Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6888337x
Příspěvků:
169084

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *PRAVIDLA KONSTRUKTIVNÍ DISKUSE: https://1url.cz/o1qOC
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #142149

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE:
04.02.24 19:36:22 | #142149
Reakce na příspěvek #142148

V tom pripade i trdlo bude smazit Hermelin, to je to same v blede modrem *30039*
Nemelo to chybu, ale smazenyr preste neni nase oblibene.


 #142148 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
04.02.24 19:49:23 | #142153 (1)

Hermelín, Brie, ty ušlechtilé sýry s plísňovou krustou, se dají asi grilovat v alobalu. Obalovat a smažit, to nevím .....


 #142149 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
04.02.24 20:11:10 | #142156 (2)

A poc je teda tolik receptu a videi na obalovany HERMELIN ?


 #142153 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
04.02.24 20:22:06 | #142159 (3)

netuším. já neviděl žádný.
ale možná to někdo dělá a dal to na internet.

schválně jsme kouknul, pokud to není vyloženě nějaký "domácí recept", tak se jedná třeba o plněný nebo ještě jinak upravovaný hermelín, rozřízlý podél (přes průměr).


 #142156 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
04.02.24 20:20:25 | #142158 (2)

Hermelín běžně obalujeme a smažíme. Na to neexistuje lepší sýr! I v restauracích jsem si ho kolikrát dával už za socíku.
Akorát je tu jeden problém poslední doby, že Hermelín, co jsme ho vždycky kupovali nejvíc v Kauflandu, už nemá s hermelínem nic společnýho. Z obalu zmizel nápis "Sedlčanský" a jako výrobce je označen jakási zahraniční firma. Ten hermelín už se nerozteče tak krásně a chutná identicky s eidamem. Ona hmota po usmažení i svou texturou eidam připomíná. HNUS!


 #142153 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
04.02.24 20:28:07 | #142163 (4)

Aha. Tak kaufland asi změnil výrobce. I když je to divný, hermelín je hermelín a neměl by být ve dvou kvalitách a to rovnou diametrálně odlišných.
Ten z obrázku jsme v Kaufu kupovali. Teď tam prodávají jinej.
Jinak jsme ho vždycky rozřízli a obalili, nebo se dělal se šunkou, kdy se po obou stranách hermelínu dala šunka či šunkovej salám, obalilo se to a osmažilo. To je stará známá klasika.


 #142160 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
04.02.24 20:25:26 | #142161 (3)

V případě, že ho rozříznete, je obalení logické, jinak se rozteče na pánvi. ale obalovat ho jako celé kolečko, jako jde to, jistěže .-))))
Jako jde jíst párek s kečupem .-)))))


 #142158 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
04.02.24 20:36:02 | #142164 (4)

Bez obalení by to nebylo ono *27179* Jinak obalit ho bez rozříznutí, to by bylo moc silný a asi bych to nejedl. On se musí rychle osmažit, aby nevytekl na pánev, ale aby se roztekl uvnitř ty krusty. Waaaau!


 #142161 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
04.02.24 23:35:48 | #142174 (1)

Obalovat a smazit Hermelin je bezne a podava se s brusinkami... .. . *20832*


 #142149