Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5812626x
Příspěvků:
151227

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #114326

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.08.23 11:34:04 | #114326
Reakce na příspěvek #114300

Jsem rád, že sis to nakonec sám vyjasnil. Jen doplním, že informace o válečných zločinech vždy formuluje válčící strana ve svůj prospěch. No a naše sdělovací prostředky fandí jedné straně, takže slyšíme vše, s čím přijde Zelenskyj. To je ten, kdo (oficiálně) přivedl Ukrajinu do války pro tvrdohlavé trvání na vstupu UA do NATO. Války konec nevidět, ale jsou to statisíce mrtvých, 2 krát tolik těžce zraněných a rozbité celé vesnice, města, čtvrti a podniky, zničené mosty a obrovská zadluženost. Odpovědnost za toto bych neunesl. Ono už fungování státu, ze kterého odejde do zahraničí přes 12 miliónů lidí ukazuje na kvalitu jeho představitelů...


 #114300 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.08.23 11:44:07 | #114328 (1)

Já to ujasněné mám dávno a jsme rád, že jsme to mohl ujasnit tobě :-)))))))
Jen doplním, že informace o válečných zločinech formuluje ICC (mezinárodní soud v haagu), HRW, TI ap., kde jsi vzal, že váčící strana ve svůj prospěch, to netuším .-))))))))))) nebo lépe - formulace uvedneého válčící stranou nikoho nezajímá -))))))))))))) právě proto, co píšeš .-)))) takže i UA dostala nakládačku od TI .-)))))))))))))))

JÁ OSOBNĚ SLYŠÍMA ČTU OBĚ STRANY - sleduji taková media, terá jsou nezávislá a nemají problém, stejně jako já, s informacemi z druhé strany .-)))))

Po tobě tu odpovědnost nikdonechce, Kvído, tak se zklidni .-)))))))))))))))))
Kdybys byl prezident ukrajiny možná by jiní občané tvé země neusnesli tvoji protiprávní neodpovědnost, kdybys UA nebránil podle ústavy, a prostě by tě rozšlapali sami.
Na ty imbecilní emoční výkviky se klidně vykvajzni .-))))))
A nebo buď objektivní a začni řešit rusáka to on prohlásil, že zemi i v příapdě "možnosti možnosti" ohrožení musí chránit i za cenu lidských životů a je to rusko, kdo poslal bezdůvodně umírat a mrzačit statisíce svých občanů do jiné země, která ho nijak neohrožovala.

to ale neslyšíme, nečteme, asi jak jsi "mezi" .-)))))))))))))))))) mezi kozy :-)))))))))))))­))))))))))))))))))))

no, kvído, rusák roztřískal UA ekonomiku a zemi jako takovou už v 2014. proč se divíš že teolik lidí MUSELO odejít, ať už díky válce jako takové a nebo prostě hledat obživu, kterou rusák na UA znemožnil a nezmožňuje dodnes???
to je ta tvoje objektivita???? asi ano, viť? .-))))


 #114326