předmět: RE:
28.12.22 22:02:18 | #20037 (1)

Jen dvě věci :
"humanitární bombardování" není nic, co by havel vymyslel a řekl. zdá se mi, že kopíruješ z wikipedie, ale jen to, co se hodí, a nebo odněkud, kde zkopírovali jen to, co se hodí .


Termín bývá chybně[6][7] připisován Václavu Havlovi, tehdejšímu prezidentovi České republiky, kritikovi režimu Slobodana Miloševiće a jeho intervence v Kosovu.

Adjektivum „humanitární“ v souvislosti s bombovými nálety připisuje Havlovi text italského listu La Repubblica, kde vyšel 23. dubna 1999 a kde se objevuje tvrzení:
„ Ve věci intervence NATO v Kosovu se domnívám, že je zde jeden faktor, který nikdo nemůže popřít: Nálety, bomby nebyly vyprovokovány nějakým konkrétním zájmem. Mají tedy charakter výlučně humanitární: ve hře tu jsou principy, lidská práva, kterým je přisouzena priorita i vzhledem k suverenitě států. A to dává legitimitu útoku na Jugoslávskou federaci i bez mandátu OSN. “
— Slova Václava Havla dle deníku La Republicca[8]

Článek byl převzat francouzským deníkem Le Monde, kde vyšel 29. dubna.[9] Text článku má vycházet z rozhovoru,[10] který Václav Havel poskytl 14. dubna 1999 před svou cestou do USA agentuře Reuters. Přepis tohoto rozhovoru se ovšem značně odlišuje, termín „humanitární bombardování“, dokonce ani slovo „bomby“ či „bombardování“ neobsahuje. Obsahuje pasáž[3]
„ Já myslím, že nejdůležitější je, aby bylo zastaveno vyvražďování, aby se mohli uprchlíci zvolna vracet a aby nastalo opět nějaké nové kolo politických jednání o statutu budoucího Kosova. Ale ze všeho nejdůležitější se mi zdá být přítomnost mírových sborů, která samozřejmě by bylo nejlépe, kdyby tam byla za souhlasu Jugoslávie, aby tam nebyly jako okupanti nebo jako válčící strana. Neboť ta přítomnost mírových sborů je přesně tím instrumentem, který může znamenat klíč ke všemu ostatnímu. I k tomu zastavení toho vyvražďování a vyhánění lidí z domovů i k eventuálním – vytvořit jakýsi prostor pro eventuální další politická jednání, k zabránění té katastrofě humanitární, jak se to nazývá, k té humanitární asistenci. K tomu všemu by napomohla přítomnost těch mírových sborů. “

K formování povědomí o humanitárním bombardování ve spojitosti s Václavem Havlem zřejmě přispěla i zpráva francouzské agentury AFP z 28. dubna 1999, která obsahuje text, že podle Havla „má bombardování výhradně humanitární povahu“.[10] Tuto zprávu citovala Česká tisková kancelář (ČTK), od níž ji převzaly deníky Blesk a Právo. Přímo sousloví humanitarian bombing připsal Havlovi v roce 2002 radikálně „anti-imperialistický“ francouzský web Le Grand Soir, který ho kritizuje jako „dalšího proměněného humanistu, který se dnes raduje z útoku proti Iráku“.[12]


https://cs.wikipedia.org/wiki/Humanit%C3%A1rn%C3%AD_bombardov%C3%A1n%C3%AD

A k těm nadechnutím - srbsko, které tehdy v době kosovské války zastupovalo zbytek jugoslávie, moře nemá. do srbska jsi k moři rozhodně nejezdil. to do slovinska a chorvatska. a to můžeš stále
takže se klidně uklidni.


 #20035 

| Předmět: RE: RE:
29.12.22 09:29:21 | #20039 (2)

Hele ty La Republicco. Když ani vlašské slovo La Repubblica neumíš pořádně napsat, tak ho raději ani nepiš ať si z tebe Taliáni nedělaji prdel. :-D :-D



| Předmět: RE: RE:
29.12.22 09:37:55 | #20040 (2)

A pokud jsi vedle J.Silvera druhou bezpohlavní naivkou, která nepochopila, že NATO, které plní politické a strategické cíle Pentagonu v Evropě tu rozhodně není od toho, aby zrovna vám chranilo kejhák, tak k tomu budeš muset dozrát.



