Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6599786x
Příspěvků:
162952

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #159457

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
05.08.24 20:31:10 | #159457
Reakce na příspěvek #159418

Tvoje tvrzení že Rusko už nic nemá co jsi psal byla lež. Tvoje tvrzení že už se migrační krize vedením EU řeší je další lež. Co tady ještě děláš,když jenom lžeš ? Ty jenom lžeš,ale budeš tady dělat ze sebe arbitera morálky a slušnosti,který určí která lež nemá ve společnosti,nobo tady na webu místo ? Ty jseš neskutečnej :-)))))))))))) Míra tvé drzosti a samolibosti je fakt neskutečná :-))))))))))))))))) Ne,svět podle tebe by normální rozhodně nebyl. Byla by to zvrácená karikatura na 50.léta,jen přesně v obráceným gardu. Zatím teda bez uranových dolů. Ale s váma je možný fakt už všechno


 #159418 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
05.08.24 21:46:17 | #159476 (1)

yla top pravda. Proto rusko začalo nakupovat zbraně v iránu a koteji, už nic neměli :-)))

a nic s tím neuděláš :-))))

jistěže se už řeší, už deportujou za 23 2x víc než v 22 a je mnohem víc určenejch k vyhazovu. stejně tak busou přísnější kontroly a požadavky na přijetí.
uznávám, že idiot, kterej si myslí, že v dnešním světě je možné všechny imigranty shrnout bagrem na hranici EU a pustit na ně psy, nebo jak spávám já - automatická kulometná hnízda, spokojenej nebude. stejně jako blbec, kterej netuší, že i když se mi přerozdělování taky nelíbí, respektuju, že pokud jsem vlezl do nějakého společenství a v tom společenství se rozhodne DMEOKRATICKY (to je to slovo, u kteýrho ty nevíš, co znamená, i když si připadáš jako bytostnej demokrat .-)))))))))))))))) ty prostě nejsi schopen rozlišení a souvislostí. analýzy a syntézy. Tobě jen v kedlubně zabliká před nějaká tvoje "pravda" a jsi v piči. jakmile není po tvém, hned a úplně, všechno je špatně, všichni kolem jsou progresivní neoliberálové, fašouni, komunisti, neobolševici, ...atd. atp.
přitom pravda je tak jednoduchá - ty jsi prostě blbec.


 #159457