V tom pripade i trdlo bude smazit Hermelin, to je to same v blede modrem
Nemelo to chybu, ale smazenyr preste neni nase oblibene.
V tom pripade i trdlo bude smazit Hermelin, to je to same v blede modrem
Nemelo to chybu, ale smazenyr preste neni nase oblibene.
Hermelín, Brie, ty ušlechtilé sýry s plísňovou krustou, se dají asi grilovat v alobalu. Obalovat a smažit, to nevím .....
netuším. já neviděl žádný.
ale možná to někdo dělá a dal to na internet.
schválně jsme kouknul, pokud to není vyloženě nějaký "domácí recept", tak se jedná třeba o plněný nebo ještě jinak upravovaný hermelín, rozřízlý podél (přes průměr).
Hermelín běžně obalujeme a smažíme. Na to neexistuje lepší sýr! I v
restauracích jsem si ho kolikrát dával už za socíku.
Akorát je tu jeden problém poslední doby, že Hermelín, co jsme ho vždycky
kupovali nejvíc v Kauflandu, už nemá s hermelínem nic společnýho. Z obalu
zmizel nápis "Sedlčanský" a jako výrobce je označen jakási zahraniční
firma. Ten hermelín už se nerozteče tak krásně a chutná identicky s
eidamem. Ona hmota po usmažení i svou texturou eidam připomíná. HNUS!
Aha. Tak kaufland asi změnil výrobce. I když je to divný, hermelín je
hermelín a neměl by být ve dvou kvalitách a to rovnou diametrálně
odlišných.
Ten z obrázku jsme v Kaufu kupovali. Teď tam prodávají jinej.
Jinak jsme ho vždycky rozřízli a obalili, nebo se dělal se šunkou, kdy se
po obou stranách hermelínu dala šunka či šunkovej salám, obalilo se to a
osmažilo. To je stará známá klasika.
V případě, že ho rozříznete, je obalení logické, jinak se rozteče na
pánvi. ale obalovat ho jako celé kolečko, jako jde to, jistěže .-))))
Jako jde jíst párek s kečupem .-)))))
Bez obalení by to nebylo ono Jinak obalit ho bez rozříznutí, to by bylo moc silný a asi bych to nejedl. On se musí rychle osmažit, aby nevytekl na pánev, ale aby se roztekl uvnitř ty krusty. Waaaau!
Obalovat a smazit Hermelin je bezne a podava se s brusinkami... .. .