| Předmět: RE: RE: RE:
29.12.22 12:00:03 | #20043 (3)

Zajímavá reakce :-))))))))))))
Já se vyjádřím ke tvému omylu (neznalosti) s termínem "humanitátní bombardování" (přitom je to už tak stará záležitost, že to nemohlo utéct nikomu, kdo se alespoň trochu zajímá, přičemž tvůj zájem mi přijde nadstandarddní, ale vypadá to, že jen o něco a jen o nějaké zdroje)

a k tomu, že zmínka o moři v Jugoslávii je vcelku o pár stovek kilometrů mimo Srbsko (+Černá Hora) v době války o Kosovo

A ty mi na to začneš "vysvětlovat", proč je NATO v EU :-)))))))))))))­))))))))))))
Bezpohlavní nejsem, já mám ptáka.

NATO v EU samozřejmě je pro ochranu nás, ČLENŮ NATO - NATO zde není jako nějaké cizí vojsko. Jsme to i my.
o WS jsem se nedočetl ani písmeno, nevím proč ji zmiňuješ (četl jsme jen ten příspěvek s havlem a mořem .... takže jistě o ní jinde řeč být mohla). Každopádně já netuším, o čem píšeš v souvislosti s tou genocidou. Nikdo - alespoň já nikoho takového neznám a poprvé se s tím tvrzením setkávám tady u tebe - nikdy netvrdil, že WS páchala (chtěla spáchat) genocidu na svých členech? Kdes to, proboha, vzal?
A vojska NATO v Kosovu naopak zabránila (možné) genocidě Koosova srbskou armádou. V každém případ ěprostě zabránila likvidaci obyvatel toho území jako kosovského ať už jakouokoli formou.

Já osobně ze vzniku Kosova na větvi nejsem. Muslimové, vcelku kriminálně podložení" (kosovské mafie ap.), rozhodně to není enkláva, kvůli které bych já zapaloval svíčky. Ale prostě srbsko holt po těch 40 letech bojůvek tam, kdy nedokázalo přijít s jiným řešením, zvolilo takové, které holt výrazně odporovalo pohledu západu na to, jak se takové problémy řeší. navíc, bohužel, to všechno šlo v postupné řadě rozpadu jugoslávie, kdy se osamostatňovala jedna jugoslávská republika za druhou, nejdřív ty největší, slovinsko, chorvatsko, pak i ty menší. byl to logický vývoj dějin a NATO pouze bránilo největšímu krveprolití. Ostatně, impuls k rozpadu jugoslávie (ke kterému by ale s velkou pravděpodobností jednou došlo tak i tak, bylo to soustátí držené pohromadě v podstatě násilím) přišel z evropy, z německa.

a na tom ani ten tvůj dokument nic nezmění.

z tvé poslední věty a všeho kolem, co jsi napsal, tedy lze usuzovat, (i když úplná jistota to není), že nejsi nejostřejší pastelka v penále


 #20040 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
29.12.22 12:07:04 | #20044 (4)

Mimochodem, jistě sis všiml, nebo víš, že i v tom "dokumentu" je operováno nesmyslem o vytvoření pojmu "humanitární bombardování" kvůli té válce.


 #20043 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
29.12.22 12:15:39 | #20045 (5)

A jinak bych řekl, že ten "dokument" je primárně obžaloba jugoslávských komunistů a Tisa, kteří tam tu situaci dopustili


 #20044 

| Předmět:
28.12.22 19:03:31 | #20034

Varšavská smlouva bránila sovětské spojence před „agresivním“ NATO a sovětská invaze do Československa v srpnu 1968 byla nutná, protože se v zemi chystal ozbrojený převrat. Alespoň podle nového dokumentu, který odvysílala ruská stanice Rossija 1. Čeští historici film považují za ukázku novodobé ruské propagandy.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Stříleli po nás shora z kulometů,“ tvrdí ve snímku před budovou Národního muzea v Praze bývalý komunistický poslanec ruské Státní dumy Jurij Sinělščikov, který se invaze účastnil jako četař spojovacího praporu.

Jeho vzpomínky na „palbu z ručních kulometů a automatických zbraní po sovětských vojácích v shora otevřených transportérech“ a „hořící tanky“ jsou prostříhány se sovětským propagandistickým filmem z roku 1969 "Československo, rok zkoušek“, ve kterém v pražských ulicích hynou potomci osvoboditelů z května 1945.

