Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3545690x
Příspěvků:
112566

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #113686

Zobrazit vše


| Předmět:
23.05.24 13:10:39 | #113686

Národní televizní rada žádá, aby se okupantům neříkalo „skřeti“ a „šmejdi“
Národní rada se domnívá, že nadávky na adresu Rusů by mohly vést k eskalaci nepřátelství.

Národní rada Ukrajiny pro televizní a rozhlasové vysílání zveřejnila návrhy, jak informovat o zprávách v době válečného stavu. Mezi nimi jsou i slova, která se nedoporučují používat na adresu ruských okupantů, protože mohou "vyvolat další napětí ve společnosti".

Národní rada upozorňuje, že výroky v médiích zaměřené na devalvaci nepřítele mohou "zhoršit vnímání médií jako spolehlivého zdroje informací". V návrzích se uvádí, že nadávky a urážky na adresu okupantů v médiích "mají za cíl démonizovat nepřítele".

"Šíření urážlivých výroků a nedůstojných nominací na adresu jakékoliv sociální skupiny osob, včetně ruských vojáků nebo představitelů okupační vojenské a/nebo politické správy, není etické ani oprávněné a může vést k eskalaci nepřátelství a vyvolat další napětí ve společnosti," píše Národní rada.

Podle Národní rady používání takového slovníku ve vztahu k okupantům je "dehumanizuje" a přispívá k eskalaci nepřátelství a nenávisti vůči všem občanům agresorské země. Upozorňuje se, že výroky zaměřené na devalvaci nepřítele, včetně ruské armády, mají za cíl démonizovat nepřítele a jsou často agresivní a neetické.



| Předmět: RE:
23.05.24 13:13:12 | #113687 (1)

Vzhledem k tomu že půlka Ukrajiny furt mluví rusky a je soustavně Ukrajinci terorizována a alzák potřebuje aby narukovali do armády a při první příležitosti nezdrhli,je takové doporučení na místě *47* *47*


1  
 #113686