Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5405402x
Příspěvků:
148953

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #45211

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
05.02.22 10:54:55 | #45211
Reakce na příspěvek #45190
Tuším, že dnes ten dokument o Davidovi dávají v televizi. Možná, že se ze zvědavosti podívám, on je úplný matěj, který zahraje komunistům, socanům, ODS, Mrázkovi, Kočkům, komukoli, všechno jedno. V 80tých letech naše pop music strašlivě upadla, on mi to nějak symbolizuje.....


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
05.02.22 11:22:05 | #45227 (1)

Přesně tak. Akorát se dívat nebudu, nechci. Dost ho bylo v televizi za komančů. Pro mě byl symbolem upadlé popkultury sklonku komunitické éry Karel Gott, případně Helena Vondráčková, ale to asi bude tím, že vystupovali v socialistických médiích déle a častěji, od počátků normalizace až do listopadu 89 byli na obrazovce snad každou sobotu. Otřesné protěžování. Ale je fakt, že to, co dokázal v osmdesátých letech František Janeček, bylo výrazně intenzivnější a tato kultura výrazně pokleslejší, než tvorba našich národních a zasloužilých změlců. Takže bych se měl panu Gottovi i Vondráčkové vlastně omluvit. David byl jen třešinku na dortu a lídrem stáje, ze které vzešla celá řada provozovatelů totálního kulturního odpadu, namátkou Pátek, Muchová, Melen atd. Tyto zvratky se linuly z tehdejšího rádia televize téměř nepřetržitě. A staly se součástí několika tehdejších filmů. Nikdy jsem nepochopil, proč soudruzi zrovna tento pakulturní žánr očividně milovali a podporovali a naopak rock, či metal jim ležel v žaludku.


 #45211