Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> Chalupář udí, vaří, smaží, ale hlavně se snaží:)

Informace

Název: Chalupář udí, vaří, smaží, ale hlavně se snaží:)
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: -
Správci:
Založeno: 11.01.2021 08:08
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 90189x
Příspěvků:
1074

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Chalupář udí, vaří, smaží, ale hlavně se snaží:) - Také peče, ochutnává, okopává, sází, chová, staví, uklízí a udržuje:) Vše o tom, co se dělá na chalupě, kterou bych chtěl jednou mít a kterou ještě nemám:) A neb sousedovic Toníček nemá žádný koníček:)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1034

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE:
24.01.25 06:31:26 | #1034
Reakce na příspěvek #1032

Měl jsem jedno místo vytipovaný. Chodil jsem tam léta z práce. Byl to přívěs a v něm středně dlouhovlasá , brunetná, kudrlinkovatá, mladá, dobře vyvinutá slečna a pak bohužel asi i paní Marta *30039*
Takové langoše, jako uměla ona nikdy nezvládnu, i když mi je každý chválí.
Chodil jsem tam moc rád a zapomínal při tom na práci a na čas. Ona taky, vždy, když mě viděla vypnula hřbet a napřímila svůj lamí krk a pak? Pak si tam něco nedejte, když vidíte ty oči ve kterých by se utopil možná i Roľko nebo Venclovský. *6807* Když pak poprvé vylezla z toho přívěsu ven, tak jsem zíral úplně někam jinam*34037*


1  
 #1032 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
24.01.25 16:37:14 | #1035 (1)

Já je prvně jedl někdy po sametovce na pískovně Mělice u stánku. Čuměli jsme na to jak puci To tady langoše teprv začínaly a to byla jiná liga než ty placičky, dneska vydávané za langoše. Tenkrát obrovská plocha, větší jak běžný talíř, krásně nadýchané, křehoučké, vysoké, spousta česneku a sýra, kečup jsi si mohl na ně dát sám kolik jsi chtěl. Posledních tak 20 let když vidím langoše kdekoliv, jsou jak tácek pod pivo, výška taky ne o moc větší. Podivná barva, na nich nepatrně čehosi. Ani za bůra bych si to nedal.


 #1034 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
24.01.25 18:53:23 | #1041 (2)

To je fakt:-)
Já pamatuji ještě jedny dobré na Země Živitelce v Českých Budějovicích někdy v osmdesátých letech. Jak píšeš, to byla jiná liga. Hlavně se tam kontraktovalo a jedlo *34041* *30683*
Ještě tam prodávali vynikajícího pstruha na másle *30683*
To už je všechno pryč.


1  
 #1035