Rozcestník >> Náboženství >> Ateistická společnost

Informace

Název: Ateistická společnost
Kategorie: Náboženství
Založil: sirStanley
Správci: sirStanley , Ondi
Založeno: 10.01.2020 11:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3187359x
Příspěvků:
88442

Předmět diskuze: Ateistická společnost - “Ateismus je pochopení, že neexistuje žádný věrohodný vědecký ani faktický důkaz existence boha, bohů nebo jiných nadpřirozených jevů a bytostí.” Ateismus je racionální a pragmatický a humanistický postoj k světu. Racionální v tom, že usiluje o poznání pravdy ( tím odmítá teorie o existenci neprokázaných nadpřirozených bytostí a jevů). Pragmatický, protože za prioritní považuje to, co je užitečné a prospěšné (náboženství to není, už proto, že lidi rozděluje - viz vztahy mezi židovskou vírou, islámem a křesťany). Humanistický proto, že na první místo staví člověka, skutečnou bytost, nedokonalého, ale vyvíjejícího se tvora, jakým jsme my všichni (ne tedy nějakého vymyšleného stvořitele mimo čas a prostor, kterého ani nelze dokázat).
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #85116

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
11.08.24 17:19:46 | #85116
Reakce na příspěvek #85101

..sotva, vieme, čo sa v Donbase a Lugansku stalo...a naviac, vieme, čo chce NATO, a Rus musel vzhľadom aj na svoje záujmy reagovať...bola možnosť mieru, ale západ (hlavne US a VB, ako i Nemecko) to tak nechceli, a majú to, čo majú - nepriamo zničia Ukrajinu - ale im je to jedno, vždy platí to prvé: oslabiť Rusa a časom ho vyčerpať a poraziť...Ukrajina je na x-tom mieste, US/AngloSasov - ktorí ponížili mnohé štáty sveta kolonizáciou, a z nich doteraz ťažia - ich obyvatelia stále drhnú na nich ako otroci (i tých, ktorých predchodcovia sú nacisti - ukázali svoju mentalitu k Rusovi za II. SV, a v tom pokračujú - počúvajme ich vyjadrenia o Rusovi) - tých nikdy nezaujímali, a nezaujímajú Slovania a ich problémy - platí pre nich to caesarovské (známe od r. 45 pred Kristom): divide et impera!.....Slo­van?: - na poslednom mieste!, - na prvom sú globálne záujmy, NATO, ovládnuť Rusa, ekonomika, a pod..- uvidíme, keď Rus zastaví plyn, a skončí aj ropa, a urobí to (a už to pomaly robí) v jeho provokácii západom! do 5-10 rokov Európa energeticky odkväcne a padne jej ekonomika....západ nemá energetické zdroje pre východnú Európu!....nebuďme naivní! - a sme hrozne!


1  
 #85101 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
11.08.24 17:27:58 | #85118 (1)

ruské kecy a lži...


 #85116 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
11.08.24 17:32:42 | #85120 (1)

Na Donbase rozjeli proruští separatističtí teroristé a rusáci násilí, teror. však UA vyhlásila tehdy také protiteroristickou operaci.
Rus nemusel reagovat na nic, vůbec netušíš, co v 2014 chtělo NATOO - nechtělo nic
možnost míru je stále, stačí, když rusák vypadne a přestane mít územní nároky, na které nemá právo a nárok
kdyby rusko nezačalo, nikdo by ho nevyčerpával a neporážel - to dělá rusko samo sobě

uvedení neponížili kolonizací nikoho. naopak, umožnili jim slézt zse stromů a žrát příborem. bohužel je naučili i sebeuvědomnění , takže tu poloopice se dneska dožadují nějakých prebend a náprav škod, místo aby děkovali.

záúad má zatím všeho dost i pro východní evropu. ale ani nemusí, protože každý, kdo má suroviny, a nic jiného neumí (a to jsou v podstatě všechny změ se surovinama, vč rusáka) je bude a rád prodávat, aby nevychcípal.

přestaň už fantazírovat a nech se léčit.


1  
 #85116 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
11.08.24 20:46:34 | #85156 (1)

Zde už nesčetněkrát prokázané lži ruské propagandy. Jenom debil je opakuje pořád dokola.


1  
 #85116