To nevím.. ale v Porubě jsem měla před lety posledního slušného langose:(
Posledního slušného langoše jsem měl cca před 25 lety na pískovně
Mělice u stánku. Od těch dob se mnoho změnilo, na solidního langoše jsem
nenarazil NIKDE. Buď prcci o průměru tak 10 cm, nebo sražené těsto.
Na těch Mělicích dělali Langoše luxusní. Bylo to něco nového, ještě
českými vykuky nezprzněného, nýbrž dělaného tak, jak se má. Mno...ono
takhle to je skoro se vším. Někdo přijde s novinkou, objevenou na
zahraniční dovči /jako onehdá ty langoše/, začne s tím v ČR, během pár
měsíců to je hit po celé republice, během pár dalších měsíců či let
je to kolektivně zprzněno jak ty langoše. Stejně dopadly hamburgery: Zkraje
devadesátek luxusní pokrm, mega hit! Během pár let aby solidní hambáč v
poledne se svíčkou hledal. Dávno je situace ta, že 99 hamburgerů
vyrobených v Česku je nepoživatelných.