Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> Vraždy v kuchyni

Informace

Název: Vraždy v kuchyni
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 29.09.2020 13:52
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 117955x
Příspěvků:
1147

Toto téma sledují (3):


Předmět diskuze: Vraždy v kuchyni - Trestuhodne zločiny při vaření. A také naopak šikovné vychytávky. Nebo prostě co dnes vaříte.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #734

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.05.21 10:56:51 | #734
Reakce na příspěvek #727

Japonskou kuchyni znám jenom z kuchařky, a co jsem koukal, tak je to úplně jiná kuchyně než čínská. Oni mají třeba i dušená a vařená jídla, což číňská kuchyně asi moc nedělá, i když na druhou stranu čínská kuchyně je daleko pestřejší než jenom to, co známe ze zdejších čínských restaurací.


 #727 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.05.21 11:20:04 | #735 (1)

Ta pestrost čínské kuchyně spočívá v tom že snědí úplně všecko co se pohne


 #734 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.05.21 13:58:29 | #742 (2)
*27179*

 #735 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.05.21 13:10:19 | #736 (1)

Já znám vlastne všechny asijské kuchyně jen z kuchařky, a útržkovitě. Na té japonské jsou zrejme nejzdravejsi syrové ryby. Jenze k tomu mam odpor, nevim, jestli bych se to naučila mit rada. Protoze zdrave to určitě je. My se ale stejne k čerstvým mořským rybám nedostaneme, takže to máme vyřešené.


 #734 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.05.21 14:18:16 | #747 (2)

Já jsem čerstvé ryby jedl jako sushi a to je opravdu výborná záležitost. Jinak oni ty ryby předtím než je dají do pusy, namáčí v sojové omáčcce, a to proto, že prý má desinfekční účinek (ta japonská tedy, ne ta naše).
S těma rybama máš pravdu, ryba se za čerstvou považuje do 24 hodin po zabití, což je ohledně mořských ryb vzhledem k naší zeměpisné poloze trochu problém.


 #736