Snímek údajně zachycuje „odtajněné stránky“ dějin vojenského paktu Sovětského svazu a jeho satelitů. Odpovědnost za „události roku 1968“ film přičítá pražské opozici a její „úderné síle“, Klubu 231. Členy organizace, která ve skutečnosti sdružovala politické vězně komunistického režimu a po srpnové invazi byla zakázána, byli podle Sinělščikova odsouzení esesáci, fašisté a kolaboranti. Podle snímku nešlo o žádné opozičníky, ale spíše o „žoldnéře“.

„NATO se chystalo vtrhnout do Československa, do Prahy. Byly tam už připravené jednotky,“ tvrdí ve snímku poslední náčelník štábu sil Varšavské smlouvy Vladimir Lobov z let 1989-90, který se invaze v roce 1968 zúčastnil jako kapitán. Jeho tankisté podle filmu obsadili pražské mosty, ministerstvo vnitra, generální štáb a další klíčové pozice.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

„Podle svědectví očitých svědků se všechny akce proti vstoupivším vojskům odehrávaly jen v centru Prahy. Na jejím okraji a na venkově obyvatelstvo vyjadřovalo podporu akcím Varšavské smlouvy,“ uvedla televize. A Lobov zavzpomínal na české pivo a následné bratření, na které v životě nezapomene.

„Situace vzniklá v Praze v roce 1968 ohrožovala celý blok socialistických zemí, a proto konaly společně - s výjimkou Albánie,“ uzavřela Rossija 1 kapitolu „pražské krize“. Aniž se zmínila například o odporu rumunského vůdce Nicolae Ceaušeska vůči invazi.
Návrat k sovětské propagandě, soudí český historik

Podle ředitele Ústavu pro soudobé dějiny Akademie věd ČR Oldřicha Tůmy je film „pozoruhodným návratem k nejzprofanovanějším metodám sovětské propagandy, jimiž se Moskva v roce 1968 pokoušela obhajovat intervenci“. Ta podle mezinárodního práva nebyla ničím jiným než nevyprovokovanou agresí proti suverénnímu státu, upozornil historik.

„Je nemožné si neklást otázku, co tento obrat a návrat k dávným metodám dezinterpretací dějin znamená. Vždyť od intervence se ve své době jasně distancovali Michail Gorbačov, Boris Jelcin i Vladimír Putin. Také celá plejáda ruských historiků...,“ řekl v reakci pro ČTK Tůma. Takový nepřijatelný přístup ruské televize nelze podle něj než pranýřovat.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/v-praze-se-chystal-prevrat-tvrdi-ruska-televize-o-srpnu-1968.A150529_092323_zahranicni_vez

NÁZORNÁ UKÁZKA PRÁCE Z FAKTY DNEŠNÍ RUSKOU PROPAGANDOU.
KAŽDÝ,KDO JE NA STRANĚ TÉTO PROLHANÉ CHAMRADĚ ZODPOVĚDNÉ ZA 40 LET VRAŽD,VĚZNENÍ A ZOTROČENÍ ČESKÉ SPOLEČNOSTI PROTI DNEŠNÍ DEMOKRATICKY ZVOLENÉ ČESKÉ VLÁDĚ NEBO UNII JEJÍŽ JSME SOUČÁSTÍ JE VLASTIZRÁDCE NEBO DUŠEVNĚ CHORÝ OIKOFOB.
NAŠTĚSTÍ 90% ČESKÉ SPOLEČNOSTI MÁ ROZUM,VZDĚLÁNÍ A PAMĚŤ, TAKŽE SE SLUHOVÉ TÉTO LŮZY K MOCI V ČR NIKDY NEDOSTANOU. *86* *86*

Prosím o podporu našich fcb stránek - Diagnoza tomio okamura a tomio okamura nám dal ban, které názorně ukazují lži a populismus této nacionálně komunistického demagoga.



| Předmět:
28.12.22 07:58:26 | #20026

NAPROSTO EPICKÁ UKÁZKA EXTRÉMU NACIONALISTICKÉHO A NÁRODNÍHO BLUDU *2* *2*

luquinho Uživatel je offline | Předmět: RE: RE: RE:před 16 minutami | #19926 (3)
Rusové jsou historicky oba národy jak Rusové (Vekorusové), tak Ukrajinci (Malorusové). To že někdo někomu do státu vlezl kde už dávno sám žil je blbost a noncese.



