Šest dní je extrém. Ale ohřívání věci mi nevadí.. některý. Třeba polívku máme často na dva dny.. výjimečně i na tři. Na omáčky taky vařím abyz toho byly dva obědy
Jo to jo a ono některý věci jsou lepší ulezeny trochu. Ale víc jak dvakrát mi to už nechutná.. max ta polívka když trochu zbybe
Když já jinak vařit jak ve velkém neumím, když jdu vařit začínám že dám dvě suroviny a říkám si ok z toho bude jídlo max na tři dny a zvrhne se to že mám kotel jídla na víc jak tři dny a jak se znám tak to i sním a nevadí mi že to je starší víc jak dva dny,jen to je třeba víc uležele,tedy v první den ostré a další dny ostřejší což miluji.
Tak ono to chce asi takový správný kompromis mezi časem a čerstvostí. Mě jídla už také déle jak dva dny po sobě nějak nechutnají.
Mně moc nechutnají ani první den. Tedy napadlo mě to teď. Dojídala jsem nějaké zbytky z narozeninové párty vnuka. Nechutnalo mi to na oběd, nechutnalo mi to ani teď. Jakoby mi chutnalo pořád méně, najím se protože něco jíst musím. Ale není to s radostí.
Byla doba, kdy to u mě bylo spíše z donucení, a nějak mě to taky nechutnalo. Ale pak přišla doba, kdy se to trochu změnilo.