Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3557998x
Příspěvků:
112848

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #31846

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 09:49:43 | #31846
| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 10:08:57 | #31852 (1)

Přesně jak jsme psal .-)))
čína se s usa handrkuje o hodnotu vyrobeného (to je o té velkosti ekonomiky). takže závadné hračky ponožky, tenisky ap. vyrábí čína .-)))))) to kvalitnější ale v licencích :-)))))))))
ale usa vytvářejí stejně velkou ekonomikuse 4x méně lidmi.

jo a mimochodem, stojí za to si zjistit, kdo to v té číně nakupuje, že je schopná toho tolik prodat :-))))))))))
tedy kdo číně zajišťuje ten cca pětinový podíl na světovém obchodu :-)))))

samozřejmě, svět jde dál, v budoucnu se může stát cokoli :-)))


 #31846 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 10:18:19 | #31855 (2)

Máš pravdu - může se stát cokoli . Třeba by si mohl brát vážně ty rady - a omývat si přirození vlažnou vodou . Atd. Takhle tě můžu brát jako chloubu naší psychiatrie . 888 880 888 - link 888. *16160* *33856*


 #31852 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 10:25:33 | #31859 (3)

Třeba bys mohl vzít vážně mou radu a nechal se omýt kyselinou sírovou.
svoje tlf čísla si nech, abych ti je případně neblokoval datazama u tvých lékařů, proč jim vůbec nejde tě z toho psychického onemocnění vykutat.


 #31855 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 10:20:46 | #31856 (2)

"usa vytvářejí stejně velkou ekonomikuse 4x méně lidmi"

?t=104
?t=6

Link nefunguje, takže kopíruji (naštěstí jsem si uložila text, protože o nefunkčnosti linků vím):

Kdo drží svět v kapse a ovládá světovou ekonomiku? Jsou to tyto banky a tito lidé. Přečtěte si velmi zásadní informace

Autor odjinud
Publikováno 28.8.2015
Rubrika Studie
Teprve nedávno vešlo ve známost, komu patří tiskařský stroj na peníze, který umožňuje Americe měnit nařezaný papír na prakticky jakýkoli cenný zdroj. Na začátek však řeknu pár slov o americkém finančním systému a o tom, proč USA usilují o roli světové supervelmoci. V poslední době totiž vzniklo na toto téma množství fám, které jsou často velmi málo reálné.

Mnozí vědí, že centrální banka, tak jak ji chápou lidé ve většině zemí, v USA není. Její funkci plní Federální rezervní systém (FED). Ten je současně nezávislou federální agenturou a soukromou akciovou společností se zvláštním statusem akcií. FED se skládá ze 12 federálních rezervních bank a kolem 3 tisíc členských komerčních bank. Rada řídící FED má 7 členů, kteří jsou jmenováni prezidentem USA a potvrzeni senátem. Každý člen dozorčí rady je jmenován na 14 let, což je v každém případě na daleko delší dobu, než na jakou ho prezident jmenuje. Prezident má formální právo kteréhokoli člena odvolat, ale toto právo téměř nikdy nepoužije (v médiích je dobře známý pouze jediný případ, k němuž došlo za Reagana). A to nás přivádí k následujícím úvahám.

V současné době radě předsedá Janet Yellen. Před ní tento post 8 let zaujímal Ben Shalom Bernanke.

V 19. století centrální banka v USA fungovala nepravidelně. V roce 1907 Státy zažily vážnou finanční krizi, která byla podle mínění expertů vyvolána uměle samotnými bankéři a potom týmiž i „překonána“. Ale tato krize společnost připravila na to, že finanční systém je třeba změnit.

Jako motor tohoto procesu vystoupil senátor Nelson Aldrich. Údajně dlouho přemýšlel, pochyboval a studoval evropské zkušenosti. A také uskutečnil tajná setkání s předními americkými finančníky (to už je daleko pravděpodobnější). Výsledkem této činnosti byl radikální projekt, který pak předložil kongresu. Požadoval zřídit soukromou centrální banku s možností jen minimálních státních intervencí. Senátora podpořila většina republikánů, ale to nestačilo. Demokrati měli konkurenční projekt – rezervního systému vlastněného a provozovaného státem. Nakonec zvítězila jakási kompromisn&iac ute; verze, kterou podpořili spíše demokrati než republikáni.

