Rozcestník >> Koníčky a zájmy >> Vraždy v kuchyni

Informace

Název: Vraždy v kuchyni
Kategorie: Koníčky a zájmy
Založil: Jessie
Správci: Jessie
Založeno: 29.09.2020 13:52
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 118605x
Příspěvků:
1148

Toto téma sledují (4):


Předmět diskuze: Vraždy v kuchyni - Trestuhodne zločiny při vaření. A také naopak šikovné vychytávky. Nebo prostě co dnes vaříte.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #793

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
26.10.21 16:36:11 | #793
Reakce na příspěvek #790

nemám vyzkoušeno, v každém případě se lépe loupe vejce když je rychle schlazeno studenou vodou, tedy alespoň pár vteřin do studené. Pak to jde i když je čerstvé.


 #790 

| Předmět: RE: RE:
26.10.21 16:50:22 | #795 (1)

Jo tím zchlazením se oddělí bílek od skořápky, vznikne mezi nimi jakoby puklina.


 #793 

| Předmět: RE: RE: RE:
26.10.21 19:06:30 | #796 (2)

No a do té právě fouknes, a ono se ti to oddělí.
Až to zkusím, napíšu výsledek.
Jen nevím jestli ta procedura s jednou malou dírkou, druhou větší, s foukáním, neni nakonec složitější, než to rovnou oloupat.


 #795 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
26.10.21 19:11:07 | #797 (3)

Jo aha *29716*


 #796