Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 660025x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #5871

Zobrazit vše


| Předmět:
22.10.21 19:03:58 | #5871
Je tu očkovací diktatura. Vyhodil bych tě od zkoušky. Ostrý střet imunologů Šinkory a Hořejšího

Zajimava konfrontace 2 odborniku hajicich v urcitych vecech zasadne protichudne nazory vuci anticovid vakcinam, kde i covidi smejd Horejsi pomahajici propagovat anticovid vakciny uznava, ze prirozena imunita po prodelani covid viru je mnohem kvalitnejsi a ucinnejsi, nez imunita ziskana diky anticovid vakcinam.

I navzdory k tomu ale v CR ta prirozena imunitu neni uznavana a politici nadale zvyhodnuji jen vakcinovane lidi.

Covidi smejd Horejsi priznava, ze plne vakcinovani anticovid vakcinami dal vir siri a nelze dosahnout ockovanim anticovid vakcinami kolektivni imunity, ktera zde byla propagovana a kvuli ktere byl, ale bohuzel i stale je vytvaren i politicky natlak na vakcinovani lidi anticovid vakcinami.

Dal znovu opakuje, ze lidi po prekonani viru maji mnohem lepsi imunitu, nez plne vakcinovani a nepochybne by jim meli byt statem uznavany jejich protilatky dlouhodobe a ne jenom na 3 mesice a oznacuje v teto veci pristup politiku v CR za iracionalni. Sam by i po 3 mesicich dlouhodobe uznal dobrou imunitu lidi, co covid vir prekonali i kdyz nebyli vakcinovani anticovid vakcinami.

V zasade se oba shoduji jen na tom, ze ockoveni anticovid vakcinami jen v pripade senioru a rizikovych skupin, ale prave za tohle jsou oba prave temi seniori odsuzovani oba stejne.

Covidi smejd Horejsi uznava, ze smrtnost v pripade covid viru u mladich lidi je srovnatelne s chripkou. Otazkou pak je proc je tak velky tlak a propagace ze strany covidich smejdu vyvijana i smerem k temto nerizikovym skupinama a nakonec i vuci samotnym detem, kde jsou ta rizika v souvislosti s covid virem jeste mensi, nez jake prinasi klasicky chripkovy virus.

Covidi smejd Horejsi uznava, ze soucasne anticovid vakciny jsou ve vyvoji a nejsou dostatecne dobre, ale i tak jde hajit vakcinovani deti, kde pritom dobre vime, ze nejsou covid virem prakticky ohrozeny a sam uznava i to, ze je covid vir neohrozuje vic nez bezny chripkovy vir - vime pritom, ze chripkove viry deti ohrozuji vic, nez covid vir Sars Cov2 ve vsech svych mutacich.

Covidi smejd Horejsi souhlasi s tim, ze dalsi covid vlnu, ktera by mela vazneji ohrozit zdravi lidi v CR uz nehrozi, ale mluvi o tom, ze by vecsim ohrozenim mohla byt nejaka dalsi mutace, ale s tim Sinkora nesouhlasi.

Shodli se ale oba na tom, ze neni duvod pro nejake vaznejsi obavy.



| Předmět: RE:
22.10.21 19:08:14 | #5872 (1)

Zvanilove hajici covidi diktaturu a vakcinaci, co mi ted odpovite na tahle vyjadreni a jasna slova covidiho smejda a propagatora vakcinace Prof. RNDr Václava Hořejšího, CSc.z Akademie věd.

Je pravdou, ze neni vystudovanym lekarem a tak hromada jeho nazoru jsou pouze teoreticke poznatky, ktere navychazeji ani z lekarske praxe a poznatku pri lecbe pacientu, ale i tak mu pritom duveruje vecsina anticovid vakcinami vakcinovanych lidi z CR vcetne predstavitelu vlady CR.



| Předmět: RE:
22.10.21 19:14:05 | #5873 (1)

Tvl. ,,Pro to aby jste měli nárok na odškodnění musíte pomalu umírat".
A všichni zdejší vakcinoví hujeři najednou drží huby, protože nemají co dodat.
Přijď mi to ještě jednou ty joudo říct, že bys mi chtěl nakopat do kouli.



| Předmět: RE: RE:
22.10.21 19:16:07 | #5874 (2)

Karolko to nebylo na tebe. To bylo tomu padouchovi níže.



| Předmět: RE: RE: RE:
22.10.21 20:37:56 | #5897 (3)

Vim, ze adresujes tomu chytrolinovi SirStanley co se i ted v tomto vlakne zmohl jen na to sve kratke zablekotani. Nakonec zacne i toho Horejsiho spochybnovat jako dezinformatora *2*



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
22.10.21 20:40:13 | #5898 (4)

debata dvou mentálů Loraka a luiquinho -idiotská ,tupá debilní


 #5897 

| Předmět: RE:
22.10.21 20:04:21 | #5877 (1)

Vypatlané žvásty prašivého dezinformátora Loraka


 #5871 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky