Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5871849x
Příspěvků:
151514

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #142344

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
22.02.24 20:54:11 | #142344
Reakce na příspěvek #142338

Progresivita a radikalismus jsou úplně jiné významy
samozřejmě někomu se progresivní liberalismus může jevit jako radikální

mně se jeví jako levicový a tedy špatný, je symptomatické, že ty zjevn ěnevíš, co to vlastně je a přesto toho máš plnou tlamičku. shodou náhod a okolností nejsi úplně mimo, ale zase - jak pro koho - a sám s etady dostáváš a usvědčuješ z toho, že bys chtěl určovat druhým, jak mají žít, a svoji pravdu vydávat za jedinou správnou .

mohlo by tě to nakopnout aspoň k poznání, že to tak není a neustále blemcáš kraviny. to, co vyčítáš druhým, děláš sám . stačí pohopit, že v těch subjektivních pravdách, tedy názorech, je to tak běžné a dovolávat se toho, aby si někdo neusurpoval svoji jedinou subjektivní pravdu (objektivní může a musí) , je vlastn ědovolávání se téhož tebou :-)))))))))))))­)))))))))


 #142338 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.02.24 06:53:30 | #142365 (1)

Řeknu k těm tvým elaborátům asi tohle. Jsi už moc dlouho na netu a už jsi si zvykl na praxi za ty roky,že co řekneš,tak to tak i je. Ale to je jenom a jenom tvoje dojmostika. Ty tak lžeš že už těm svým lžím i věříš,došlo k tobě k deformaci osobnosti. A tu léčíš tím nejhorším způsobem a to závislostí na internetu. Vysledek ? Anomymní brouk pytlík Krak :-)))))))))))))) Oba víme že ani jeden z nás toho druhého nepřesvědčí o své pravdě ani o milimetr. A proto mě neprosto udivuje fakt,kolik svého času jsi této zbytečnosti,tomu marnému,jalovému meldování ochoten dát. Jako by jsi měl žít dalších 450 let :-)))


 #142344 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.02.24 10:59:08 | #142395 (2)

Ta tvoje dojmologie, ty ani nevíš, jak jsi k smíchu :.-))))
uvědomuješ si, že větou : "Jsi už moc dlouho na netu a už jsi si zvykl na praxi za ty roky,že co řekneš,tak to tak i je. Ale to je jenom a jenom tvoje dojmostika." naopak dokladuješ ty, že jsi totálně zdeformovanej a zdegenerovanej a lžeš, sotva otevřeš hubu? :-))))))))))))))

Já svoje pravdy, navzdory rokům na netu, DOKLÁDÁM, minimálně liogicky zdůvodňuji.

Ty se jen vztekáš jako malé dítě, že není po tvém (stylem, že to zoufale přehazuješ na druhé, ty tvoje přístupy) a nebo lžeš jako když tiskne, ať už jen z afektu nebo programově.

anonymní debil antagon .-))))))))))) udivuje mne, kolik času věnuješ vykrkávání se z těch tvých mindráků, frustrací, že jsi jen hloupé tele, se kterým si vytřu prdel, kdykoli se mi zamane :-)))))))))

dvě poučky pro tebe, nejméně jednu jsme ti už sdělil, proč se jí neřídíš :

  1. je lepší nechat druhé, aby si mysleli, že jsi debil, než promluvit a dokázat jim to
  2. "velký" člověk se zabývá myšlenkami. "průměrný" člověk se zabývá formálností. jen "malý" (rozuměj hloupý, tedy např. ty) člověk se zabývá osobou oponenta :-)))))))))))))

 #142365