Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5416165x
Příspěvků:
149002

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #150282

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.04.24 10:37:25 | #150282
Reakce na příspěvek #150261

Pokud vím, Borsta jsem po jednom jeho proruském příspěvku označil za rusofila já, jestli součet, top nevím.
Nechápu, co máš pořád s tím "neznáš ho".
Jeho neznám, ale jeho vyjadřované názory snad ano, nebo čemu na tom pořád nerozumíš, že to k uvedenému označení stačí, už z definice fusofilství, ta je přeci o názorech, nebo co to podle tebe rusofilství je ???


 #150261 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.04.24 11:47:25 | #150307 (1)

Na základě zdejších příspěvků lze jen odhadovat, ale v žádném případě soudit. Když kupříkladu čtu kritiku o sobě, nepřestávám se divit, jak dalece se to nepodobá realitě mého života.


 #150282 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.04.24 11:50:34 | #150309 (2)

Na základě toho, jak tady o sobě píší a se prezentujíá místní diskutníci můžeš úplně všechno.
jestli ti diskutníci o sobě lžou, jejich problém. prostě se staví do přísluěšného světla sami sebe


 #150307 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.04.24 16:25:30 | #150350 (3)

Vůbec nepochybuji, že ty skutečně věříš, že můžeš všechno.Házíš tady vrahy , lháři , rusofily a celou paletou vulgarit. Ty bys měl mít správně na všechna diskuzní fóra přístup zapovězen.🤫 Vysvětluješ to tím, že jsi k tomu vyprovokován , což většinou pravda není. Dva , maximálně tři lidé , ti jen urážky vracejí .
Omlouvá tě to, že nejsi hloupý a přese všechno férový. Jednáš na rovinu , nepomlouváš za bukem , nenahlašuješ, nefňukáš když tě někdo smaže, nelituješ se.🫣


 #150309 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.04.24 20:55:56 | #150372 (4)

Ty si šašek .-))))))))))))???
Jak "věříš"?
Já vím, že na základě zde projevovaných názorů si mohu na autora utvořit normální názor všetně škatulky. To je tak jistý, jako že musíme chodit na hajzl.

Většinou to pravda je, stačí pochopit, že nestoudnou provokací může být i 2leté opakování stále stejných sraček bez jediného důkazu.. Rozhodně to není diskusní.. Zbytku urážky jen vracím a mnohdy ani ne.
Zastávám názor, že normální člověk s mozkem ví, kdy je něčeho moc, a musí být schopen se tím řídit.

Ano, jsem upřímný. To patří mezi diskusní pravidla.


 #150350 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.04.24 22:37:16 | #150378 (5)

"Ty si šašek" tam zůstalo z reakce na pussýka


 #150372 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 07:29:04 | #150386 (5)

Antagon a Puss (třetího už jsem ti odstranila z cesty) reagují na tvůj projev obecně, obdobně jako to děláš ty vůči nim . Nikdo tě samozřejmě nenutí, abys chválil easyho protižidovské konspirace ,nebo antagonovy "okamurovské" postoje, ale neúnosný je způsob . Totéž v bleděmodrém platí i pro ně. Vtip je v tom,že ty se takhle nechováš jenom k nim dvěma ,ale ke všem oponentům .
Upřímnost může být prezentovaná i slušnou formou a v pravidlech diskuzí dokonce - musí!


1  
 #150372 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 12:47:16 | #150417 (6)

Myslím, že se zase mýlíš :-))))))))))))))))))
Ty jsi třeba hodně můj oponent a uvedneým způsobem se k tobě nechovám
Dokonce na antagona občas reaguju naprosto normálně, i když on prožívá zase jednu ze svých histerií :-)))
Te´d tady na mne doráží pussík a zatím si ho jen naštělovávám k "nákoppu" .-))))))))))))
BORST je oponent, kromě rusofilství jsem ho snad zatím nijak neurážel

oproti tomu dokáyu nesouhlasit s hozou, tak jsme zde, krudoxem ai součtem (s tím za sebou máme 2 celekm zásadní konflikty) :-))))

co mi z toho vychází : když se někdo baví slušně, kam já tedy počítám i diskusi na základě argumentůa důkazů, nikoli neprokázaných fantasmagorií nebo dokonce lží (to uvedené považuji za NEPROSTO NESLUŠNÉ, SPROSTÉ VEDENÍ DISKUSE a nepovažuji to za diskusi), tak když je někdo soudnej a přiliš nehrká lži, píčoviny, dom,něnky, fantasmagorie (uvede je max jako možnost, jednou a dost, nebo max 1x za půl roku), tak s tím žádný problém nemám - ani s informací, ani s autorem. pokud mne někdo nutí DEN CO DEN vyvracet píčoviny a nesmysly, pak zhruba 3-30 den (podlůe síly píčovin) končí moje tolerance a k takovému debilovi se prostě budu chovat a chovám jako k debilovi. jak taky jinak?

