Ocas je ta divná pachuť když si při přepalování necháš pustit do destilátu na konci "kyselku". Stává se to, když nehlídáš procenta alkoholu a spadne ti to pod 35 a níž. Zhruba...Ale hodně záleží na kvalitě kvasu a rychlosti při přepalování. Dá se to táhnout i tak dlouho, že si tím můžeš destilát naředit Hlavně slivovici, kde se nechává víc procent alkoholu. Ale když máš 500 víc litrů kvasu, tak není čas se s tím drbkat. Odstaví se to cca 45-40 a naředí kojeneckou vodou. Už i přepalování dělám sama bez dozoru, tak o tom něco málo vím a baví mě to.-)
Předmět diskuze:
Povídání a diskuze pro všechny pohodové lidičky bez ohledu na věk, pohlaví a náboženského vyznání. Prostě pro všechny staré i nové virtuální přátele a kamarády, kteří mají smysl pro humor a neberou se až tak vážně.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení