Mám problém to trávit, manžel nemůže syrovou zeleninu vůbec. Takže občas si udělám okurkový salát, alejím ho sama. Rajčata jen vařené. Salát ze zahrady je dobrý, ale to je salát. tam se nemusí nic krájet a můžeme ho oba.
Mám problém to trávit, manžel nemůže syrovou zeleninu vůbec. Takže občas si udělám okurkový salát, alejím ho sama. Rajčata jen vařené. Salát ze zahrady je dobrý, ale to je salát. tam se nemusí nic krájet a můžeme ho oba.
No jo, každý máme holt neco... Taky nesnasim některé potraviny. V tomhle je nejlepší poslouchat svoje tělo. Ani dětem se nemá nic nutit, co je takzvane zdrave.
Tady jsou ty nadherne salaty, mrkvovy doporucuji.
https://m.youtube.com/results?search_query=luda+easy+cook+%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8B
já snášim zeleninu, jen si ji musím uvařit :-))) Dnes jsme měli vynikající květákovou polévku. Ještě jsem našla na zahradě větší bramboru, dvě cibule a mrkve, z lesa dvě kuřátka a polovina květáku. Bylo to fantastické.
Ale recepty ruské nejsou, spis tak něco korejského. Objevila jsem ji nedavno, celkem se to da pochopit jen na pohled, z čeho vaří. Taky ma skvele cukroví, to vůbec netuším, kde brala inspiraci.
Pro mě taky ne. Ale odkoukat šikovné vychytávky je dobré . A ty jsi přece
hodně cestovala, tak jsi musela poznat i jiné kuchyně.
To ano, abych zjistila že nad tu naší není :-)) Všude jsem se něco naučila, ale nakonec upravila pro můj místní žaludek.
Dnes jsem třeba dělala dýňovou polévku (z hokaido a máslové dýně) a špenátové lasagne. Ono to zní exoticky, ale je to opravdu naše jídlo. Dala jsem dovnitř 1,5 kg listového mraženého špenátu.