Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> Vraždy v kuchyni

Informace

Název: Vraždy v kuchyni
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 29.09.2020 13:52
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 117361x
Příspěvků:
1147

Toto téma sledují (3):


Předmět diskuze: Vraždy v kuchyni - Trestuhodne zločiny při vaření. A také naopak šikovné vychytávky. Nebo prostě co dnes vaříte.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #134

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: křehčené maso
05.11.20 18:59:38 | #134
Reakce na příspěvek #133

Nj, ta šťáva by měla zůstat uvnitř, ale ona se vyplaví s tou vodou. Jasně paprika se nesmí moc pražit, jinak zhořkne.
Nic proti "oliváči", pokud někomu v jídle nevadí jeho aroma. Spíš taky není na moc vysoké teploty, pak zdegraduje a jeho hodnota se ztrácí.
Na guláš používám slunečnici, pokud tedy není sádlo.


 #133 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: křehčené maso
05.11.20 19:05:57 | #136 (1)

Jakmile jídlo pustí vodu, z vysokých teplot není nic :-)) a to platí jak pro cibuli tak pro maso, prostě tona tu teplotu nevytočíš i kdybys chtěl. Až se voda vypaří, tak stačí jen opravdu lehce, opatrně provonět. Aby vůbec bylo něco cítit.


 #134