Někdo spočítal, že kdyby ve všech jahodových jogurtech byly jahody, tak
by na to padla celosvětová úroda. Já si udělám domácí jogurt, do něho
domácí jahodovou marmeládu a mám to na 100%
A ty meruňky- nedělám marmeládu, ale kompoty.
Někdo spočítal, že kdyby ve všech jahodových jogurtech byly jahody, tak
by na to padla celosvětová úroda. Já si udělám domácí jogurt, do něho
domácí jahodovou marmeládu a mám to na 100%
A ty meruňky- nedělám marmeládu, ale kompoty.
Ja mám ráda bílí jogurt Valašku s moučkovým cukrem :-)
To někdy zkuste je to moc dobrý :-).
No viď? Do jogurtů dělám rozvárky. Prostě to ovoce rozvařím ne až do
marmelády, ale aby to trochu teklo. Zrovna dneska jsem měla jogurt s takhle
upravenými třešněmi. Mlask!
Ja měla včera červený rybíz s čeným bezem ve smetaně zakysané :-) :
Mlask!
Takhle dělám marmelády, aby tam ty kousky ještě byly. myslím že se tomu říká jam :-)) Aby to úplně neteklo, tak tam trochu pektinu dám. stejně je z jablek :-)
Já ti nevím, kdysi jsem pročítala složení nějakého takového přípravku, a byl do toho zamíchán i nějaký konzervant. Já to radši dýl vařím.
to né, bez konzervantů :-)))) čistý pektin jinak nic. Konzervant si
čloěk může koupit zvláš pokud ho chce, a tojá nechci. jdu se podívat na
složení Gelfixu který mám doma
dextróza, kyselina citrónová, pektin, gelfixu je i trochu oleje nevím proč.
a to je vše.