Taky jsem bramborová, ale bez té smetany .
Kdyz jsem sama doma, nakrájím si plny plech oloupanych syrových brambor na
tenke plátky, promíchám s trochou oleje a upeču v troubě. To bych mohla
jist pořád.
Taky jsem bramborová, ale bez té smetany .
Kdyz jsem sama doma, nakrájím si plny plech oloupanych syrových brambor na
tenke plátky, promíchám s trochou oleje a upeču v troubě. To bych mohla
jist pořád.
To je taky super, akorát já to pak jim s tuhou zakysané smetany.. buď ochucený česnekem nebo pažitkou nebo samotnou. Já jsem asi hodně smetanova :))
Skvělý nápad s tou smetanou a česnekem. Asi zkusím takovy dip ze zakysané smetany s česnekem. Driv jsem si na ty pecene bramborove plátky davala maslo utrene s cesnekem. Ta smetana je takova lehci (zakysanou kupodivu můzu).
Taky bez smetany a nejraději vařené :-)) Trochu posolit a trochu másla.
Furt čekám, kdy k nám zemědělci dovalí ty tuny brambor, jak o nichpořád mluví ve zprávách že je nemohu prodat :-) a furt nic. I když kupuju slevněné 5 kg balení a sní se za týden.
Když dělám brynzové halušky, vařím i ze 3-4 kilo.
My kupujeme na podzim několik pytlů od zemědělce. Ale to samozrejme jde jen kdyz ma clovek sklep.
To mi nevydrží, mám nějaké brambory na zahradě, ty vydrží tak 4 - 5 měsíce. Pak musím kupovat.