Nelíbí se mi, jak v těch pořadech kladou všechno na talíř na sebe.
Taková kostka nebo kvádr a nahoře půl tuny zeleného koriandru a ještě
hlavně hodně oliváče:-)
Nelíbí se mi, jak v těch pořadech kladou všechno na talíř na sebe.
Taková kostka nebo kvádr a nahoře půl tuny zeleného koriandru a ještě
hlavně hodně oliváče:-)
Přesně! A kolem čehokoliv ještě nacmrndaj cosi, co připomíná kočičí průjem! To považuju za vrchol amaterismu a buranství! Já si kolikrát říkám - kua to vypadá dobře! Jenže přijde zlatý hřeb - ona "omáčka", kolem pokrmu ledabyle nacmrndlá, až to vypadá jak když měla kočka průjem a točila se na talíři dokolečka dokola. A mám po chuti.
:-D
Přesně. Jednou jsem viděl nejmenovaného superkuchaře vařit svíčkovou a
omáčka z připáleného výpeku z masa a ještě tolik, že by se vešla tak
na 3 lžičky:-)
Bych do toho nenamočil knedlík:-)
Jóóó...to je tak, když panuje dogma, že svíčková se musí dělat v
troubě a ne nakrájet maso na plátky a hezky se mu pověnovat na pánvi a v
hrnci s větší plochou. Pokud se použije druhý postup /můj:D/ a opravdu
člověk neodejde od "plotny" ani na minutu a pokrm vymazlí a ukecá:D,
žádnej šéfkuchař nebude mít lepší omáčku lahodnější, než já:), i
když se bude držet známého dogmatu, že maso se musí dělat v kuse v
troubě. Vlastně právě proto. Můj postup dá omáčce větší sílu než
základ z masa pečeného v troubě. Ale zase...pokud je někdo trouba a má
představu, že nakrájím maso na plátky a zaleju ho vodou, já za jeho blbost
opravdu nemůžu
:-)
Hlavně, že se umíš pochválit, i to je důležité:-)
Já sem nikdy moc z těch jejich receptů moudrý nebyl. Možná to mám od
přírody, nevím:-)
Nevím, kdo se na mě podepsal:-)