Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666 , Stratos
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3457656x
Příspěvků:
109762

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #29736

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
14.04.23 07:37:39 | #29736
Reakce na příspěvek #29728

No vidíš, já se ti hledám s měnou, a ty si vedeš stále svou.
Ten pán, co mi ty texty psal, měl pravdu - nemá smysl se snažit někomu něco dokazovat. Ten, kdo ví, tak ví, a kdo podléhá propagandě, tak se stejně nenechá přesvědčit, když mainstream říká něco jiného než přemýšliví lidé.
Jak psal Martin:
"No dnešní pravičáci se rekrutují hlavně z rodin zlodějů a nemakačenek. No však Tvoje mamka má pravdu. Lidi jsou idioti a opravdu nemá smysl jim to rozmlouvat."


1  
 #29728 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
14.04.23 12:03:50 | #29745 (1)

Jak svou? .-))
Já ti poslal histoii české národní banky - ti o tom asi budou vědět o dost víc než nějaký neznámý pán, kteému ty jsi uvěřila .-))))
NAVÍC ALE ten pán ti šoupnul jen poválečnou reformu a já si "vedl svou" že jsme ti poslal o co to tehdy šlo a že to s tou komunistickou 1953 nemělo nic společného :-))))
stejně jako potvrzení, že měna v 1953, BEZ OHELDU NA CENY, které v tuhle chvíli nejsme schopen ověřit a nějaké vyprávěnky njakého pána tobě libého relevantní nejsou, pokud, dodej statistický úřad tehdejší doby, tak bez ohledu na ceny, i kdyby v tom ten tvůj pán pravdu měl, NIC TO NEZMĚNÍ NA TOM, že měna 1953 připravila občany o kupní sílu :-))))))))))))))))))) protože jim měnili jen omezené množství peněz. vy s tím tvým soudruhem komunistou to označujete jako "okradení zlodějů" .-)))))))))))))))))) takže i kdyby ceny zůstali poměrově stejné, pořád jste lidem sebarli neskutečné množství peněz .-)))

Přemýšliví lidé - kež byste tací byli :-))) Místo toho sežerete každou vyprávěnku .-))))))))))))


 #29736