Důležitá poznámka: jeden z nejaktivnějších bojovníků za FED – Aldrich byl ve velmi blízkých vztazích s Johnem Pierpont Morganem a dalšími bankéři. A jeho dcera byla provdaná za… Johna D. Rockefeller mladšího.

V roce 1935 po přijetí bankovního zákona FED získal svůj současný vzhled.

Regionální federální rezervní banky mají statut samostatného právního subjektu. Každé oddělení má vlastní správní radu, jejíž 2/3 jsou voleny členskými bankami FEDu.

Kapitál federálních rezerv má akciovou formu. Banky kupující akcie, jak již bylo výše řečeno, vybírají větší část členů regionálních rad a dostávají dividendy (6 % ročně).

Nyní klíčový bod: Federální rezervní systém uskutečňuje emisi, vydávání peněz, které jdou na nákup obligací (finančních závazků) státní pokladny USA.

Zhruba řečeno, USA si u FEDu berou peníze na úročený dluh. Dolary USA – to jsou řekněme nikoli peníze USA, to jsou peníze Federálníhom rezervního fondu – jak již bylo výše řečeno – „akciové společnosti“. Stát USA u něj nakupuje dolary za obligace a potom tyto obligace vykupuje zpět… za dolary. Ale to je už s procenty! Vše je geniální a prosté. Opravdu?

A nyní to nejzajímavější.

USA mají největší dluh na světě v absolutním vyjádření. Ale zároveň mají nejvyšší úvěrový rating (pohybuje se v závislosti na ratingové agentuře od AAA do AA). USA nemají úvěrové riziko, pokud jsou dluhy vyčísleny v dolarech USA. A dolar je jednou ze základních světových rezervních valut. V něm je propočítáváno 80 % světového obchodu a provádí se okolo 42 % plateb ve SWIFT.

Samozřejmě že držiteli obrovského objemu amerických státních dluhopisů – fakticky věřiteli USA – jsou zahraniční státy: Japonsko, Čína, země OPEC, offshory Karibiku, Brazílie, Turecko, Rusko a další. Ale tyto dluhopisy jsou opět nominované v dolarech! A už více než 40 let je na zlato nemění!

Poněkud cynický komentář k této věci dal v poslední době pro „Radio Liberty“ vedoucí oddělení konzultační společnosti FAO Economics, v minulosti zaměstnanec Federální rezervní banky v New Yorku, jedné z 12 regionálních poboček Federálního rezervního systému, Robert Brusca:

„Americké státní obligace jsou nominované v dolarech a zaplaceny mohou být náležitě také jen v dolarech – ne zlatem, platinou nebo třeba řekněme pomeranči. Dolar je světová rezervní měna, a proto mnohé státy jsou samy zainteresovány na tom, aby investovaly vlastní valutové rezervy do amerických vládních dluhopisů. To v důsledku rozšiřuje možnosti amerických finančních orgánů v případě zásahu vyšší moci, například blokování amerických aktiv kterékoli země nebo jejich podílu na celkovém objemu státního dluhu USA. A důvěra k finanční moci USA ze strany druhých zahraničních držitelů jejich st&aa cute;tního dluhu není ohrožena…“

No samozřejmě…

Stav podílu zahraničních držitelů amerických státních dluhopisů v roce 2013 byl celkem 47,9 %, finančního sektoru USA – 38,2 %, nefinančního sektoru Spojených států – 13,9 %, FED – 16,6 %.

Ale jim všem USA dluží fakticky DOLARY!

A mnoho zemí půjčujících si peníze u mezinárodních finančních struktur (MMF atd.) dluží rovněž DOLARY!

Je tu však jeden velký rozdíl. USA si berou dolary u FEDu „na důvěru“. Ale jiné země si musí dolary „koupit“ a zaplatit za ně zcela reálnými věcmi: naftou, plynem, kovy, pšenicí, masem, kávou, kakaem, pomeranči a mnoha dalšími věcmi.

