Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> S Lukáškem na zahrádce

Informace

Název: S Lukáškem na zahrádce
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: -
Správci: Bobkoun
Založeno: 22.02.2021 09:29
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 267509x
Příspěvků:
5080

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: S Lukáškem na zahrádce - ❤️ Krásné ráno, zahrádko. Krásné ráno, zahrádkáři. Rady nejen do zahrady:) Na zahrádce se dá i posedět, při dobrém jídle a pití, a samozřejmě konverzovat o čemkoliv.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #815

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
02.03.21 20:41:46 | #815
Reakce na příspěvek #814

Někdo spočítal, že kdyby ve všech jahodových jogurtech byly jahody, tak by na to padla celosvětová úroda. Já si udělám domácí jogurt, do něho domácí jahodovou marmeládu a mám to na 100%
A ty meruňky- nedělám marmeládu, ale kompoty.


 #814 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
02.03.21 20:46:51 | #816 (1)

Ja mám ráda bílí jogurt Valašku s moučkovým cukrem :-)
To někdy zkuste je to moc dobrý :-).


 #815 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
02.03.21 22:14:54 | #838 (1)

No viď? Do jogurtů dělám rozvárky. Prostě to ovoce rozvařím ne až do marmelády, ale aby to trochu teklo. Zrovna dneska jsem měla jogurt s takhle upravenými třešněmi. Mlask! *4569*


 #815 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
02.03.21 22:17:49 | #840 (2)

Ja měla včera červený rybíz s čeným bezem ve smetaně zakysané :-) : Mlask! *4569*


 #838 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
02.03.21 22:18:40 | #841 (3)
*15238*

 #840 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
02.03.21 22:19:46 | #843 (4)

Sem vás tady včera večer četla a musela sem si jít něco otevřít :-)


 #841 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
02.03.21 22:58:54 | #844 (5)

Okno? *17625*


 #843 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.03.21 23:01:36 | #845 (6)

Ne to až dnes :-).


 #844 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.03.21 06:53:39 | #846 (2)

Takhle dělám marmelády, aby tam ty kousky ještě byly. myslím že se tomu říká jam :-)) Aby to úplně neteklo, tak tam trochu pektinu dám. stejně je z jablek :-)


 #838 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.03.21 07:20:30 | #849 (3)

Já ti nevím, kdysi jsem pročítala složení nějakého takového přípravku, a byl do toho zamíchán i nějaký konzervant. Já to radši dýl vařím.


 #846 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.03.21 07:27:30 | #852 (4)

to né, bez konzervantů :-)))) čistý pektin jinak nic. Konzervant si čloěk může koupit zvláš pokud ho chce, a tojá nechci. jdu se podívat na složení Gelfixu který mám doma
dextróza, kyselina citrónová, pektin, gelfixu je i trochu oleje nevím proč. a to je vše.


 #849 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
03.03.21 07:48:27 | #854 (5)

Mně vadí i chemická kyselina citrónová.


 #852 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.03.21 07:49:55 | #856 (6)

mně taky, ale je jí tam trochu. Takže se nad to povznesu.


 #854 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
03.03.21 08:01:50 | #857 (7)
*18535*

 #856