Tiramisu, nejlepší, co jsem kdy ochutnal, ať od soukromých osob, nebo z
marketů, zcela bezkonkurenční, občas kupujeme v Kauflandu. Z Itálie, ne
naši neumětelové. Je fakt dokonalý, nejde přestat jíst, dokud není
snědený!:D
Tiramisu, co dělají lidi doma a chvástají se, jak to jejich, domácí!!!, je
nejlepší, není o ničem. Suchý, samej piškot, bez chuti. Takový dělá 99%
lidí podomácku. Styděl bych se to někomu nabídnout. To z Kaufu - fakt
bomba!
Pizza...pizzu moc nemusím. To, co dělá 99% českých pizzerií, to si
člověk musí doma dodělat: Hlavně přidat spoustu uzeniny, sýra, apod.
Jediná, JEDINÁ!!!!! opravdu dobrá pizza, na kterou jsem v ČR natrefil, je z
Kolína, dělají je tam přímo Italové, co mají všechny ingredience z
Itálie. Všechny vč. mouky. Bez it. surovin nejde udělat dobrou pizzu!!!
Lahůdka je už jen to těsto na okrajích!!! Ani 1 Čech takový těsto
neudělá. Bez italských surovin ani nemůže, i kdyby byl kouzelník. Jo a jak
se všichni chválí - křupavá pizza!!! To je idiotismus!!! Okraje pizzy
nesmí být křupavé!!! To je aušus na vyhození!!!
Kolín - Kaufland, "Pizza Nuovo", nebo tak nějak se ten jejich koutek s
nejlepší pizzou jmenuje.
To je tak: Jedině Čech dokáže uvařit super svíčkovou a ne nějakej
Vietnamec. Stejně tak jedině Ital, pracující s italskými surovinami,
udělá skutečnou, pravou pizzu, takovou, jaká má být. A ještě ne
každej.