Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> Vraždy v kuchyni

Informace

Název: Vraždy v kuchyni
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 29.09.2020 13:52
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 115997x
Příspěvků:
1147

Toto téma sledují (3):


Předmět diskuze: Vraždy v kuchyni - Trestuhodne zločiny při vaření. A také naopak šikovné vychytávky. Nebo prostě co dnes vaříte.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1096

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.22 19:10:54 | #1096
Reakce na příspěvek #1092

Ratko, ale mleté maso je přece stravitelnější, pochopitelně nejlepší je umlít doma, ale i prodávají dobré. A nesmažit, ale upéct v troubě. To taky na slinivku nejde?


 #1092 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.22 19:15:12 | #1098 (1)

Tak ono je to stejně zvláštní, jak se potrava chová. Třeba po kachně mi nikdy nic nebylo, i když se přejím, naopak po vepřovém, a kolikrát i ne nějak moc tlustém, mi někdy bývalo nedobře. A karboše mi vždy přišly takové nějaké těžké, ale ono je to i tím co se tam dá za koření.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.22 19:19:25 | #1101 (2)

taky mi po kachně nic není ale jím spíše to libové :-) a moje 96 letá maminka sní všecky kůže a biskup a všecko mastné a taky ji nic není


 #1098 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.22 20:13:25 | #1102 (3)

Tak konec mastného je většinou, když začne zaváhat nějaký orgán jako žlučník, játra, apod. Popř. diabetes. Pokud je tělo zdravé, tak k žádným problémům docházet nemusí.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.22 20:37:02 | #1103 (4)

Maminka byla žlučnikářka, taky měla cukrovku dlouhá léta a jak dovršila devadesátku, všecko se ji ztratilo :-) Uvidíme jak dopadneme my.


 #1102 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.22 20:45:34 | #1104 (5)

Tak to je zajímavé, tak asi na sebe nenechala sáhnouit doktorem, to ti většinou rozhodí co se dá.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.22 21:01:15 | #1105 (5)

týjo, tak to jí gratuluju *29716*


 #1103 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.22 21:07:13 | #1106 (6)

No moc není k čemu :-) Tělo je zdravé ale schátralé. Tedy věchýtek.


 #1105 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.22 19:15:31 | #1099 (1)

Myslím že nejde právě protože je to mleté maso a to se rychle kazí. Co se týče pečení, taky to není moc ideální ale vzpomínám si, že třeba plněné paprikové lusky jsou dobrá volba. HOdně papriky, málo náplně :-) Dávám do masa vařenou rýži. Ale obecně mleté maso minimálně, tedy vůbec. Doma nemelu, protože se mi nechce umývat mlýnek. Jendou jsem mlela a pak furt umývala mlýnek protože se mi zdálo že ještě smrdí. Prostě nebyla jsem schopna to pořádně umýt. A z obchodu to dělám pro děcka, třeba špagety bologneze. Ale manželovi udělám jen se zeleninou tedy s paprikou, rajčetem a cibulí.


 #1096