Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5406885x
Příspěvků:
148953

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #45291

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Kyjev chce zbraně
05.02.22 15:07:19 | #45291
Reakce na příspěvek #45202

O tom, kam dospěly USA, jaký mají problém ovlivňující celý svět, dost dobře vypovídá tento projev. Omlouvám se za délku příspěvku, ale stojí to za to.

Toto není další volební období. Jedná se o křižovatku v dějinách naší civilisace. Kam půjdeme, určí jestli my, lidé, obnovíme kontrolu nad svou vládou. Politický establishment, který se nás pokouší zastavit, je ten stejný kolektiv, který je zodpovědný za naše katastrofální obchodní dohody, masivní ilegální imigraci a ekonomickou a zahraniční politiku, která vysála naší zemi. Pro ně je to válka. A v ní pro ně neexistují žádné meze. Toto je boj za přežití našeho národa. Věřte mi. Tyto volby určí, jestli jsme svobodný národ, nebo žijeme jen v iluzi demokracie, která je ve skutečnosti kontrolována malou hrstkou globálních zájmových skupin, které systémem manipulují – a systém je zmanipulovaný. Taková je realita. Vy to víte, oni to vědí, já to vím a skoro celý svět to ví. Establishment a jeho mediální nástroj udržuje kontrolu nad tímto národem prostředky, které jsou velmi dobře známé. Každý, kdo zpochybní jejich postavení je označován jako sexista, rasista, xenofob a morálně pokřivený…Napadnou vás. Pomluví vás. Budou zkoušet zničit vaši kariéru i vaši rodinu. Budou zkoušet zničit na vás cokoliv, včetně vaší reputace. Budou lhát, lhát, lhát. A pak znovu, a pak udělají více než to. Udělají cokoliv bude nutné. Clintonovi jsou zločinci. Pamatujte si to. Jsou to zločinci.
Naše velká civilizace tady v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje momentu zúčtování. Viděli jsme to ve Velké Británii, kde občané zvolili osvobození od globálního vládnutí a globálních obchodních dohod, globálního pojetí imigrace, které zničilo jejich suverenitu a zničilo již mnoho národů. Ale ústřední základná světové politické moci je tady v Americe. A je to naše zkorumpovaná politická garnitura, která je největší hybnou silou v pozadí snahy o radikální globalizaci a získání převahy nad pracujícími lidmi. Jejich finanční prostředky jsou prakticky neomezené. Jejich politické prostředky jsou neomezené. Jejich mediální vliv je nesrovnatelný A v neposlední řadě – hloubka jejich nemorálnosti je naprosto neohraničená.


 #45202 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kyjev chce…
05.02.22 15:10:27 | #45294 (1)

Autor a příležitost by byli?


 #45291 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kyjev chce…
05.02.22 16:49:30 | #45361 (2)

Hádal bych to na Trumpa, i když jsem to jen proletěl.


 #45294 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kyjev…
05.02.22 20:02:55 | #45427 (3)

Přesně tak, pane Vitásku. Takto se vyjádřil budoucí president USA ve své předvolební kampani k systému, který se mu nepodařilo nijak narušit či změnit.


 #45361