Smazi ledacos i kyselou okurku obali a smazi. Ale smazeny obalovany kvetak bys asi musel hledat.
Smazi ledacos i kyselou okurku obali a smazi. Ale smazeny obalovany kvetak bys asi musel hledat.
My na zahradě ani negrilujeme, což je u vás asi běžná věc, jednou, dvakrát za rok se opečou s vnoučaty buřty, to je všechno
tak cesi jesce v mnoha mistech nedosly k tomu kouzlu grillovat nebo delat BBQ,zrejme budes z nejake prdele
Bydlím ve městě 5000 lidí, topit ohýnky mě nebaví, kdysi jsem kamarádil s jedním polocikánem, toho to zase hrozně bavilo....Měl zkrátka něco z předků, tak jako amíci něco maji...to jako myslíš, že u nás ve velkých městech někdo griluje....tak nějaký snob leda :-))
Mozna nezijes v cesku, protoze podle zprav se uvadi, ze skoro kazdy Cech dnes griluje po Americku , mozna bys mel vyrazit z tve vesnice a poohlednout se !
V mnoha tiscích se píše to, co si kdo vymyslí, aby se to četlo, tady v ulici smrdí jen občas někdo, když se sejde rodina, jinak je to otrava, neni to tady zvykem zkrátka, nejsme zvyklí z prérie....
presne! nvic placa pate pres devate,pac v mestevh se bezne u nas grilluje a mnohdy I na balkonech
U nás se píše....Sendvič za osm dolarů namísto hamburgeru za 99 centů?
Takový trend se zdá naznačovat rostoucí rozčarování řady Američanů z
tradičních bufetů s rychlým občerstvením (tzv. "fast food"), které vede k
rozkvětu restaurací nabízejících kvalitnější jídla ve stejně
neformálním prostředí.
"Zdá se, že roste nespokojenost s kvalitou u bufetů, jako je McDonald's a
Burger King. Lidé se stále více soustřeďují na kvalitu," tvrdí analytik
Fitzhugh Taylor o rostoucí kategorii restaurací označovaných v odborném
slangu jako "fast casual" nebo "quick casual" (rychlé neformální
občerstvení).
Mají kombinovat rychlou obsluhu jako u McDonalda s vytříbenějším stylem tradičních restaurací. "Fast casual" patří k nejrychleji rostoucím kategoriím v restauratérském sektoru, v němž nyní tvoří 3,5 procenta obratu.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/hamburger-uz-usa-nevoni.A020311_220954_zahranicni_pol
Dobry hamburger stoji tak $7-10 , nevim kdes prisel na 99 centu ? :-))))))))))
to víš, vy si píšete co chcete, amíci se vždycky vytahovali jako kšandy od kalhot:-))
Jeden cas jsem hodne griloval. Vetstinou nekde u vody. Pozdeji i doma na plynu s lava kamenim. Dokonce mam 3 ruzny grilly! Ale ted to nechava vic a vic na leto. Ale on se hodi gril i v zime, kdyz nadadlo spoust snehu a ztratili jsme elektriku na vic jak pul dne. Grllovat sem i kafe. Mohly jsme skocit do auta a nekam si zajet na jidlo ale pul dne bez nebyl problem.