Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> Vraždy v kuchyni

Informace

Název: Vraždy v kuchyni
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 29.09.2020 13:52
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 116326x
Příspěvků:
1147

Toto téma sledují (3):


Předmět diskuze: Vraždy v kuchyni - Trestuhodne zločiny při vaření. A také naopak šikovné vychytávky. Nebo prostě co dnes vaříte.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #773

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
24.05.21 18:56:04 | #773
Reakce na příspěvek #771

Fermentované jídlo má moc histaminu. Né každý na něj reaguje dobře.


 #771 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
24.05.21 21:56:54 | #774 (1)

Zase když se tu psalo o soje tak sója prošlá fermentací je zdravá , lépe stravitelná a třeba časté jezení sóji v kostkách tedy prášek sójový je nezdraví.


 #773 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.05.21 07:27:01 | #775 (2)

Ano, nejím sóju v žádné podobě. Je mi cizí, kdysi jsem zkoušela jíst sójové výrobky, ale časem to usnulo. Dám si raději nudle s tvarohem, pokud to má být bezmasé jídlo.


 #774 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.05.21 18:59:01 | #778 (3)

Však jo já jen pro info kdyby někdo chtěl něco vařit,jsem kuchař a teď jím 6 let vegetariánsky a naučil se i z jiných jídel brát info.


 #775