tak to nemám, nebo mám ale někde založeno. Zkusím to normálně postrouhat.
tak to nemám, nebo mám ale někde založeno. Zkusím to normálně postrouhat.
Nakrouhat by se to mělo dát na klasickém struhadle, které má krájedlo pro okurky na plátky
inspirovals mě a našla jsem ruční plastové struhadlo bubínkové s klikou a udělala to hned :-)) krásně se to nakrouhalo, přímo vzorně. ještě se musím rozhodnout jestli to tak nechám nebo spařím.
tak jsem to nasolila, nacukrovala, nalila do toho vodu ze strlizivaných kápii a trochu oleje. a j to mňamka, dám to do ledničky postát a ráno uvidím jestli přidám jabka a mrkev. je to vynikající
zítra k tomu dělám hovězí ptáčky (závitky) s bramborovou kaší. pro vybrané jedince bez zubů budou závitky z kuřecích prsíček :-)))
a mám asi sto chlebíčků, nakonec jsem udělala pomazánku z vařené zelniny (kostičky) zamíchané do pochoutkového salátu, klasika. na to debrecinku a paprikový salám, vajíčko, ementál, okurek a kápie :-) a tvarohový koláč s mandarinkami (Käsekuchen) a malinový dort. Takže může přijít armáda k obědu.
To už to máš hotový?? Jestli je to tenké, tak není potřeba to spařovat, ono to vlivem soli a oleje změkne.
Možná ubyde, jak ratka bude chodit okolo
Tedy vážně, ty jsi si mákla, ratko, klobouk dolů.