Přitom v USA od roku 1985 import vážně převyšuje export. Státy výrobky více dovážejí než vyvážejí. A rozpočet je od roku 2002 – deficitní.

Navíc „export“ USA obsahuje značný objem velmi pochybných „intelektuálních“ služeb, jejichž cena se diktuje psychologickými manipulacemi, tu přesvědčováním“, tu „donucováním“. Takže lidé i vlády platí neadekvátně víc peněz prostě za americké značky…

Výrobní cena řezaného papíru potištěného zelenými, šedými a žlutými barvami, je velmi nízká. Americká vláda si tyto papírky půjčuje za velmi výhodných podmínek. Pak se tyto „papírky“ předávají světu jako „světová měna“ a ekonomika celého světa začne jejich kurz zabezpečovat. Za to, že FED a USA odevzdávají fakticky barevný nařezaný papír, dostávají ve světové ekonomice „oživené“ reálné peníze, které už mají velmi vysokou cenu.

Tento systém uvalují na další země mezinárodní instituce, ministarstvo zahraničí, CIA, nadnárodní společnosti se svými soukromými vojenskými firmami, a kde je to nutné, i ozbrojenými silami USA.

Představte si pomyslnou nevelkou zemi mající nějakou výrobu a nějaké zdroje. Má legálně zvoleného, nezkorumpovaného prezidenta, který chce zemi rozvíjet podle svých nejlepších schopností, který se orientuje na pragmatická spojení s regionálními partnery a nepouští do země „parazity“. Ale na takové zemi vláda USA a FED nic nevydělají!

Nezávislého prezidenta je třeba prohlásit za tyrana a diktátora. Z místní sociální spodiny, vyděděnců se zformuje „demokratická opozice“. A dále už je to dílo techniky. Nebo se koupí generálové, kteří ve jménu „ideálů svobody“ přejdou na stranu „opozice“ a uspořádají převrat. Anebo se proti obyvatelstvu zorganizuje informačně-ideologická operace ukončená „oranžovou revolucí“. A není-li možné jinak, pak dojde pod nějakou záminkou k vnější vojenské intervenci.

Potom už stačí vytvořit novou vládu, která bude zcela pod kontrolou USA. Nová vláda bude říkat, že jsou třeba reformy a na reformy – jsou potřeba peníze. O peníze v dolarech se požádá nějaká mezinárodní finanční instituce, která je pod kontrolou USA. Mazinárodní finanční instituce řeknou, že peníze dají, ale jen za splnění řady podmínek, které dostanou ekonomiku země zcela do závislosti USA a jejich byznysu. „Nová vláda“ oznámí „nepopulární reformy“, aby bylo možné získat peníze. Do země vstoupí takzvaní „investoři“ – ve skutečnosti americké a evropské nadnárodní koncerny, které bu dou platit symbolické daně, vyvážet ze země zdroje nebo používat místní obyvatele jako levnou pracovní sílu (o cenné technologie se při tom samozřejmě nikdo dělit nebude). Potom se ty samé daně obrátí v dolary a dolary se „vrací“ s procenty do mezinárodních finančních institucí, odkud je opět vybírají USA a nakonec s procenty vrátí komu? – FEDu.

FED se zdá být tím nejvýhodnějším byznysem na světě. Nenese žádná rizika (vytištění obrázků na papírky – to je prostě směšné) a přitom dostává docela slušné dividendy z ekonomiky vytvořené na základě drancování celého světa.

A teď něco legračního. Západní experti s odkazem na své zdroje v bankovní sféře začali zveřejňovat informace o tom, kde je ve skutečnosti největším držitelem akcií FEDu:

Informace od R. E. McMaster:

  1. Londýnské a berlínské banky Rothschilda
  2. Pařížská banka Lazard Brothers
  3. Italské banky Israel Moses Sieff
  4. Hamburgská banka Warburg, Německo a Amsterodam
  5. Newyorkská banka Kuhn Loeb
  6. Newyorkská banka Lehman Brothers
  7. Newyorkská banka Goldman Sachs
  8. Newyorkská banka Chase Manhattan (kontrolovaná Rockefellery)

    Od Eustace Mullins:

  9. Rothschildové
  10. Lazard Frerez (Eugene Meyer)
  11. Izrael Sieff
  12. Společnost Kuhn Loeb
  13. Společnost Warburg
  14. Lehman Brothers
  15. Goldman Sachs
  16. Rodiny Rockefeller a Morgan

    A nyní si připomeňme, koho přítelem a čím příbuzným byl senátor Nelson Aldrich, který ve skutečnosti inicioval vytvoření FEDu? Když máte schopného lobbistu, můžete i více jak sto let sbírat svá procenta (v současné době 6 %) z veškeré ekonomiky USA a skrze ně z veškeré ekonomiky světa. A je to čisté, „bez hluku a prachu“ a naprosto bez námahy…

V této atrakci bezprecedentní štědrosti nebyl prakticky zahrnut SSSR, a je jasné, že tím někoho velmi silně napínal a dráždil. Proto také byly proti němu vrhnuty tak těžké prostředky.

Dnes jsou pro pány z FEDu jako kost v krku integrační procesy v rámci BRICS, EAES a dalších podobných organizací, v nichž jedním z klíčových účastníků je Rusko. Role dolaru a vnějších půjček od struktur kontrolovaných USA v rámci podobných mezinárodních organizací prudce padá a jejich ekonomiky přestávají pracovat na ekonomiku USA. A právě proto vznikají „majdany“ a války na Blízkém východě. Proto také mládenci s perfektně postavenou rétorikou vědecky vysvětlují, proč je třeba Rusko rychle „vytáhnout ze středověku“ a „učinit ho součástí civilizované společnosti“.

Ano, nezávislost na vlivných finančnících je těžká.

Ale chcete snad i nadále krmit pány z FEDu?


1  
 #31852 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 10:23:22 | #31858 (3)

Já svoje dlouhé texty píšu, ty je musíš kopírovat? .-)))))

Pravda je taková, že USD klidně skončit může, USA na tom mohou i vydělat.
Druhá pravda je taková, že zatím stále i čína nakupuje dolarové dluhopisy, protože ještě stále je USD nejdůvěryhodnější měnou světa .-))))

to vyřazování USD z obchodů mezi různými "rebely z leknutí" v asii ap. probíhá už asi 50 let a ještě se nestalo :-)))))


 #31856 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 10:49:26 | #31868 (4)

Naopak, Čína se už několik let amerických dluhopisů zbavuje, úspěšně. *10867*


 #31858 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 10:58:39 | #31871 (5)

Měla bys relevantní zdroj? :-))))
možná mi bude stačit, když mi napíšeš, jak se jich podle tebe zbavuje .-)))))))))))


 #31868 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:33:25 | #31886 (6)

Ne podle mě, ale podle věrohodných pramenů.
Jsi zoufale neinformovaný. V mainstreamu se o tom nedočteš. *5726* *30324*


 #31871 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:36:50 | #31889 (7)

Tak mi odpověz, dej seriozní zdroj, že se čína us dluhopisů zbavuje a jak.
předesílám, pokud dojde k vyplacení dluhopisu po době splatnosti, nejdená se o "zbavení se" us dluhopisu :-)))) to mu prostě vypršela platnost .-)))

proč požád jen výmluvy, výmluvy, a zdroj nikde? .-)))))))))))))­))))))))))))))))

kamilko????? že ty žádnej nemáš, ne seriozní? :-)))))))))))))­))))))))))))

čína nakupuje poslední dobou méně amerických dluhopisů než dřív. takže už není největším zahraničním věřitelem, už je jím pár let japonsko. to je ale normální :-)))))

je možné, že čína zkusí nějakou dobu us dluhopisy nenakupovat, někdo je nenakupuje vůbec :-))))))
ale mne fakt zajímá, jak se jich čína zbavuje, těch,co má :-))))))))))))))))))


 #31886 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:52:18 | #31902 (8)

Zeptej se vojenského analytika a diplomata Martina Kollera. Ten to má z první ruky. A také profesor Peter Stanek. Rovněž JUDr. Kamenský.


