Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> Vraždy v kuchyni

Informace

Název: Vraždy v kuchyni
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 29.09.2020 13:52
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 130417x
Příspěvků:
1181

Toto téma sledují (4):


Předmět diskuze: Vraždy v kuchyni - Trestuhodne zločiny při vaření. A také naopak šikovné vychytávky. Nebo prostě co dnes vaříte.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1052

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
21.05.22 21:08:59 | #1052
Reakce na příspěvek #1039

To nevím.. ale v Porubě jsem měla před lety posledního slušného langose:(


 #1039 

| Předmět: RE: RE: RE:
24.05.22 16:12:35 | #1114 (1)

Posledního slušného langoše jsem měl cca před 25 lety na pískovně Mělice u stánku. Od těch dob se mnoho změnilo, na solidního langoše jsem nenarazil NIKDE. Buď prcci o průměru tak 10 cm, nebo sražené těsto.
Na těch Mělicích dělali Langoše luxusní. Bylo to něco nového, ještě českými vykuky nezprzněného, nýbrž dělaného tak, jak se má. Mno...ono takhle to je skoro se vším. Někdo přijde s novinkou, objevenou na zahraniční dovči /jako onehdá ty langoše/, začne s tím v ČR, během pár měsíců to je hit po celé republice, během pár dalších měsíců či let je to kolektivně zprzněno jak ty langoše. Stejně dopadly hamburgery: Zkraje devadesátek luxusní pokrm, mega hit! Během pár let aby solidní hambáč v poledne se svíčkou hledal. Dávno je situace ta, že 99 hamburgerů vyrobených v Česku je nepoživatelných.


 #1052