Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: Arion , kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3197960x
Příspěvků:
99514

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodne o vsem o cem chcete. Myslete pritom na to, ze vas projev je zaroven i vasi vizitkou. Vulgarni napadani jinych diskuteru budu mazat ,bonzování je tedy zbytečné.
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #55017

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.08.23 09:58:16 | #55017
Reakce na příspěvek #55014

Ale Loretto,žiješ na západě takže dobře víš,že tady si každý hledí své práce a rodiny..nikdo se nestará o druhé jak žijí nebo co kdo má nebo nemá nebo co si kdo obleče.Tady tohla mě fascinovalo když šla mladá holka..dobrých 120 kg,potetovaná ..kratásky,tílko na ramínku a nikdo si ji ani nevšimne..to v česku by bylo jééžííš podívej a připomínky a posměšky tady nikdo neřeší kolik kdo váží a vidíš třeba tohle v tobě zůstalo zakořeněné z ČR. A jinak nikdy nikomu nebylo ubližováno jen tak pro nic...pokud člověk nestrkal nis do politiky a nešil do nich byl klid.Jak psala výše Kirke mimo cestování nebyl nikdo omezován.. já teda ve frontách nestála nesnáším to ale měli jsme vždy co bylo tenkrát k dostání a to jsem nikdy nebyla v tutexu .Nebylo třeba Němci nám posílali balíky i když přišli prohrabané ale i léky pro mati přišly v pořádku..nikdo he neukradl.


 #55014 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.08.23 10:37:13 | #55037 (1)

Ani na zapade to neni vsude stejne, v Italii by mozna za tou holkou volali amore a piskali na ni, ve Svedku by si ji asi nevsimali, ve Svycarsku taky ne, v Nemecku asi taky malo, ale ve Francii uz by se pochechtavali a Rakusaci by kroutili hlavami..muj nazor na obezitu znas..chapu, ze kdyz trpi nekdo hypothyreozou, pak ma velky problem , ale ciste z prejidani a z nedostatku pohybu..se nad tim podivuji, ze se nekdo tahle nici a je to spis k smichu. Me osobne by to vadilo, nekomu mozna ne, ale v kazdem pripade si nici zdravi.
Co se tyce ublzovani, mylis se, bylo ublizovani pro nic a dost..stacilo, aby se nekdo znelibil soudruzkam v ulicnim vyboru a to bylo velmi rychle, anzto to byly vetsinou stare, protivne baby a soudruzky, ktere zneuzivaly nove nabytou moc.
Stacilo i aby nekdo byl zivnostnikem a byl vyvlastne a poslan do pohranici..jednalo se casto o lidi nesmirne pracovite, kteri sami vzesli z chudych pomeru. Mozna to bylo pozdeji volnejsi, ale jak to bylo, kdyz kluk nosil dlouhe vlasy? Proste uz to bylo omezovani osobni svobody, aby nejaka baba ti narizovala, co smis a co nesmis nosit a kdyz to neudelas, poslou te na prevychovu! Takovych pripadu bylo!


 #55017 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.08.23 10:46:13 | #55048 (2)

Já jsem k tomu napsala své a na tom trvám..já tam žila do 50ti let a mohu porovnávat..mám s čím.


 #55037 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.08.23 16:02:32 | #55254 (2)

jo, uliční výbory, to bylo něco, ale klid...baby byly také většinou jen lidé a když jim někdo nahrál dostat nebo koupit něco výhodného nebo zadara, bylo to OK.....jen konkretní poznámka....moje rodiče si nikdy nic nepodpláceli, aby bylo jasno


 #55037