Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5500223x
Příspěvků:
148901

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #53765

Zobrazit vše


| Předmět: Starsi document
20.11.21 06:52:01 | #53765

Tohle sem napsal pred nekolika lety ale porad to plati, nemyslite? POZOR!
Nemuzu se zbavit dojmu, ze Amerika je pod utokem progresivne-socialistickych sil jejiz ucelem je znicit Spojene Staty tak jak je dneska zname. Vsimam se ruznych malickosti a nedava mi to smysl, neco se tu pod hladinou odehrava a ja si s tim osobne delam starosti. Ja vim ze tu nekdo rekne, ze se stavam paranoidni ale nemohu tento pocit setrast. Na tom se tu s Vami podelim.
Vy jiste znate financiniho podvodnika George Sorose ktery pouziva sve miliardy k podpore ultralevicovych sil ve Spojenych sil. Tuhle jsem naslouchal jeho rozhovoru na PBS a hovoril o tom jak tato zeme potrebuje nastolit “novy svetovy poradek”
Ted tu mame financni zmatek jak vsichni vite, ktery mi take nedava smysl. Kapitalismus, hospodarsky system ktery obohatil cely svet v nejkratsi mozne dobe, je pod utokem. Porad tu to v ruznych poradech slysim: Je kapitalismus mrtvy? A mnozstvi priblblych punditu na to odpovida ano. Porad se mi vic a vic zda, ze tohle vsechno bylo zorchestrovano nasimi liberali. Uz pred 20 lety jsem slysel nazor, ze jisti lide u kormidla se snazi snizit globalni vliv Spojenych statu aby jejich uroven se snizila na uroven Evropy a zbytku sveta. Ze to tak bude lepsi pro celou zemekouli. Tito liberalni svine pouzivaji metody ktere postupne nici character teto zeme.
Nase medialni prostredky ktere temto zradcum s chuti prihravaji, pokrucuji fakta na dennim poradku: Nejdriv vytvorili hruby natlak na nas bankovni system tim, ze nutili banky a bankere k tomu aby umoznili hypoteky lidem kteri byli bez prace a bez dobre historie pujcovani. Existovali i agresivni organizace jako je Acorn ktere doslova zastrasovala banky k povoleni techto pujcek. Tito gansteri ted tvrdi, ze pad americkeho bankovnictvi byl zavinen lakotou bankeru. Ovsem neni bez debaty, ze po nastoleni takove lezerni atmosfery v bankovnictvi, ruzni podvodnici toho poradne vyuzili. Ted jsem zrovna naslouchal jednomu rediteli propadle WAMU o tom jak porad varovali sve vedeni o nastavajich potizi a byli ignorovani.
A nyni nastava faze cislo 2. Kde padajici banky jsou vykupovany vladou: cili hruby natlak jak nastolit socialismus v americkem bankovnictvi. Z ruznych debat vyplyva, ze v tomhle jsou nejak hluboce zamotani dva vytecnici: Barney Frank z MA a Chris Dodd z CT.
Co ja bych hrozne rad videl, aby nas novy president vytvoril pozici“Zvlastniho Prokuratora” a tuto finance krizi poradne vysetril a zjistil presne kdo za tenhle binec muze.
Dalsi utok na US je s globalnim oteplenim. Ten lump Soros tvrdil, ze ted musime zamerit vsechny nase zdroje k zastaveni globalniho oteplovani a ze nas to bude stat miliardy a miliardy dolaru. Toto planovane ochuzeni Spojenych Statu se odehrava pred nasima ocima a nase levice tomu tleska.
Najdou se lidi, je jich stovky, kteri pred timhle neustale varuji ale nase hlavni medialni prostredky to neustale ignoruji. No mozna, ze ja jsem paranoidni blbec a strachuji se pro nic za nic ale neco mi tu na nasi ekonomicke scene nepasuje. Demokraticti nepratele to vschno svadi na neregulovany kapitalismus coz jedna z nejhoraznejsich lzi. To nebyla deregulace co tohle privedla ale vladni michani do trzni ekonomiky jako: musime snizit criteria a umoznit pujcky I chudym . Kletba kolektivismu se rozleza jako mor. A mimochodem, vite kdo byl pravnikem pro Acorn? Obama, nas socialisticky President.

Jestli mam ale pravdu, doufam, ze si vzpomenete na ma slova. Hrozne rad bych se totiz mylil.
*3074*



| Předmět: RE: Starsi document
20.11.21 11:20:04 | #53769 (1)

Vyhlaste občanskou válku, vystřílejte levici a bude pokoj. Je to ještě prostší než zfanatizovaní Trumpovci.


 #53765 

| Předmět: RE: Starsi document
20.11.21 16:30:09 | #53804 (1)
  1. Ty ruzne “programy” co poslouchas chteji aby aby jsi z toho byl pomateny, chteji aby jsi zavisel na jejich informacich bez overovani jinde. Delas to spravne, presne podle toho jak oni chteji.
  2. President “Zvlastniho Prokuratora” nechtel a tuto finance krizi poradne nevysetril protoze by vyslo najevo, ze banky vydelali strasne penize a nechtely aby jsi to vedel *18394* (jinak by to snad udelal, ne?) Ty jsi z toho samozrejme dostal hovno, ty jsi jim zaplatil bailout aby si mohli rozdelovat milionove bonusy. Trump tem zlodejum jeste pridal - ulevil na danich ktere vetsinou stejne neplati.
  3. Ano, najdou se lidi kteri pred timhle neustale varuji za ohromne sumy od olejarskych a uhlenych baronu. Ja mam rad cisty vzduch. Zeptej se lidi z LA jak se jim tam dycha.
  4. Nevim jestli jsi paranoidni blbec, ale hadat se s tebou nebudu. Mel by jsi sledovat co se opravdu deje.
  5. Ano, President Obama pracoval s ACORN okolo roku 1992 jako community organizer. Jestli byl jejich pravnik nevim. Udrzoval s ACORN contact podobne jako republikansti politici udrzuji contact s

The American Conservative Union (ACU)
American Family Association (AFA)
Americans For Prosperity
Citizens United
The Conservative Caucus
The Heritage Foundation
CPAC.
*14506* *24664*


 #53765