Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6471971x
Příspěvků:
160031

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #130619

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.23 00:42:22 | #130619
Reakce na příspěvek #130617

Odsouiit barbarství Ruské federace může někdo nezůčastněný. Né někdo,jako třeba neše vláda.která farizejsky jiné věci a i horší než nas Ukrajině naopak bezmezně podporuje. Jakýkoliv takovýto farijejský odsuzovač,jen podle toho jak se mu to hodí si pak prostě odporuje ve všem a působí minimálně směšně až uboze. Žádnou další podporu takzvaný "Svobodný svět",tedy USA a spolek jeho poskoků proti Rusku už nesežene. Nikde po celém světě. Jedině snad ty které si koupí. A divím se že ty nejodanější farizeje,jako třeba naši vládu vůbec ještě pustí do Arabských zemí,že se s nimi vůbec baví. Takový obojetný fazizej ztratil jakoukoli kredibilitu a očekávám že v takových Arabských zemích se z naší současnou vládou abslutně nikdo bavit nebude. V Asijských zemích jen vlažně a budou je brát za klauny. Američané nebo v Bruselu naše vládní představitele rádi uvítají jako nadšené pohůnky a poskoky.


 #130617 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.12.23 01:18:24 | #130623 (1)

Ještě dodám k tomu to že já postup Izraele chápu. Bud musel postupovat takhle a nebo to nechat být. Jenže on to nemohl nechat být. To co tam udělal Hamás je zvěrstvo. Zvěrstvo,jinak se to nedá napsat. Zvěrstvo. Ale tady jde o to že naše vláda si myslí že přáteství znamená jen bezvýhradný souhlas absolutně ze vším. Skutečný přítel ale umí říct i kritiku. Absulutní souhlas ze vším není přátelství ale potolízalství. Izrael nadělal spousty chyb,včetně bezpečnostních. Jak to že Hamas mohl proniknout do tolika oblastí,do tolika míst a mohl tam tak dlouho řádit ? Jak to ? Kde byly Izraelské ozbrojené složky,které to tam měly chránit ?? Položil si tu otázku tady někdo ?? To tam nechali ty vesnice svých občanů nechráněné jen tak ? Kde byli ty Izraelské prapory ? Nemastili náhodou někde úplně jinde Araby,aby podpořili militantní Izraelce jinde ? Pochopil bych kdyby na jednom místě,do jednodo kibucu vniklo komando Hamásu a 20 minut tam řádilo,zabilo 50 lidí a pak zdrhlo. Ok,to bych chápal,že nějaký velitel Izraelského praporu zachrápal,chyby v komunikaci atd. nebo něco podobného. Ale selhání ochrany na tolika místech,to ukazuje že absolutně selhali Izraelské bezpečností složky. Oni nemají něco jak oddíly rychlé reakce,tedy aby měli každých 15 km pokrytých rychlým výjezdem,aby kdekoliv byli do maximálně 15,20 minut ? Jako nechápu. Izrael nasekal spousty chyb a to nejenom bezpečnostních,přes­to to všechno já ten jeho postup v Gaze chápu. Ale bude to mít pro Izrael nedozírné následky. A především a hlavně pro Židy po celém světě. Jestli se potvrdí to co říká propaganda Hamásu,tak se stane to že všechny Židy na celém světě budou chtít muslimové zavít. A už né jen ti militatní. Židé mimo Izrael,který se stane opevněnou pevností budou všude v ohrožení života


 #130619