Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5769193x
Příspěvků:
152925

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #113267

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
29.05.23 16:56:13 | #113267
Reakce na příspěvek #113261

A co když někdo BBQ nepoužívá a používá jiné /á/ koření??? To je pak co za akci?:D


 #113261 

| Předmět: RE: RE:
29.05.23 16:59:20 | #113268 (1)

To je akce Z tzv. zadara jako za komárů.. *6477*


 #113267 

| Předmět: RE: RE: RE:
29.05.23 17:00:23 | #113270 (2)

Co že to??? *17574* Nespletla sis příspěvek?


 #113268 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
29.05.23 17:18:05 | #113272 (3)

Ptal ses na akci, tak odpovídám zcela zodpovědně *26823*


 #113270 

| Předmět: RE: RE:
29.05.23 16:59:28 | #113269 (1)

Když si ugriluju kuře a použiju na něj jen sůl a kmín a ne BBQ, taky je to dle "amerického myšlení" BBQ?


 #113267 

| Předmět: RE: RE:
29.05.23 17:11:22 | #113271 (1)

BBQ neznamena koreni, BBQ je zpusob upravy masa dlouhym a pomalym uzenim teplym kourem, to BBQ. Ja pouzivam jenom sul a pepr a nakonec omacku, ale cele je to o priprave ! Grilovane kure neni BBQ, i kdybys tam dal kilo koreni ! *30374*


 #113267 

| Předmět: RE: RE: RE:
29.05.23 17:22:08 | #113274 (2)

Yankees na severovychode rikali, ze budou delat BBQ a sli udelat hamburger *16449* *16449* *16449*


 #113271 

| Předmět: RE: RE: RE:
29.05.23 17:29:31 | #113275 (2)

"BBQ je spojeno se severoamerickou kuchyní, kde se maso ohřívá pečením nebo uzením na dřevě nebo dřevěném uhlí. Při těchto způsobech grilování se používá kouř při nízkých teplotách a dlouhé době přípravy, která trvá několik hodin."


 #113271 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
29.05.23 17:46:48 | #113280 (3)

Vasheku... jaká má být teplota teho kouře a jak ji regulujete při grilování na dřevěném uhlí...??? *33767*


 #113275 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
29.05.23 17:53:42 | #113282 (4)

110 - 12 C, podlemasa. Ohen musi byt neprimy, muj BBQ gril ma box na ohen a vedle je velky box na maso a privod koure a teploty reguluju otevrenim nebo uzavrenim otvoru mezi temi boxy. Teplomer na bgoxu s masem mne ukazuje teplotu.


 #113280 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.05.23 17:54:15 | #113284 (5)

110 - 125 C


 #113282 

| Předmět: RE: RE: RE:
29.05.23 18:02:35 | #113290 (2)

Vždyť ty tady vedeš monolog, nikdo na tvé komentáře nereaguje, tak buď rád a važ si toho, že dle mého úsudku kandiduješ na Michelinskou hvězdu *27179*


 #113271