| Předmět: RE:
28.12.22 08:00:19 | #20027 (1)

A tenhle lidskej odpad, co fandí a šíří propagandu režimu co vraždí a vězní politickou opozici tu pláče nad cenzurou EU, pokrytecký prase.



| Předmět:
28.12.22 07:56:07 | #20025

Nejvýraznější nárůst maďarští statistici registrují u energií a paliv, kde se ceny meziročně zvýšily o 65,9 procenta. Na druhém místě je kategorie potraviny s meziročním růstem cen o 43,8 procenta. Například vejce jsou proti loňskému listopadu dvojnásobně dražší, chleba o 81,8 procenta a mléčné výrobky o 79 procent. O více než 70 procent zdražil také sýr, máslo nebo těstoviny, maso je dražší o více než 50 procent.

Analytici s růstem cen počítali, už ale jen s mírným. Odhady se většinou pohybovaly kolem 22 procent.

Maďarská vláda už dříve přijala opatření, jejichž smyslem bylo snížit ceny některých položek, například vepřového masa, stolního oleje a mouky, aby tak přispěla ke zmírnění inflace. Ta je přesto nejvyšší ze zemí visegrádské čtyřky, jejímiž členy je vedle Maďarska také Česká republika, Slovensko a Polsko.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/madarsko-inflace-paliva-benzin-zdrazovani.A221208_100431_eko-zahranicni_akp

Divný, dle podnikatele Okamury obchodujícího s lidskou blbostí může za inflaci a zdražování výhradně Fialova vláda. Jak je tedy možné, že v Madarsku, kde už celou dekádu vládne a do země demokracii zašlapává Orbán, kterého má SPD za veliký vzor,a mnoho jeho ekonomických kroků chce zavést v ČR, je inflace ještě mnohem horší????

Průměrný volič SPD je totiž frustrovaný hlupák typu Antagon nebo spratek bez znalostí a schopností uvažovat, natož aby byl schopen jakýchkoliv ekonomických úvah.

Prosím o podporu našich fcb stránek - Diagnoza tomio okamura a tomio okamura nám dal ban, které názorně ukazují lži a populismus této nacionálně komunistického demagoga.



| Předmět:
27.12.22 19:01:17 | #20015

V Německu plánují s populistickými organizacemi šířící ruský a čínský vliv a s pravicovými extremisty nesdílejíci nařizenou víru na to že vítězství Ukrajiny má zajistit světový mír udělat jednou pro vždy krátký proces.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-zelena-nemecka-ministryne-chce-zridit-ohlasovny-nekorektnosti-40404108



| Předmět: RE:
27.12.22 20:30:49 | #20016 (1)

Vydávání žblebtů hrstky levičáků za oficiální názory vlád, států nebo dokonce unií, je běžná lež vymaštěnejch hovad tvého střihu.


1  

| Předmět: RE: RE:
27.12.22 22:11:43 | #20018 (2)

:-D :-D
Ale jdi! Vždyť v době kdy bylo lide.cz jsi tropil to samé co nyní zavádí ta zelená lesbická aktivistka. Admin poslušně nekorektní příspěvky na tvoje nahlašování banoval a mazal.
:-D :-D

Jo tak nyní už vás je jen hrstka??? No, to jste to teda dopracovali !! :-D :-D



| Předmět: RE: RE: RE:
28.12.22 08:07:07 | #20030 (3)

Nás prounijních prozápadních je 80% českých voliču ušmudlanej kolotuku.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
28.12.22 09:24:08 | #20032 (4)

A tyto procentní odhady jsi počital kde? V české LGBT komunitě, nebo na hospodských seancích řeporyjského starosty? :-D :-D



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
28.12.22 13:24:16 | #20033 (5)

Sečetl jsem volební výsledky stran co chtějí ČR v EU a co nechtějí.



| Předmět: RE: RE:
27.12.22 22:20:26 | #20019 (2)

Vydávání žblechtů hrstky progresvních hovad placených Sorosem a vydávání to za fakt je bězná praxe vymaštěných hovad tvého střihu. Morálku káže pornohorec kouřící kokoty za peníze. A ty nám to sem chodíš zprostřekovat jako daný fakt. Ty vymaštěný hovado.


