Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 645082x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #9249

Zobrazit vše


| Předmět: Gates of Hades
18.11.21 19:15:23 | #9249

(Vsechny udaje dale jsou neoverene a vyjadruji osobni nazor)
Zaprve, podle oficialniho vyjadreni CDC priblizne polovina pcr testu indikuje mylne chripku, odtud asi strmy narust na podzim, mensi vyskyt na jihu a letni spicky v Izraeli a USA mohou souviset s klimatizaci a pobytem vevnitr.
Dale, potize selhavajici vakcinace maji asi dva hlubsi duvody - jednak nespolehlivost a nebezpecnost neoverene technologie, mrna je jakasi geneticka chemoterapie, viralni tzv. vakciny mohou mmj. pry aktivovat onkogeny atd., jednak zadruhe selhani jakychkoliv pokusnych vakcin proti puvodnimu sars viru ( viz. ADE). V soucasnosti se hovori o extremni mire vedlejsich ucinku , existuji vsak varovne signaly :

  1. priblizne 60% subjektu po podani mrna pry vykazuje podle d-dimer testu mikrotromby (protilatky se perou s latentnim virem ?)
  2. podle jinych testu muze zejm. po druhe davce dojit k strmemu padu poctu nebo paralyze t lymfocytu (cd 8), mozna i nk bunek
  3. take dle zjisteni nem. patologu jsou pry tkane po vakcinaci prostoupeny lymfocyty a granulocyty
  4. myokarditida po mrna pry vykazuje podobnost s viralni myokarditidou
  5. strmy rust infekci vzdy po zacatku vakcinace
  6. dle nedavne studie maji drazdive spike proteiny v tele pretrvat az rok po nemoci

Tzv. vedlejsi ucinky mohou totiz byt i projevem ADE a latence viru. Podle deana prestizni Baylor College ADE nikdo presne nerozumi, tomu lze uverit, opacne tvrzeni byva podezrele. Popisi jen svuj pohled. Covid virus je houf (hive) atavistickych fagocytu, ktere behem nesmirnych kvantit a milionu let prozkoumaly vsechny alternativy, ani superpocitace nemaji tady sanci.Vsadim se, ze evoluce tohoto viru neni nahodna, ale dopredu disponuje nejakymi prepinaci a muze promptne reagovat podle situace.
Nejlepsi sanci postavit se proti viru maji zrejme nk bunky (mladez), virus pak asi drzi v sachu volatilni rovnovaha cytotoxickych lymfocytu (cd 8) a viru -
protilatky to mozna ale mohou narusit a virus zautoci na t- lymfocyty ( viz. studie Xinling Wang ), fagocyty totiz potencialne mohou disponovat atavistickym mechanismem TRANSDUKCE, ktera take asi reaguje na okolni uroven uv radiace (odtud take sezonnost). Odtud eventualni kratkodoba zranitelnost bezpriznakovych pri reinfekci. Naprosta katastrofa nevznikla asi jen diky neucinnosti vakcin. Vakcinace a navozeni protilatek je trvale a nevratne a nasledne davky vakciny nemohou nemit snizujici se efekt, neucinne protilatky pak mohou vytesnit mnohem lepsi vrozenou obranu nk bunek u mladeze. Protilatky jsou mozna prave problem.
Vedecka debata neprobiha, enormni moralizovani a preference hokus pokusu Pfizeru zavani tezkou korupci nebo hur (zaminka obnovit eugenicke zakony ?), mely by se zvazit tradicni inaktivovane a proteinove vakciny ... zejm. s ohledem na ADE, neni -li lepsi spolehat jako pri AIDS na preemptivni lecbu (inhalacni kortikosteroidy, ivermectin, oxymetry atd.). Sars 19 neni zrejme klasicka nakazliva nemoc, ale postihuje zejm. autoimunne zasazeny zlomek populace (napr. obezni s temi zanety). Resit autoimunni poruchu plosnou vakcinaci neoverenou vakcinou s rizikem ADE je vic nez absurdni. Zkratka virus tady asi zustane a vybere si dan u kazdeho. Dlouhodobym resenim epidemie takto nakazliveho viru muze asi byt v zadnem pripade ne promorovani, ale jedine postupna ameliorace viru, selhavajici vakcinace vede mozna presne opacnym smerem (viz. tzv. Marek's disease).

Pokud v realnem svete vede k cili jedina cesta, jde BEZ VYJIMKY o slepou ulici. Pokud nekdo spatri svetlo na konci tunelu, pujde vetsinou o protijedouci lokomotivu.


1  

| Předmět: RE: Gates of Hades
21.11.21 10:28:23 | #9418 (1)

Oprava : nejde fagocyty, spravny termin je Bakteriofagy.


 #9249 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky