Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5423925x
Příspěvků:
149121

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #101586

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
08.04.23 07:46:37 | #101586
Reakce na příspěvek #101578

On vysírač je. A strašně rozvkleklý.
Ale nikdy nestál na straně populistů, násilí, nevytvářel nesmyslné konspirační teorie, neopěvoval Putina, což zde jiní, slušnější denně dělaji. Jeden zcela přiblblý citát od jednoho z nich jsi pochválila jako krásný. 😉



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
08.04.23 08:18:05 | #101594 (1)

V názoru na Putina a válku na Ukrajině se shodneme ,nevzpomínám,že bych kdy podporovala populisty a vytvářela přiblblé konspirační teorie,ale přesto se občas dopouštím odlišného názoru.A protože to nepokládám za hřích,ale součást a v podstatě i smysl diskuze,nárokuji si tu pouze slušnost.
Pochopitelně i já se mohu mýlit a občas pochválit i přiblblé citáty.(Pokud jde o vyjádření K.Schwarzenber­ga,uvedla jsem pro sichr originá.)


 #101586 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
08.04.23 08:26:03 | #101595 (2)

U vytváření divokých a přiblblých konspiračních teoríí a podpory populismu jsem měl na mysli jiné diskutéry. Jen to, že Krak není ten, který tu mele nejvétší nesmysly. Vysírka a rozvleklý diskutující ano, ale názorově je vcelku O.K. Tedy za mě.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
08.04.23 09:57:47 | #101600 (3)

Jen proto sem má stále dveře otevřené.


 #101595 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
08.04.23 10:28:03 | #101607 (1)

Mně třeba nejvíc vysírá v diskusi styl vedení diskuse, kdy vybleju plno tvrzení, ale nedodám pro ně jediný důkaz. Já si myslím, že tebe nevysírám. Vitáska nevysírám. Honzu. Další, nebu jmenovat všechny.
Je to vše podmíněno stylem diskuse a případné "neochoty" respektovat realitu, fakta, nebo i minimálně jiné relevantní názory.
A samořejmě ani mně nedělá žádné potěšení, když musím den, i přes poskytnutí definic, Piotue vysvětlovat rozdíl mezi tvrzením a názorem, nebo že kníže se vlastně vyjadřoval "k ničemu skutečnému", jen filosofie. Jeho názor o netrestání názoru je jistě obecně platný, ale když ho pronese v kontextu, který se sice reálně odehrává, ale vůbec ne tak, jak ho zasadil kníže, je to prostě problém o to větší, že kníže má určitou autoritu

Takže kníže mluví o trestání za názor. A jaká je realita? Svobodu systém netrestá vůbec nijak. A učitelka je pouze vyšetřována kvůli popírání války na UA, tedy ne za názor, ale lhaní. Už dnes máme myslím v zákonech možnost trestu (nevím jakého) za popírání holokaustu ap.

TADY v tom místě narážíme na podstatu : jestli, a pokud, jak, má být potrestáno TAK NESTOUDNÉ LHANÍ, jaké předvedla ta učitelka. KVÍDO to dostává jen v mých reakcích. Protože vymýšlí píčoviny, neboť nic z uvedenéh svého nedokazuje, jen totálně nerespektuje kauzalitu a tvoří konspirační teorie, kterýma se snaží z Ruska sejmout když už ne veškorou, tak alespoň velkou část viny. Pravidla disksue jsou daná : je nutné předkládat důkazy, argumenty. Argumentem pro napadení UA ale není a nemůže být to, že před 14 lety NATO nezavřelo dveře před nikým, ani Ruskem. V dlaších svých blábolech zcela ignoruje, že rusko napadlo, rozkradlo a rozjebalo, ukrajinu už v 2014. Má ravdu,a to si asi myslíme všichni, že to rusko udělalo kvůli znemožnění vstupu UA do NATO. Ale zatímco on to považuje za legální a legitimní, že na to rusko mělo právo, nikdo jiný z nás, pokud se nepletu. ale na nás nesejde, prmárně to nedovoluje mezinárodní právo. A to je nechutný a do diskuse nepatří.

A co je větší problém : to, že jsme občas jeho směrem sprostej, nebo to, že on v diskusi absolutně nerespektuje žádná pravidla. Každý názor, který napsal (a že má v podstatě jen jeden - mohou za to USA), jsem mu nějakým zpsobem rozporovl a měl jsme za, že to stejně vnímáte i vy, mezinárodním právem, logikou, kauzalitou, realitou.
Jako by se nechumelilo .... nezájem. Já vím, že on na mne nereaguje a to je jen dobře, ale vždyť to musí urážet i vás. Ve své podstatě : o co je lepší než Antagon? Určitě v inteligenci,ale proč ji není schopen použít?


 #101586