 #31889 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:54:08 | #31904 (9)

Koleer nemá z první ruky nic, s tím se žádnej skutečnej odborník, natož oficiální místa, vůbec nebaví

staněk bude po včerejším odhalení mít spíš v hlavě démony :-))))))

kamenskýho neznám

prostě a jednoduše : pošli seriozní zdroj .-))

když ho nemáš, napiš : nemám. vycucla jsme si to z protředníčku nebo zhltla na FB či Aktech X .-)))))))))))))))))


 #31902 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:59:45 | #31908 (10)

Mám to od výše jmenovaných pánů.
Poslechni si jejich videa. *3431*


 #31904 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 13:02:13 | #31910 (11)

Já chtěl SERIOZNÍ zdroj, kamilko :-)))))))))))


 #31908 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 19:46:15 | #31967 (12)

Tzv. seriózní zdroje bohužel nejsou seriózní. Jsou to dezinformační hnízda. *6942*


 #31910 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 20:36:46 | #31970 (13)

DOlož to, jako je doloženo, že koler je proruskej podvodník, staběk duchařskej blázen, aerosračkomet i soudem uznanej za lháře stejně jako ostatná dezinformační weby :-)))

zpochybni serioznost mých zdrojů stejnými důkazy, jakými jsou za neseriozní zdroje zdokumentovny ty tvé, když pominu, že vůbec věřit nějakýmu jednomu blbečkovi jen proto, že is dokáže založit na FB nebo ty trubko RSS kanál a vysílat tam svoje moudra, aniž vytáhne prdel z kelcovýho lůžka, už jen to je naprotá fantasie, ale vy to dotáhnete ještě mohem dál .-))))))))))))))))


 #31967 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 20:49:57 | #31975 (14)

To si piš, že to dotáhneme dál. Náš předvoj. *10642*


 #31970 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 20:54:39 | #31981 (15)

Párkrát jsme řetl, že ty už nic nikam nepotáhneš a lecčehos se už nedožiješ :-)))
nechceš si srovnat myšlenky? .-))))))))))))))))


 #31975 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 21:29:18 | #32002 (16)

Tuším, že se dožiji. Protože to je velice blízká budoucnost. *35245*


 #31981 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 21:30:03 | #32004 (17)

Nechci být krutým prorokem, kamilko, ale ty se dožiješ spíš něčeho, co se ti krutě nebude líbit :-)))))))))))


 #32002 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 21:31:15 | #32005 (16)

"ty už nic nikam nepotáhneš a lecčehos se už nedožiješ" jsi mi teď řekl poprvé, ty popleto. *27179* *5679*


 #31981 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 21:53:01 | #32018 (17)

"řetl" mělo být "četl", od tebe, ty jsi to psala, že ty už n, ale mladí :-)))))))))))))

ty popleto přemýšlivej a chytrej .-)))))))))))))­))))))))


 #32005 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 11:02:10 | #31873 (2)

jinak já nepopírám, že čína ten potenciál s pomocí západu USA dostihnout má, koneckonců vždyť jim to tam dělají západní firmy, na jihovýchodním pobřeží, a dětská práce .-)))))
třeba takové baterie do elektroaut .-)))))
ale rozhodně to není už dnes a co bude těžko říct .-))))


 #31852 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:34:55 | #31888 (3)

Čína je jasný vítěz této třetí světové války.
Když se dva perou, třetí se směje. *30039* *6578*


 #31873 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:37:43 | #31890 (4)

pere se rusko s ukrajinou a já souhlasím, že čína se směje nejvíc, pak západ a pak ukrajina.

rusák má bramborovou medali ze 4 :-))))))))))


 #31888 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:38:19 | #31891 (4)

PS : V TOM, NA CO REAGUJEŠ, JSME PSAL O EKONOMICE, NE VÁLCE :-))))))))))


 #31888 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:50:07 | #31900 (5)

Čína tuto válku vyhraje ekonomicky. Jsi nějak nechápavý. Vyspal jsi se vůbec? *10642*


 #31891 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 12:52:29 | #31903 (6)

Jakou válku? Válku RF vs UA? Jiná válka se nekoná

čína s ebojí i zaútočit na tchajwan, kamilko, alespoň zatím .-)))

