Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6597962x
Příspěvků:
162952

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #119630

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Negativní
08.10.23 17:05:25 | #119630
Reakce na příspěvek #119607

Ano, myslím smrtelně vážně, že vypovězení pronájmu sevastopolu klidně mohlo souviset JEN A POUZE s neochotou ukrajinců mít na svém území ruské vojáky, což také janukovyčovi vytýkali celou tu dobu těch asi 3 let 2011-2014 a proto v těch letech protestovali až do Majdanu. Ten požadavek byl logický a jak se ukázalo v 2014, i správný.
já samozřejmě chápu že ty jsi úplně zkroucenej myšlenkou, jak UA už už v 1992 chtěla hrrr hrrr do NATO, ale asi ne, hele. Pár jedinců určitě, ale vláda UA pro to vlastně nikdy nic nedělala, jednou se zeptala. Stejně tak teorie Petránka, že tam měla vzniknout základna US Marine stojí naprosto na vodě černého moře, to, co Petránek uvádí jako důkaz, ty údajné plány, důkazem pro US základnu prostě nejsou, nebyly, četl jsme to a umím to posoudit. Samozřejmě vždy existuje možnost utajovaného podvodu. nicméně pokud človk nechce fantazírovat, musá brát v potaz jen to doložené, a cokoli dalšího, jakoukoli další spekulaci, konspiracii, může brát jen jako "variantu", ale nikoli jako bábu tutovku. platí i pro rusáka, který se ale uvedenou základnou dodnes nevymlouval. což je nejpodivnější, protože kdyby byl schopen doložit záměr ukrajiny sevastopol nabídnout američanům, to by byla úplně jiná situace ..... i já bych to bral zcela jinak. po tvém.
UA chtěla do EU nedařil ose ani tam. NATO vůbec nehrozilo. Z této pozice mi nezbývá než konstatovat, že to s žádným, antož vojenským, paktem ve skutečnosti nesouviselo.


 #119607 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.10.23 13:14:15 | #119716 (1)

V podstatě tvůj pohled na věc znamená, že na co nemáš jednoznačné dokumenty, tak se nedělo. Z toho plyne, že se vše zjednoduší na dvě polohy - dobro a zlo. Samozřejmě je to zcestné.
Jsme v oblasti úvah, (vycházejících z různých příznaků a dostupných faktů), a úvaha není doložená pravda. Neberu vážně úvahy, kde autor dochází k závěru v podobě dobro-zlo, je to obvykle mimo realitu, patří to leda do arzenálu propagandistů.


 #119630