S poslední větou souhlasím, myslím ale, že jsme ti sem víckrát posílal ta pravidla diskuse a že ta VERBÁLNÍ lsušnost je jen jedním z asi 5-6 pravidel, kdy ta další pravidl jsou pro diskusi mnohem důležitější než to, jestli v ní v nějaké exponované chvilce někdo nazve druhého blbcem

Takže : ne, nechovám se tak ke všem oponentům, pouze k profláklým debilům, kteří nediskutují, ale jen hrnou. důkazy a argumenty nepředkládají ani na opakované výzvy, lžou, vymýšlejí, ignorují logiku a co jim píší druzí, upřednostňují svoje vlastní definice pojmů jako právo, morálka, slušnost a nerespektují obecně přijaté
a ne, nechovám se tak k nikomu, KDO DISKUTUJE. pouze k těm, co neví, co to diskuse je.


 #150386 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 12:52:16 | #150419 (6)

PS : když vidím, že ti to oaljkovala martička čokl, tak ještě dodám, že to je přesně typ člověka (martička čokl), který nejen není schopen diskuse, kterou si představuje jen v podobě osílání odkazů na dezolátní dementy na FB, jako míša a petřík, vejícčko, káča konečná ap., sama nejen nenapíše vlastní myšlenku (zjevně nemá), ale dokonce není schopna ani odpovídat na dotazy k tématu, zabývá se pouze oponentem v osobní rovině (ale relativně slušně, to ano, a proto je to diskutérka, že lepší není? .-)))))))))))))­))))))) a umí jen vyhazovat za názor :-)))))))))))))­)))))))))))))

Takže co tím chci říct : polibek smrti pro tvůj příspěvek .-))))))))))))))))


1  
 #150386 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 17:09:05 | #150440 (7)

Marta je chytrá ženská s řadou odlišných politických postojů , na rozdíl ode mne krajně levicová a s tím související odlišnou mentalitou . Ale protože jsem člověk středu , občas se shodnu s oběma stranami a souhlas Marty rozhodně nevnímám jako danajský dar , obdobně jako když mi něco olajkuješ ty. 🙂
Mě naopak schopnost konsenzu těší , protože lidé by se měli umět domluvit a respektovat i právo oponenta na jeho názor.


1  
 #150419 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 18:19:45 | #150452 (8)

Mohla bys mi napsat pár těch "chytrostí" martičky?
Míněno co ti od ní přijde jako chytré. Konkrétně.

Děkuji :-)))


1 1  
 #150440 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 18:26:08 | #150454 (8)

Právo oponenta na názor nikdo nikdy nezpochybnil :-)))
Zpocybňujeme LHANÍ a případně odmítáme diskusi formou linkování na "názory" těžce nekvalifikovaných debilů jako je míša a peťka, vejce, kačka konečná (ta je z nich ještě nejlegitimější) ap.
To už je jen krůček k tomu respektovat právo pussýka na zasírání tohoto fora dementními obrázky s názorem takty někoho, kdo ví koho.

Já si nevybavuji od marťase čokla jiný názor, než právě ten hloupý, "pacifistický", že by ukrajina měla ukončit obranu a začít s rusákem jednat. Který také není její, a jen ho přebrala ze svých dezolátních zdrojů. Ale je pravděpodobné, že její postoj takový je - ukrjaina se přestat bránit, rusák si ještě zabere půlku území ukrajiny a krym a pak se bude jednat - jestli zbytek ukrajinců ruská svině vystřílí nebo uteče nebo se zabije sám.
Klaiscké pacifistické schema vyřešení konfliktu, když straníš agresorskému vrahounskému psychopatovi, ato všichni komunisti teda putlerovi straní, nebudeme si nic nalhávat.
když i zeman se chytl za nos a otočil do srozumitelna, co ze exotické exempláře to musí být, kdo dodnes, po všem tom vraždění a žádném objektivním důvodu drží pěstičky zocelené u licích pecí a šachetních lopat, tomu ruskýmu psychopatickýmu vrahovi? to nejsou normální lidé, to je lidskej povl.


1  
 #150440 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 20:38:36 | #150473 (9)

A přitom právě ta Konečná je taky velice inteligentní ženská. Vy pořád motáte dohromady ideologii a inteligenci.
A jak ses mě ptal, jak to poznám, tak podle způsobu psaného projevu . Což vůbec nesouvisí s tím, zda s jejími polit.postoji souhlasím , ale schopností se vymáčknout , slovní zásoby ap.


1  
 #150454 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 21:35:27 | #150501 (10)

Začnu zprostředka : čili píšeš, že jsi schpna něco poznat z psaného projevu. takže jako my třeba rusofila ap.

