Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3721890x
Příspěvků:
114869

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #33721

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
02.05.23 18:42:16 | #33721
Reakce na příspěvek #33716

Vem si treba tohle. Je to hlaseni z jednoho dne jeste tesne pred tim nez tam Rusko vyslalo sve vojaky na ochranu techto terorizovanych lidi.

Denní zpráva zvláštní monitorovací mise OBSE na Ukrajině (SMM) 40/2022 vydaná 21. února 2022
KYJEV 21. února 2022

Na základě informací od monitorovacích týmů k 19:30 20. února 2022 . Všechny časy jsou ve východoevropském čase.

souhrn

V Doněcké oblasti mezi večery 18. a 20. února SMM zaznamenala 2158 porušení příměří, včetně 1100 výbuchů. V předchozím sledovaném období zaznamenala v regionu 591 porušení příměří.
V Luhanské oblasti mezi večery 18. a 20. února mise zaznamenala 1 073 porušení příměří, včetně 926 výbuchů. V předchozím sledovaném období zaznamenala v regionu 975 porušení příměří.
Mise navázala na zprávy o škodách na civilním majetku a tovární budově v nevládní Mykolajvce v Luhanské oblasti.
Palba z ručních zbraní byla vyhodnocena jako namířená na mini bezpilotní vzdušný prostředek SMM (UAV) ve Staromykhailivce v Doněcké oblasti a mise slyšela exploze blízko svého umístění v Mykolaivce a Horlivce v Doněcké oblasti*.
Mise pokračovala v monitorování oblastí odsunutí poblíž Stanycja Luhanska, Zolote a Petrivske. Zaznamenala porušení příměří (včetně výbuchů) uvnitř oblasti odtržení poblíž Zolote a poblíž oblastí odtržení poblíž Stanycja Luhanska a Petrivske.
SMM pozorovala čerstvé krátery ve vládou kontrolovaném Zolote v Luhanské oblasti.
Mise monitorovala provoz kritické civilní infrastruktury.
SMM nadále sledovala situaci civilistů, včetně čtyř vstupních a výstupních kontrolních stanovišť a tří odpovídajících kontrolních stanovišť ozbrojených formací v Doněcké a Luhanské oblasti.
Mise monitorovala přechod na hranici s Polskem.
SMM monitorovala bezpečnostní situaci ve východním a jihovýchodním Chersonském regionu.

https://www.osce.org/special-monitoring-mission-to-ukraine/512683



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
02.05.23 18:47:10 | #33723 (1)

Zde si muzes podivat ta jednotliva denni hlaseni.

https://www.osce.org/ukraine-smm/reports



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.05.23 18:54:11 | #33728 (2)

Jiste si tam tedy muzes dohledat i ty konkretne dni o kterych je i zminka v tech mnou uvedenych videii vyse a precist si co k tomu napsali tito pozorovatele.

Vychazejic jinak z mista kde se dany incident stal a po urceni i smeru utoku na danou oblast, kontrolovanou bud domobranoua nebo ukrajinskymi jednotkami lze pak i urcit to, kdo byl v danem case i primo odpovedny za spachani tohoto nahlaseneho incidentu, kde slo velice casto o velice brutalni valecne zlociny nasmerovane primo proti civilistum a jejich majetku.

Je ti snad jasne, ze kdyz jsou ty hlaseni evidovane primo v meste Doněck, ktery je cely cas kontrolovan domobranou a jde o utoky raketami grad ci tocka smerem z ukrajinskych pozic, ze je za to zodpovedna prave ukrajinska armada utocici i primo na civilisty zijici v tomto meste a civilni infrastrukturu v tomto meste.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.05.23 19:22:28 | #33747 (3)

No ne, já si nic ve stovkách reportů dohledávat nebudu, nehrabe ti? buď mi označ konkrétní report, ale abych četl sotvky, možná tisíce stránek,a apk se dozvěděl stejný hovno jako z toho tvýho prvního linku, to ne. svoje vyprávěnky si nech až je budeš moci podložit konkrétními linky a nebo do Xaverova.

dohledej to shrnutí. to, cos linkoval jako první je úplně o ničem.

a mimochodem, má to logiku, OBSE tam nebyla aby zjišťovala viníka válečných zločinů, což ale ve válce rozhodně není každ smrt civilisty - naopak, většinu těch smrtí si vlastně způsobili ti civiisti, na obou stranách, samy, že si hráli s inama no a nebo nečuměli pod nohy či lezli někam, am nemělo. ale jen aby kontrolovala dodržování dohod. ani v jednom případě s enepouštěla do hledání viníka. to udělala TI a ICC a výsledky jejich zkoumání jsou naprosto jasně v mimořnádný neprospěch rusáka a teroristy.


 #33728 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
02.05.23 19:29:41 | #33751 (1)

Ty vole, karolko, já nevím, co si o tom mám myslet -
za 1. rusák je na Donbase od 1.3.2014. takže nějaký tvoje uvozeniny, že "v předvečer, co psychopat z kremlu poslal vojáky", je už sám o sobě lří, manipulací. neměl bys to dělat

A v tom hlášení NENÍ NIC, o čem jsme se bavili. Prostě hlášení, kolik případů příměří bylo během těch tří dnů provedeno, zjevně se počítá každá vystřelená kulka i šíp, ale nikde není psáno,
a, proč by porušení příměří mělo být válečným zločinem (a o těch vedeme disputaci, karolko)
b, kdo ho porušil a kolikrát, která strana

Karolko, řekl ti už někdo, že na ukrajině rusák vraždí ukrajince? že se tam válčí? mně přijde, že ne.

Soudím, že jakýkli jiný denní report, na který ji poslal link, bude o úplně stejném ničem, co se týče našeho tématu válečných zločinů

DOhledej to shrnutí.


 #33721