Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5732308x
Příspěvků:
150948

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #113089

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.08.23 14:38:36 | #113089
Reakce na příspěvek #113054

O sankcích nepíšu, ty nestojí za řeč, i když svoje přinášejí.
155 zemí odsoudilo ruskou agresi
i čína a indie .-))))
ty země s nimi obchodují za výrazně snížené ceny :-))))))) proč ne? nebo ty netušíš, jaký je účel sankcí? .-))))))
na summit afrických zemí přijelo 17 hlav z 50 pozvaných, 33 poslalo úředníčka .-)))))
rusko tratí a hodně : ono s epropadlo, takže to, že teď lehounce roste, to je jen návrat. a mimochodem, největšího facana rusko dostane, až skončí válka a vrátí se z válečné, umělé ekonomiky a uměle vyháněných čísel do reality.

Jestli mluvíš o tom summitu v JAR, tak tam putler ale nepojede .-)))))))))))))­)))))))
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/jihoafricka-republika-putin-lavrov-summit-brics-rusko-zatykac-summit-mezinarodni-trestni-soud.A230719_132438_zahranicni_jhr
pojede kobýlí hlava a na tu každej už 10 let sere
na g 20 ho rozplakali :-))))))

nevím, na co ti to vypadá, ale kamarádit se se 17 zeměma v africe a 3 v latinské americe, to je jistě vrchol tužeb rusáka :-)))))))))))))­))))))))) jo a se severní koreou, tam si kim šojgua fakt vychutnal :-)))))))))))))­)))))))))))))))

Musíš vzít na vědomí, že ukrajina stále jede s mnohem menším a méně účinným arzenálem, proti rusku. hypoteticky podle teorie by už měla být ua porobena rusákem. ale nejen není, ale dobývá zpět ztracená území.
poznámku o rychlosti nevím, zda komentovat, i malé dítě ví, že při čekání na ty zbraně měl rusák dost času na to přecpat zemi 10x více minama než jsou jeho vojenské standardy - a co bys v takové chvíli chtěl?
to ze jen ostřelovat, to s eukroušům dačí, ale do minového pole, kde na jeho konci jsou v zákopech ruské svině, by se vydal jen naprostej idiot. ostatně, ukrouši to zčásti na začátku zkusili, a nechali toho. takže se bavíme jen o čase, kdy bude krym zase ukrajinský. a on bude.
Rusko v prdeli je a bude, nezaplatí tu okupaci .-)))))))))))))­)))))))))) jako to nedokázal s postsovětským blokem .-.))))))))
Pokud se ta válka zamrazí, nebude problém přijmout do NATO to území, které rusák nbude okupovat. Ale klidně si to maluj .-))))


 #113054 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.08.23 15:21:36 | #113109 (1)

Sankce přinášejí, hlavně problémy nám.
Ano, země obchodují za nižší ceny, než za jaké by nakoupily na Západě, což likviduje konkurenceschopnost záp. Evropy.
Přijelo 17 hlav, protože mají konkrétní jednání. Úředníci přijeli ze státečků, co ještě nic konkrétního rozjednaného nemají. Ale přijeli.
Rusko se propadlo. A kdo se nepropadl? Čína a Indie.
Putin do Afriky (zatím) nepojede. No a co? Tam nebude zasedat G20!!!
Co tady meleš o arzenálu UA? Ta byla připravena zaútočit na separatisty a Krym. A to s trojnásobnou armádou, než měl Putin na hranicích. Dodnes se jejich představitelé holedbají, že mohou postavit miliónovou armádu. Tak proč jen žvaní, proč to neudělají? Jak to měli Ukrajinci spočítané, když najednou chybí munice a zbraně? Když nestačí ani sklady NATO? Ono to celé spíš smrdí zbytnělým sebevědomím Ukrajinců, pocitu vyspělostní nadřazenosti. Hle, i přes vojenskou poradenskou pomocí z VB se vše vyvíjí jinak, cíl v nedohlednu.


 #113089 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.08.23 16:19:54 | #113113 (2)

Jaké máš problémy kvůli Rusku, Kvído? .-)))))))))))))
Kolik ropy a plynu vyvážela EU před svinskou ruskou agresí, ty konkurente? .-)))))
rusko na tech cenách prodělává
ne, pozváno bylo 50 prezidentů, přijelo jich 17, žádné rozjednávání .-))))))))))))
Skoro nikdo se nepropadl .-))))))
No a nic .-))))))) když jsio zapomněl, o čem byla řeč :-)))))
bavíme se o aktuální situaci, co se týče vojenských úspěchů :-))) nejde mi do halvy, proč měl rusák na území ukrajiny vůbec někoho připravenýho?
co zas měli ukrajinci spočítané? :-))))))))))))))))) čoveče, ty jsi n nejakým komatu nebo co??? :-))))))))
ukrajinci celou dobu říkají, co potřebují, a vy rusofilní čecháčkové se zmůžete jen na bláboly, jak zelenkij západu rozkazuje. vy nevíte, co chcete, vy rusofilní běhny :-))))))))))) (já vím, vy dobře víte co chcete, aby nedošlo k vyzbrojení ua tak, že by si s tím ruským zmrdem poradila)

Na zbytek se klidně fyser,fantasto, a nech to času.

pokud chceš téma k přemýšlení, tady jedno máš :
https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-osamocene-rusko-zacina-byt-zavisle-na-severni-koreji-priznala-bezdecne-kremelska-propaganda-40439510

můžeš to řešit i z heldiska možnosti možností, kdo jediný je schopena ohoten rozpoutat případnou jadernou válku :-)))))))))


 #113109