A ke Konečné : inteligence jako zkoumaná veličina je samozřejmě jen schopnost logického myšlení. pak je emoční inteligence, schopnost vcítění se ap. nebudeme řešit hlouposti : pokud se bavíme o inteligenci, můžeme se bavit buď o "bodech" IQ, což je ale stejně jen srovnání schopností zkoumaného s nějakým obecným vzorkem stjně -letých jedinců, nebo naopak srovnatelnost s mladšími nebo staršími.
my s etu ale většinoui bavíme o inteligenci obecné, vyjádřené spíš schopností používat (a dostatek potřebných) znalostí k utváření správných názorů. Tady se samozřejmě dostáváme k jádru kokršpaněla, že pohled na to, co je správné, máme každý jiný.
takže zatímco pro men je správné, že si nikdo neosobuje právo využívat mých schopností ku vlatsnímu prospěchu, soudružka konečná to vidí přímo naopak - že jsme povinen svoje schopnosti poskytovat k využití i neužitečným lemplům a parazitům.

no a teď co je správné objektivně???
to si uzavři sama.

každopádně z méího pohledu ŽÁDNÁ FORMA PARAZITISMU není správná, i když zase tenčí led, v normální přírodě funguje parazit s hostitelem v symbioze, protože i parazit je hostiteli NĚČÍM UŽITEČBNÝ.
v případ ěčlověka to tak ale není - lidští parazité nejsou těm hostitelům užitečníáí v ničem, jen naopak. z tohoto úhlu pohledu má soudružka konečná naprosto zcestný pohled na věc, převedeno do jazyka našeho tématu : má naprosto zcestnou "inteligenci", lz enapsat i "je blbá jak rozeschlý necky", protože inteligentní člověk by k jejímu závěru upřednostňujícímu škodlivé parazity NIKDY NEDODOŠEL.

Takže je mi líto, soudružka konečná není inteligentní, jediné, co jsme ochoten jí přiznat, že soudružka konenečná je .............. komunistka.


 #150473 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
14.04.24 11:29:48 | #150550 (11)

Ještě jsem předtím zapomněla dodat - podstatné je , jak kdo dokáže vnímat a porozumět smyslu psaného slova.

Milý Kraku, mezi námi je jeden zásadní rozdíl - pokud nemohu říct o lidech nic pěkného , raději je nehodnotím vůbec. Uvědomuji si totiž, že moje názory jsou přese všechno subjektivní a mohly by nespravedlivě ublížit. Jenomže ty to máš ložené přesně naopak! S gustem prezentuješ zdrcující kritiku a os.urážky. Samozřejmě nejsi sám, takových je vás tu většina.


 #150501 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
14.04.24 11:42:25 | #150553 (12)

Jo, to je možné.
Já když jsme si jistý a mám důkazy a argumenty, nemám problém v internetové diskusi - tedy vůči lidem, které neznám a nejspíš nikdy nepoznám - být až drsně upřímný. Když je někdo debil, je třeba mu to aspoň naznačit, a ne ho nechat v omylu, že má rozum.
Ale třeba v reálu, kde mne s některýma lidma pojí mnohem víc, mnohev víc času ap. s eněkdy také chovám jako ty, to je pravda - tedy že k nim nejsem krutě upřímný.

Mimochodem, já jsme si internetové diskuse oblíbil zčásti i právě proto, že se nemusím přetvařovat.


 #150550 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 21:59:10 | #150506 (10)

je úplně blbá, sice inteligentní, ale blbá... *49*


1  
 #150473 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
14.04.24 11:22:55 | #150549 (11)

Pak si přinejmenším nemáte co vyčítat. *16076*


 #150506 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 19:33:46 | #150467 (8)

Chytra? To nemuzes myslet vazne, jinak by uz davno prohledla ruskou propagandu!


1 1  
 #150440 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 20:32:43 | #150472 (9)

I člověk , zastávající krajní politické postoje, může být inteligentní .To bys mohla vědět.


2  
 #150467 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 21:23:44 | #150497 (10)

To taky vim, ale v tomto pripade se o to añi nejedna..


 #150472 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.24 21:58:05 | #150505 (10)

umí psát tvrdě a měkké i/y, to jo...


 #150472 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
14.04.24 00:50:47 | #150516 (8)

Zlatá střední cesta je pouze v Buddhismu, nemůžeš být střed pokud tě toto vše v bytí zajímá víc jak sebe zdokonalovat na cestě probuzením.Vzdy když někdo řekne že je střed rozumím tomu, že sám sobě lže, poněvadž střed zvládne jen dokonalá bytost probuzená.


 #150440 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
14.04.24 11:34:53 | #150551 (9)

Bez obav, přestože před závažným rozhodnutím až příliš rozmýšlím a váhám , o to víc jsem si potom jistá. O charakteru a intelektu některých zdejších lidí , ale příliš váhat nemusím. *32815*


 #150516 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
14.04.24 14:37:43 | #150568 (10)

Dokonalá bytost střední cestu používá na své zdokonalení a v klidu neřeší druhé jen sebe a své vnitřní ticho. Váha jen člověk co si není jist se svým já. Charakter a intelekt řešit můžeme a však už střed tím pádem nejsme, vždy odbočíme a tím nejsme v jednotě vlastního vnitřního ticha v probuzení se.


 #150551 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
15.04.24 08:27:13 | #150617 (11)

S ezoterikou musíš jinam .


 #150568