Přesně to mě napadlo jako první :-) Někdo nakrájel párek, nazdobil talíř a dal to jako obrázek. Legrácka. Myslela jsem že to byla Jessi, která moc maso nejí
Přesně to mě napadlo jako první :-) Někdo nakrájel párek, nazdobil talíř a dal to jako obrázek. Legrácka. Myslela jsem že to byla Jessi, která moc maso nejí
Takovéhle "obrázky" se dělají v tzv. luxusních restauracích. To je standardní servírování, jídlo tam nemá být naházené na talíři, ale nějak vkusně upravené.
No popravdě se ve mě taky objevili pochyby díky některým nesrovnalostem (kapanec na okraji, převrácený salát atd.), spíš jsem to ale tipoval na nějakou obyčejnou restauraci, která se o takovýto způsob servírování (říká se tomu prezentace) pokouší.
Jenomže tomuhle já neříkám vkusně upravené.
Podle mě úprava musí vždy vycházet z toho, CO to je, podtrhnout konzistenci
a chuť, párek je párek, pořádný lákavý voňavý kus, a nepředstírá,
že je něco jiného. A omáčky a hořčice mají lákat k namočení, a ne
dumat, jak to budu na talíři honit.
Tohle byla taky recese, párky se v luxusních restauracích nepodávají. Tam se mimochodem nepodává nic, co dostaneš v běžné restauraci.
Však ano, myslela jsem že to tak všichni berou :-)) ani ve snu by mě nenapadlo že to může někdo vzít vážně. A to tedy humoru moc nerozumím, ale tady mě praštil párek přes oči. Kdo by takhle zdobil tři kolečka párku? Jen recesista :-)