 #20016 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.12.22 08:05:43 | #20029 (3)

Fakt ,který se pak záhadně opře a podporu většiny českých voličů uplakánku.



| Předmět:
27.12.22 18:14:17 | #20013

Nezisková organizace Evropské hodnoty zanalyzovala hlasování a vystupování poslanců a členů vlády, aby zjistila, kterak šíří ruský a čínský vliv v Česku nebo jak proti němu bojují. Nejhůř z analýzy vyšlo SPD, které tvrzení odmítá.

Politiky, kteří nejvíce a aktivně pomáhají šíření ruského vlivu v České republice, jsou Tomio Okamura, Jaroslav Foldyna a Radim Fiala z opozičního hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD).

Tvrdí to dlouhodobá analýza neziskové organizace Evropské hodnoty, která sleduje, jak tuzemští politici napomáhají šíření ruského a čínského vlivu, ale také jak proti němu bojují.

„Došli jsme ke zjištění, že celkem 25 politiků svým celkovým jednáním ve sledovaném období spíše napomohlo šíření vlivu Ruska a 28 osob pak to samé v případě vlivu Číny. Opačného výsledku, tedy jednání spíše proti šíření vlivu těchto zemí, pak dosáhlo 148 politiků v případě Ruska a 52 v případě Číny,“ řekla Seznam Zprávám mluvčí organizace Olga Janžurová.

Studie tvrdí, že hnutí SPD obecně jednalo nejvíce ze všech parlamentních stran ve prospěch nejen ruského, ale i čínského vlivu.

Analytici hodnotili relevantní hlasování v Poslanecké sněmovně, ale také konkrétní kauzy a jednání jednotlivých politiků – například zda se setkávali s představiteli daných režimů, účastnili se událostí sponzorovaných Ruskem nebo Čínou, případně intenzivně a systematicky šířili zejména ruské narativy.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-analyza-nejvetsimi-siriteli-ruskeho-vlivu-v-cesku-jsou-predstavitele-spd-214026

VLASTIZRÁDNÁ STRANA KOMUNISTŮ A TUPÝCH NACIONALISTŮ HAJÍCÍ ZÁJMY REŽIMU, KTERÝ MÁ ČR NA OFICIÁLNÍM SEZNAMU NEPŘÁTEL, VRAŽDÍ A VĚZNÍ POLITICKOU OPOZICI A ANEKTUJE ÚZEMÍ CIZÍCH STÁTŮ.

Prosím o podporu našich fcb stránek - Diagnoza tomio okamura a tomio okamura nám dal ban, které názorně ukazují lži a populismus vlastizrádné strany.


1  

| Předmět: RE:
27.12.22 18:54:24 | #20014 (1)

Ještě jsi zapomněl připsat že to tvrdí vedle zmiňovaných neziskových nevládních organizací taky britské listy. :-D :-D



| Předmět: RE: RE:
27.12.22 20:32:28 | #20017 (2)

Píše imbecil co se tu pravidelně opírá o videa a články amaterských neoficiálních rádobyzdrojů o desítkách zhlédnutí.



| Předmět: RE:
27.12.22 22:22:01 | #20020 (1)

"Nezisková organizace Evropské hodnoty" Nešéfuje tomu ten Janda,ten pornoherec z porna pro buzeranty ?


1  
 #20013 

| Předmět: RE: RE:
27.12.22 22:26:33 | #20021 (2)

Pornohorec co kouřil kokoty za peníze a točil buzerantský porno dostal šolích v organizaci kterou platí Soros. A to jsou v reálu ty tvoje pravý hondoty. To a drogy a menšiny. Jenom aby jsme si rozumněli. Tvoje hodnoty jsou hodnoty buzeranta co točí porno a platí ho někdo. A ještě nám tu kážeš. Demente pojebanej,skoč pod vlak.


 #20020 

| Předmět: RE: RE: RE:
27.12.22 22:37:29 | #20023 (3)

Ne! Jenom prosim tě pod vlak ne! Já se s nim ve směně potkat nechci. :-(



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
27.12.22 22:39:04 | #20024 (4)

To už by jsi ho ale nepoznal. Jen buzerantskej smrad by z něj zůstal :-)))))))))))))


 #20023 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
28.12.22 08:04:03 | #20028 (5)

Po volbách si zase povíme z koho zbude jen smrad buranská lopato.