Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5844777x
Příspěvků:
151332

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #144776

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
11.03.24 01:56:50 | #144776
Reakce na příspěvek #144293

Proboha, kde jste byl v listopadu 2021? Putin před celým světem vyzval USA k jednání a členství UA v NATO. To je ekvivalent stavu, kdy USA zjistily ohrožení z Kuby a řešili to jednáním. A dohodly se.
Proč z tohoto (2021) jednání USA odešly a odmítly před celým světem o tom jednat? Řešily to vyhrožováním sankcemi, věřili ve vítězství UA. Výsledek je jaký?????? Kdo je vinen zahájením této války? Nejsou "náhodou" hned viníci dva, s vládními poskoky v desítkách států dokonce mnohem více?
Ano, je zločinem řešit problémy útočnou válkou, ale ještě větším zločinem je odmítat řešit problém u stolu. Jednání znamená ústupky, může trvat roky, ale nemusí nikdo umírat, nemusí se ničit...
Co na tom chcete vyvracet, čím?


2  
 #144293 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
11.03.24 06:54:40 | #144777 (1)

ty jsi ale dement...


1  
 #144776 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
11.03.24 11:00:28 | #144781 (1)

Tolik blbostí v jednom příspěvku, to se nevidí ...

  1. Putlera už od září celý svět vč. OSN vyzýval, ať jedná s Ukrajinou. To prase se nakonec uvolilo až v listopadu a předložilo neakceptovatelné podmínky, to víme dávno, pouzye ti, kdo byli kdo ví kde, to neví.
  2. je pravda, že výzvy světa psychopatovi, ať jedná, a jeho svolení k jednání je ekvivalentem jednání o raketách na Kubě v době Karibské krize. akorát to nebyla aktivita rusáka, ale světa a USA, kdy to psychopatický prase se nakonec uviolilo jednat, ale pouze s USA (důvod?)
  3. jedná se tedy odehrálo, ale na straně ruska tam nikdo rozumný nebyl, jako za karibské krize. a dál rusák navážel zbraně a rakety na ukrajinu a vraždil.
  4. co zcela eliminuje jakoukoli možnost srovnání je ale situace, ve kteríé se to ruský prase "laskavě uvolilo" jednat. nebudu vysvětlůovat, kdo to nechápem, je automaticky debil.
  5. USA jednání neodmítly. jednání se odehrálo a strany s enedohodly. důvod byl řečen jasně : nesplnitelné podmnínky ruskýho prasete. tys bylk zas ezfetovanej, že to nevíš?
  6. Nikdo nic neřešil vyhrožováním sankcemi. Sankce na rusáka jsou od 2014, kdy rusák tu válku začal, a pouze se stupňovaly s tím, jak rusák porušoval právo a páchal válečné zločiny.
  7. Viníkem je samozřejmě JEN A POUZE RUSKO,,,,,,,,,,­,,,,,,,, že mu nikdo nic objektivně nedělal a ta svině začala krást a vraždit a lhát o důvodech.
  8. odmítat řešit cokoli se svinským vraždícím prasetem je naprosto v pořádku, žádný prohřešek.
  9. jakékoli jednání NEMUSÍ skončit dohodou, pokud jedna strana odmítá respěktovat právo - v našem případě ruský prase odmítalo vrátit ukradené a přestat vraždit a táhnout domů, tedy do ruský prdele. ¨
  10. ano, jednání znamená ústupky. ruská svině ale celou dobu raliyuje NIKOLI JEDNÁNÍ, TY TRUBKO, ALE VYDÍRÁNÍ. Jak a o čem chceš férově jednat za stávající situace? Už 1000x ti bylo řečeno : když ti někdo vletí do baráku, zastřelí bábu a dědka, znásilní ti ženu a dceru a tebe zavře na hajzl, o čem s ním budeš jednat, povídej????? kam až mu ustoupíš, ukaž, jakej jsi sráč ..............

Všehcno jsme ti vyvrátil jen logikou a fakty. Všechno.
Jeidné co možná ne to, když přiznáš, že jsi fakt nechutnej zbabělej sráč, kterej tomu agresorovi u tebe doma "udělá kompromis" a dohodneš se s ím, že zabírá vše co máš, na vraždy a znásilnění se zapomene, ale tebe nezabije, když mu budeš na písknutí nastavovat vlastní prdel.

Mně se z tebe už chce asi blejt, kvído, nezlobíš se, doufám.když tě nezabije


 #144776 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
11.03.24 11:04:32 | #144782 (2)

k 7. dodatek : ohledně Krymu nevíme dodnes, proč ho anektoval. nebo možná víme, ale ani to ruský prase žádné relevantní důvody neuvedlo


 #144781 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
11.03.24 11:16:26 | #144784 (1)

Kde jsem byl? Povím ti to, příprava obrany země před Ruskem, nová bezpečnostní nařízení země ČR o obraně vlasti před diktaturou jiných zemí.A kdepak jsi byl ty,budu hádat?Doma u počítače.


 #144776 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
11.03.24 15:24:15 | #144816 (1)

Jen k tomu jednání Ruska a Putina o neuralitě Ukrajiny, mám teď málo času.
Neutralita Ukrajiny nebyla v té době reálně možná, probíhala tam v podstatě občanská válka (za účasti některých neoznačených ruských jednotek). Jakým právem by o ní měly rozhodnout jen USA a Rusko? K přijímání nějakého nového člena do aliance je třeba splnění mnoha podmínek a hlavně souhlasu všech členů NATO. Vždyť víme, co dalo práce přijetí tak vzorově bezproblémových zemí jako Finsko a Švédsko.
Putin žije v diktátorských představách, že stačí aby se dvě velmoci dohodly a ostatní budou skákat přesně podle toho. Já si zaberu tuhle část světa, ty druhou. Tak tuhle historickou anomálii už snad máme za sebou. Že o tom USA odmítly jednat, tomu rozumím. Dost by to připomínalo Mnichov - o nás bez nás.
Za válku může ten, kdo ji začal. Že jí předem vyhrožoval, to ho neomlouvá.


 #144776