Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5350279x
Příspěvků:
148477

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #34718

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
14.11.21 20:19:41 | #34718
Reakce na příspěvek #34707

Jestli tím bojovníkem myslíš mě, pak jsi vedle. Jak jsem uvedl, hospody nejsou mým domovem a očkovaný jsem dávno. Já ti tedy na alergii lék nepředepíšu. Zároveň obdivuji tvoji statečnost bojovat za zákaz něčeho, co je dávno zakázané a ještě k tomu ti po tom nic není.
Pracujícím lidem jsem měl na mysli onu demokratickou většinu, vládu průměrných a podprůměrných, neboť jak je všeobecně známo, nadprůměrných je málo. Tu většinu, která upírá práva na svobodné podnikání, nebo taky kouření menšinám, tedy hospodským a huličům. Často zde hovoříš o svobodě, kterou nám přinesla změna režimu. Souhlasím. Zároveň přidávám, že tyto svobody jsou nám salámovou metodou postupně zase upírány, takže věz, souběh zákazu kouření se zavedením EET v naší vesnici zlikvidoval tři hospody z pěti. Kazatele zdravého životního stylu to jistě potěšilo. Jako patnáctiletý kluk jsem lítal na fichtlu bez helmy, jen tak, vítr ve vlasech a holku na tandemu. Dnes nesmí jet patnáctiletý kluk bez helmy ani na kole. Jen tak dál. Lidský život je nebezpečný sám o sobě a v naprosto všech případech končí smrtí. Co tedy zakázat žít?


 #34707 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
15.11.21 07:50:05 | #34732 (1)

Protikuřácký zákon dávno platí a jak se ukázalo,už nese pozitivní výskledky.Není tedy proti čemu bojovat.Pouze reaguji na téma,se kterým přišel Bariq a ještě víc rozvinul Hchkrdtn.
Ty ale v té diskuzi používáš argumenty,které zpochybňují můj vztah ke svobodě a demokracii,což nazývám bojem v dávno vyhrané bitvě a je to urážlivé pro člověka,na jehož rodině se minulý režim tolik vyřádil.
Právě v demokracii musíme svůj život držet na uzdě,jinak se ocitneme v chaosu.Svoboda nemůže být bezbřehá.A pokud je pro tebe zákaz kouření,či povinné nošení helmy znakem odebírání lidských práv a svobod,pak sis to vyložil nějak špatně.To ses měl posunout na východ,nikoliv na západ.


 #34718 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.11.21 20:54:41 | #34910 (2)

Ano, asi jsem to špatně pochopil. Svoboda tedy je, že hospodskému zakážou kouřit ve vlastní hospodě, protože je to pozitivní. Díky, už to tedy chápu.


1  
 #34732