Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3721876x
Příspěvků:
114869

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #33790

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.05.23 20:50:10 | #33790
Reakce na příspěvek #33743

Neco je popsane obecne a ma to byt pak dal predmetem dalsiho vysetrovani a za pomoci mistni spravy, ale o to vecsinou moc velky zajem nebyl dal ty jednotlive incidenty a poruseni vysetrit,

Kdyz jde o urcite utoky na urcitou stranu treba tou delostreleckou palbou ci raketami, tak az prileteli z pozic od Ukrajincu na mesto Doneck, co se da i po dopadu urcit z ktereho smeru prisel utok, tak je vic nez zrejme, ze ten utok je od Ukrajinskych vojaku, kdyz je zrejme, ze prisel takovy utok prave z jimi kontrolovanych pozic.

Navic Ukrajinci delali i sabotaze civilni infrastruktury na uzemi kontrolovanem domobranou a nekteri se tim dokonce i dodnes chlubi, ze delali tyhle sabotaze, co jsou samozrejme taky zaznamenane jako incidenty a zlocinne jednani porusujici platne primeri.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.05.23 21:20:21 | #33796 (1)

jakákoli palba je součást války a není to válečný zločin.
válenčným zločinem může být posouzeno to stavění děl a tanků mezi paneláky, do civilní zástavby, ALE JEN POKUD TAM NĚJACÍ CIVILISTÉ JSOU.
To je na tvém linku těch uvedených 25 případů, co ta mise zjistila za 3,5 roku, jestli si to dobře pamatuju, kdy ale ta mie netvrdí, že to byli válečné zločiny a už vůbec nepíše, která strana kolik těch případů "provedla"


 #33790