Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5537517x
Příspěvků:
149806

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #149291

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
06.04.24 00:45:08 | #149291
Reakce na příspěvek #149288

Obsah příspěvku byl smazán. Důvod: nahlášené vulgární urážky


 #149288 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
06.04.24 07:45:39 | #149303 (1)

Fakt se začni ovládat,ty vole...On se k tobě chová maximálně korektně a nemůže za to že jsi si svojí samolibostí a blbostí prosral další válku. Jseš anonymnní,pos­ranej,jednostran­nej zbabělec,ale chtěl by jsi na náměstí pomník,ty vole. Ale už další prosraná válka po Agfánu jako fakt stačí,už bych tě chytil za tu tvojí držku a klid jako. Taky ve všem u Kvídem nesouhlasím,tak ho ale rozporuj jako člěvek a né jako chudák,kterej ví že válku si prosral a na to aby tam šel osobně je moc posranej a zbabělej a tak má jenom pěnu u huby a bezmoc a vztek. Ukrajina přijde o část území,smiř se s tím. V pořádku to není,zabírání území jiného státu je praxe která nemá co dělat ve 21 století. Ale furt lepší než jadernej armagedon a konec světa. A ty tvoje kecy že atomky nic skoro nedělají,si strč tam kam slunce nesvítí. Protože já ti na ty tvoje kecy,kdy klidně vezmeš všechny sebou,seru. Kdo tebe poslechne,ten skončí bud na krchově a nebo na invalidním vozíku.


 #149291 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.04.24 19:09:24 | #149615 (2)

Neboj, on prý mne nečte, takže se neurazí :-)))
A já to stejně píšu primárně pro ty ostatní.
Takže s euklidni, antoušku, já vím, že jsi hysterický nervák, ale ať si neublížíč - prdne ti v hlavě cé=bka, začneš slintat a tahat nohu .... i když někdy mám vtíravý pocit, že to už tě postihlo


 #149303 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
06.04.24 08:14:42 | #149313 (1)

Neumíš se kontrolovat, takhle si nemůžeš dovolit diskutovat s člověkem o dvě generace starším jenom proto ,že má odlišné názory ! Qído zkrátka stále omlouvá naprosto neadekvátní ruskou reakci na domnělé (?) usilování Západu po přetažení strategického ukrajinského území na svou stranu hřiště. To ovšem není nic nového , odlišný postoj už jsem vyjádřila vzápětí po přepadení Ukrajiny , ale nemusím se kvůli tomu uchylovat k podobnému stylu diskuze.


 #149291 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
06.04.24 08:34:27 | #149320 (2)

Tenhle argument já ale třeba neberu,stejně jako bych ho nebral,kdyby USA hypoteticky vlítli do Mexika,z tím že tam něco ohrožovalo strategickou bezpečnost USA. Ovšem a tím jsem si zcela jsitej by zdejší "svatí rozhorlení" náhle ale zázračně "procitli" a už by jim vojenská agrese,pro udržení strategické bezpečnosti najednou nevadila. To by jsi koukala kolik času by se udělal takový Krak a ti okolo,aby začali psát úplně obráceně :-))) Když moralizuje o bezpráví pokrytec a obojetník,vypadá to vždycky tak nějak blbě :-))))


 #149313 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
06.04.24 08:50:45 | #149326 (3)

Za jediné přípustné řešení zkrátka pokládám trpělivou diplomacii a vojenské agrese všeho druhu , budu odsuzovat stejně. (Asi takový "typicky" ženský postoj.) *33018*


 #149320 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.04.24 02:05:30 | #149449 (4)

Ten váš postoj je naprosto správný. Chápu, že použití agrese je silná káva. Nevím, zda si uvědomujete, že k agresi se člověk i stát dá donutit jeho ohrožením a to dokonce za využití zákonů či mezinárodních dohod. To je vždy otázka schopnosti intrikovat s cílem něco si vynutit a získat. A to se v tomto případě stalo v podobě ohrožení obranyschopnosti RF. Vynucená agrese měla položit ekonomicky i vnitropoliticky RF "na kolena". Cílem bylo rozbití RF na malé státy a s novými vládami jsoucích v pozici slabocha zajistit obchodování dle pravidel určených USA. USA došly do stavu, kdy nehodlají dopustit vytváření unií (federací, svazů), které by měly podobnou sílu a význam, jako USA. Nelíbí se jim Indie, Čína, Rusko, nakonec ani EU. Kolik lidí si toho všimlo?
Otázka narušení obranyschopnosti RF? Je třeba uvážit současný stav rovnováhy sil ve světě, význam jaderných deštníků, fyzikální a technické možnosti obrany při současné, ale i budoucí úrovni zbraní. Krom toho je třeba porozumět na čem stojí rovnováha sil, vzájemné ohrožení. Dále je třeba vzít v potaz skutečnost, že v oblasti obranyschopnosti nelze spoléhat na sliby. Důvodem je nevratnost do původního stavu, původních pozic. Je naprosto nesporné, že vojensky je UA naprosto jiný protivník v současnosti oproti pozici jako člena NATO. (Stejně jako my, když máme smlouvu s USA o prostorech pro jejich základny na našem území). Jde o dost rozsáhlý komplex souvislostí, které coby laik zvládám nedostatečně. Ovšem o těchto souvislostech se diskurs nevede. Žvaní se o chřtánu imperialisty, o psychické poruše Putina, vymýšlí se hrozby dalších válek, tancuje na dojmech. Prostě krmivo pro "nenáročné". To všechno jsou taková "fakta", jejichž pravdivost je stejná, jako byly výpočty pro vedení války UA s RF. Nějak to nevyšlo, že?
Jistěže máte pravdu v tom, že je třeba jednat. Zastavit zabíjení a jednat a jednat. Třeba sto let, ale nezabíjet!
Třikrát bylo jednání o zastavení krize a válčení zahájeno, kdo je ukončil?