Kamilko, jsi na tom tak zoufale, že věnuješ 98 %svých příspěvků mně a ne tématu? .-)))))))))))))))
Smím také? .-)))))))))))))­)))))))))))))))) *34258* *34258* *34258*
(nemusíš odpovídat, esral bych se s nikým, kdybych měl potřebu, ale já už tě nějak jako akceptuju, a chápu, že naložená ve zdrojích z FB a Akt X, že na tom lépe být nemůžeš .-))))


 #31900 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 13:02:20 | #31911 (7)

Komu není rady, tomu není pomoci.
Je mi líto.
Psala jsem mnohokrát, že na FB nechodím, natož na AktaX. Zato ty čerpáš z dezinformačního mainstreamu. To je pak těžká domluva. *5740*


 #31903 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 13:04:47 | #31913 (8)

Těžká domluva je, když tě 13x pořádám o seriozní zdroj a místo odkazu na ten zdroj s emi furt vypisuješ jen s výmluvama .-)))))))))))))­)))))))))))))))))

to vlastně není těžká doluva, to není žádná domluva :-)))))))))))))­))))))))) *27179* *18432*


 #31911 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 19:51:45 | #31968 (9)

S tebou opravdu domluva možná není. Hlásáš oficiální stanoviska místo pravdivých informací. *30410*


 #31913 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 20:34:16 | #31969 (10)

Poskytuji ti seriozní relevantní zdroje :-)))

Třeba :
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-cesi-jsou-dedicne-hnidy-napsal-rusky-nacionalista-girkin-40429620
:-))))

to je ten, co nebyl od 2014 na ukrajině a neválčil tam :-))))) tak si s tebou vytřel pozadí .-)))) gratulka :-))))


 #31968 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 20:51:57 | #31976 (11)

No, pořád lepší být teprve hnida, než veš. Hnida ještě neškodí.
Blahopřeji! *27482*


 #31969 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 20:52:53 | #31979 (12)

To o tobě prohlásil jeden z členů tebou adorovaného národa :-)))))))))))))))) *34258*


 #31976 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 21:34:31 | #32007 (13)

Kdepak, to mluvil o tobě. Ty věrně sloužíš stávajícímu režimu.
Člověk se nemění. Jak napsal Čapek:

Člověka nepředěláš, jenom se Ti vybarví.“ » Karel Čapek » „Ano, mnoho se změnilo, ale lidé zůstali stejní; jenomže teď víme líp, kdo je kdo. Kdo je slušný, byl slušný vždycky; kdo byl věrný, byl věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív.


 #31979 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 21:37:32 | #32009 (14)

Girkon mluvil o češích Kamilko :-)))))))))))))))
ty nejsi čech?

luvil o nás obou, jenže já nejsme z rusáka posranej nadšením jako ty :-)))))))))))))) čili mně blábolení toho teroristy nevadí, ale tobě by mělo *32299* *34258* *34258* *23266*


 #32007 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 13:05:31 | #31915 (8)

Jen pro jistotu : Akta X = místnost/diskuse X :-)))))))))))))­)))))))))


 #31911 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 20:52:47 | #31978 (9)

Tvá oblíbená? *30039* *8161*


 #31915 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 20:53:40 | #31980 (10)

Moje ne, tvoje, ne? :-)))))))


 #31978 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 20:56:05 | #31982 (11)

Ne, moje ne.
Ty už jsi s tou dedukci na úrovni jedné nejmenované emigrantky. *2* *5684*


 #31980 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 21:02:53 | #31984 (12)

Pokud si pamatuji, ty tm chodíš. Já ne :-)))))))) nejen že ani nemohu .-)))))))))))))))))
už tam tedy nechodíš? .-))))
to by pro mne byla novinka :-))))


 #31982 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 21:37:48 | #32010 (13)

Já tam nechodila nikdy. Ani nevím, co to je. *34019*


 #31984 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.04.23 21:51:02 | #32016 (14)

Tak když nevíš, co to je, jak víš, žes tam nikdy nechodila ? .-)))))))))))))))

Jedná se o diskusi Bylo za socialsimu lépe? *34258* *34258* *34258*


 #32010