1 2  
 #149326 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
07.04.24 17:41:29 | #149585 (5)

Zatím jsi žádné ohrožení nedoložil, prcku .-)))))))))))))­)))))))
Zvažuj si co chceš, ale necpi ty sračky na sklo, pokud k nim nemáš důkaz.

O těch hovnech se diskurs vést ani nemůže, protože to je čitočirá fantasmagorie. Už jsi někdy vedl disputaci s psychopatem?
my někteří normální s tebou psychopatem skoro denně a to bys nechtěl.

Zastavit zabíjení, ODEJÍT RUSÁK Z UKRAJINY a pak jednat. samozřejmě vzhledem k tomu, že tak to mělo být od začátku, rusák odškodnit ukrajinu a putlera vydat do haagu. třeba ne hned, postupem času

Jistěže máš pravdu v tom, že je třeba jednat. Zastavit zabíjení a jednat a jednat. Třeba sto let, ale nezabíjet!
kdo začal válku a i přes žádosti celého světa ještě nikdy ji za 10 let neukončil? Kdo? No řekni?

No neřekneš, já vím, protože jsi rusofilní sráč


 #149449 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.04.24 18:33:07 | #149607 (3)

Ty náš malej přepřiposranej vševědoucí chytrolínku, miminko, místo těch tvých teorií, počkej, až USA vlítnou do mexiku, ju? :-))))

zatím staví plot, ty naše mimčo .-))))


 #149320 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.04.24 18:50:57 | #149612 (2)

???

  1. Jak jsi přišla na ty dvě generace?????
  2. Tady už nejméně dva roky nejde o odlišné názory, ale o zarputilé odmítání Kvída svoje názory podpořit něčím jiným, než rosofilním filckováním a odporným rusofilním podržtaškovstvím.

Já nemám nic proti tomu, když tady kvído vyjádří svůj idiotskej názor, který nemá absolutně jak a čím podložit
a to jsem mu už psal.
vyjádřit názor může. jednou, dvakrát. tady nejsme blbci, kteří si nezapamatují něčí názor, pokud by se to někde stalo, může to kvído dotyčnému korigovat, znovu směl by být schopen sám pochopit, že v takovém případě se ty jeho sračky stávají jen a pouze provokací. nikdo z nás fakt nemá zájem furt mu vypisaovat jasně a jednoznačné, zvětšiny faktické, doložené výhrady k jeho dementní fantasmagorii - přesně jak jsi psala - nejlépe názory doložené fakty. i tak se budeme prát s tím, že Kvído nepochopí, co označují pojmy jako "realita", "fakta", "důkazy" a bude nám cpát svoje pojetí, odlišné od dohodnutého, ale budiž, vno tak mu zase 2x-3x vysvětlíme, že jen mele blbosti a ať si významy těch slov dostuduje.
Ano, jak píšeš, Kvído stále omlouvá rusáka svou debilní fantasmagorií. Tak kdy už mu někdo řekne : A DOST a příště už jen s důkazy, že to bylo, jak tvrdí? A nebude argumentovat takovým hovnem, jako že "rusák to tak cítil".

Ví naprostý hovno, stejně jako DODE, stejně jako my tady, co a jak rusák cítil. MY aspoń vycházíme z toho, co rusák říká, jak se chová - tedy z reality. Ta vopice si ale naprosto nestoudně už jen vymýšlí.
Tak ho zastav ty a já se nebudu muset uchylovat. A nebo holt budeš muset zastavit zase mne a zase budeš muset začínat s chápáním, kdo je pro diskusi větší škůdcé, víc zbytečnej.
ale proč mám nazývat nějak jinak jeho skoro


 #149313 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
07.04.24 18:53:37 | #149613 (2)

PS : mně je jedno, kdo proti mně "stojí" (proto si neberu moc servítky ani v debatě se ženským nickem), a kolik mu je.
Já reaguji čistě jen na jeho "diskusní styl", teda v jho případě absolutně nediskusní. Kdy už to považuju jen za provokace a vysírky - nemá ani milimetr důkazu o tom, co TVRDÍ - kdyby to aspoň byl jen názor, ale on to TVRDÍ. Ale bude to bez důkazů blejt furet - tak kde to jsme? k něčemu takovému se vážně mám chovat slušně, jako k normálnímu člověku?¨

snad ne ....


 #149313